Η αναζήτηση βρήκε 581 εγγραφές
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο ΠΑΟΚ που θυμάμαι εγώ από παιδάκι, έπαιρνε τον παίκτη του 5 και τον έκανε να παίζει για 8. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε πολύ και το ανάποδο, παρότι στο γήπεδο τουλάχιστον η στήριξη είναι διαφορετική.
Παρόλο που έχουμε ωριμάσει ποδοσφαιρικά ως κοινό, μας έχει λείψει θεωρώ λίγο αυτή η παράφορη ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 19:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω γιατί πέρασε στα ψηλά. Μας προτάθηκε λέει ο Αβιλα από τον Παστορελο. Forzaonline πηγή
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχει περίπτωση να πάρουμε το Γιακουμακη με τοσες σεζον γεμάτες γκολ, Έλληνας διεθνής με κίνητρο, και δε μας κάνει; Ξενομανια... Για μένα τεράστια κίνηση αν τον πάρουμε που μας, βάζει σε τροχιά πρωταθλητισμου.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Αλλάξτε ονομασία στο τοπικ.. Προτεινω να γίνει μιζέρια 2025-26.Τι μαυρίλα είναι αυτή ρε παλικάρια
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να ελπίζεις και τι να περιμένεις όταν πάμε σε δανεικούς μιας χρήσης και χαλάνε όλες οι περιπτώσεις γιατί προφανώς δε παίζει φράγκο.
Πόσο μάλιστα φέτος με τις πωλήσεις...
Και μετά περιμένουμε και γήπεδο.
Να φέρνει η ΜΓ σίδερα για τον οπλισμό του σκυροδεματος κλεμμένο απο Δενδροποταμο, πάγκους ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα για πρώτη φορά φέτος.
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
Κραλ, Γερμανος φορ κλπ της αυτής κατηγορίας κόστους, δεν νομίζω. Εκτός αν κάτσει κάτι 31/8.
Όλα αυτά τα ονόματα ακούστηκαν (και κυκλοφόρησαν και από πάτερ κλπ) την περίοδο που το team υπολόγιζε μια 20ρα από την πώληση Ντελια. Από εκεί και μετά, ακρα του τάφου σιωπή ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Αφήστε το τοπικ να αναπνεύσει λίγο ρε παλικάρια
Για παίκτες ακούγεται κάτι και γυρίζει σε έκθεση ιδεών
Υπάρχουν κι άλλα θρεντς να ξεσκασετε
Τι φταίμε εμείς
Τι φταίμε εμείς
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Δε θέλω να κάνω υποδείξεις στους μοντς (δεν είναι θέση μου, έλειπα και καιρό απ' το φόρουμ)
Αλλά ρε παιδιά, μήπως να το κλειδώνατε; Αφού άκρη δε βγαίνει
Αλλά ρε παιδιά, μήπως να το κλειδώνατε; Αφού άκρη δε βγαίνει

- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.STRAFNIK έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:27 Αφήστε το τοπικ να αναπνεύσει λίγο ρε παλικάρια
Τι φταίμε εμείς
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδί μου την απαίτηση να την καταλάβω, την δυσφορία να την καταλάβω, ακόμα ακόμα και την γκρίνια.
Αλλά η συνεχής ειρωνία....αναγουλα μόνο
Αλλά η συνεχής ειρωνία....αναγουλα μόνο
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειρωνεύονται ασταμάτητα την ομάδα, μιλάνε για Δενδροπόταμους και Temu και μετά δεν δέχονται επιθέσεις λέει γιατι δεν ξέρουμε σε ποιους απευθυνόμαστε. Έλα που ξέρουμε όμως. Α και να μαζευτούμε κιόλας. Για να βρίζουν και να ειρωνεύονται την ομάδα ελεύθερα. Τέλος πάντων, άστο γιατί άκρη δεν πρόκειται ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξαναπεφτουμε σε τοξικοτητα και μιρλα μετρώντας συν και πλην αν εβαλε και ποσο εβαλε ο Ιβαν και αμαν μας εφαγε η αυτάρκεια και αλλα νταλα.
On topic τωρα. Ο Γιακουμακης ειναι εξαιρετικός και θα κανει την διαφορά, αυτο λενε τα δεδομένα. Αν βγει παλτό πρώτα αυτος χάνει θεωρώ οτι θα εχει και κινητρο ...
On topic τωρα. Ο Γιακουμακης ειναι εξαιρετικός και θα κανει την διαφορά, αυτο λενε τα δεδομένα. Αν βγει παλτό πρώτα αυτος χάνει θεωρώ οτι θα εχει και κινητρο ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 21:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ υπήρχαν τοξικά ποστ ελάχιστες ώρες μετά από την κατάκτηση του πιο μαγκικου πρωταθλήματος από Λουτσε,Ιβάν και παίκτες..Σας φαίνεται περίεργο που υπάρχει τοξικότητα στο φόρουμ τωρα?Που να δείτε και στα social media τι παίζει δηλαδη....
- Δευ 04 Αύγ 2025, 11:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειδικά φέτος, έχω σκεφτεί απειρες φορές να διαγράψω και το account, όχι απλά να μην μπαίνω στο φόρουμ. Αλλά από την άλλη σκέφτομαι ότι α) δεν παίζει να υπάρχει καλύτερο κοινωνικό πείραμα από αυτό που εξελίσσεται εδώ μέσα β) είναι εξαιρετικό reality check για τα στάνταρτς που επικρατούν εκεί έξω και ...
- Τρί 05 Αύγ 2025, 17:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ευτυχώς που η μιζέρια τελειώνει εδώ μέσα γιατί στην πραγματική ζωή τα 18.526 διάρκειας και το sold out σε μόνο 2 ώρες δείχνουν στήριξη και πίστη την ομάδα και σε αυτούς που την διοικούν. Κάποιοι σκορπάτε τα εκατομμύρια σαν στραγάλια ενώ ζείτε με τον κατώτατο μισθό και παλεύεται να συντηρήσετε το ...