Η αναζήτηση βρήκε 140 εγγραφές

Return

από Michael Scott
Παρ 21 Νοέμ 2025, 12:47
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

freemind έγραψε: Πέμ 20 Νοέμ 2025, 15:48 εντάξει σπάνια πιστεύω paok today, metropolis ή sportdog
Μαζί σου. Ούτε εγώ ποτέ τους ειχα για αξιόπιστους, αλλα το να γράφεις ο,τι να ' ναι, ειδικά οταν πρόκειται για την υγεία ενός παικτη (οσο σοβαρό ή μη ειναι ενα θεμα), σε καθιστά πέρα απο κακο επαγγελματία, και ψεύτη.
από Michael Scott
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Να βρεθούν απο κοντά. Τέλος. Εδω και πόσους μηνες παίζουμε κρυφτό. Έχει γίνει ολο το σωματείο μπουρδελο απο το καλοκαιρι, σε μια χρονια σημαδιακή για τα 100 χρονια της ομάδας. Εχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα που όμοιά τους δεν υπήρχαν ουτε στα πέτρινα χρόνια. Φτάνει!!!!! Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να γινεται ...
από Michael Scott
Πέμ 04 Δεκ 2025, 01:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Οαρης - ΠΑΟΚ 1-1 MVP Σχόλια & Παραλειπόμενα

Εν τω μεταξύ ειμαι πεπεισμένος πως αν αφηνε να παιχτούν αλλα 2 λεπτα (ως οφειλε) θα βάζαμε κι αλλο γκολ....

Στις καθυστερήσεις μονο 2 λεπτα κατω ηταν ο Αθανασιάδης... αλλο 1 λεπτο ο Μορον που λιποθυμησε απο το άγγιγμα του βολιακο. Δεν συζητώ μετα στο γκολ με το βαρ... Και γενικα τα 5 λεπτα ηταν εξ ...
από Michael Scott
Δευ 08 Δεκ 2025, 01:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Έπρεπε να τον είχαν ανανεώσει ΗΔΗ!
από Michael Scott
Δευ 08 Δεκ 2025, 02:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Η αληθεια με τον Ζιφκο απο εκει εχουν δημιουργήσει ένα πολυ αλητικο δίδυμο. Όσο πιο πολυ παίζουν μαζι τοσο πιο ωραια πράματα θα βλεπουμε. Σημαντικό επισης οτι δεν τρώει παπα αμυντικά.
από Michael Scott
Δευ 08 Δεκ 2025, 08:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙΙ

Καλημερα στην παρεα!

Αφου λοιπον θεωρούν ότι εχουν τοσο καλη ομαδα, που εχει αδικηθεί απο την διαιτησία και δεν έχουν πάρει ο,τι αξίζουν, τους προκαλω να λυσαξουν στο επομενο με τον γαυρο να αποδείξουν την αξία τους. Τι οχι;
από Michael Scott
Τρί 09 Δεκ 2025, 14:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026

"Κατι ακούω για ανακοινωση εξπληξη αυριο. Και αν είναι το όνομα που ακούω, εκπληξη οντως"

Και απο κάτω η εξης στιχομυθία με εναν αλλον λογαριασμό:

Άλλος χρηστης: Αυτός που βγήκε στη φόρα ή άλλος ;

Κλειτος: Το γατάκι...εκπληξη;

Άλλος χρήστης: Βόμβα μεγατόνων; Αρα πάμε για το γατάκι και ακόμα έναν ...
από Michael Scott
Τρί 09 Δεκ 2025, 15:52
Jump to forum
Jump to topic

Re: 56. Ανέστης Μύθου

Ανέστη σήκω, ντύσου, πλύσου. Μπαίνεις. Ήρθε η ωρα σου μάγκα μου. Απέδειξε μας γιατί σε πιστεύουν. Το εχεις! Αντε καμάρι μας!
από Michael Scott
Τρί 09 Δεκ 2025, 17:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: Youth League 2025-26

https://www.youtube.com/live/GUVitNewUv ... Cly4nDDl5A

Youtube απο Κοσμοτε!!!

Ειμαστε εδω!

Θυρες 1-2-3 γεμάτες!
από Michael Scott
Τρί 09 Δεκ 2025, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Να σας δώσω λιγο ακόμη ψωμί βραδιατικα; Σύμφωνα με Κλειτο στο Χ:

"Έχει και ψηλό το μενού. Πρόταση σε παίκτη ρακέτας από ομάδα της Βοσνίας. D.T.?"

;) ;)
από Michael Scott
Τετ 10 Δεκ 2025, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-BC Prievidza, 10/12, 20:15, EΡΤ2

Η ομάδα σήμερα μετά το ημίχρονο ήταν φια φίλημα. Οι Σλοβάκοι δεν είναι τόσο κακοί όσο φάνηκαν σήμερα. Αρχικά δεν έπαιζε ο αρχισκορερ και εν δυνάμει οργανωτής τους, ενώ με την άμυνα και το κοντρόλ μπασκετ μας τους αποδιοργανωσαμε ΕΝΤΕΛΩΣ. Άπειρα μπράβο σε παίχτες και προπονητές, και επιτέλους ...
από Michael Scott
Πέμ 11 Δεκ 2025, 22:58
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα

Εγω με την άμυνα μας εχω κι ενα αλλο θεμα. Αντε πες, στο τρανζίσιον παίζουν πολλά ρόλο. Στα στημενα μπορει να μου πει καποιος γιατι ΔΙΑΡΚΩΣ ειμαστε τραγικοι; Πριν το 3-2 σηκώνεται ο δικός τους μόνος του στη μικρη περιοχη και το στέλνει αουτ απο το κόρνερ που έκαναν. Ο παβλενκα βιδωμένος στη γραμμή ...
από Michael Scott
Σάβ 13 Δεκ 2025, 12:01
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά να κάνω μία ερώτηση , και αν δεν είναι για το συγκεκριμένο θέμα να με συμπαθάτε.

Ποια είναι η διαφορά του Eurocup με το Champions League ;

Θέλω να πω δηλαδή ποιο έχει περισσότερη άιγλη , δίνει τα περισσότερα λεφτά κτλ .

-Λεφτα δεν δίνει σχεδόν καμια απο αυτές τις διοργανώσεις κι αν ...
από Michael Scott
Κυρ 14 Δεκ 2025, 11:09
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως στο κολεγιακό πρωτάθλημα στην Αμερική, παίζουν πλεον πολλοι Έλληνες, με μερικούς εξ αυτών να εχουν μεγαλο potential. Αν εξαιρέσουμε Αβδάλα που βάζει πλώρη για ΝΒΑ, Μαντζουκα που ειναι πλεον 22 και ξερουμε τι εστι και Ζούγρη που εχει παιξει ήδη στα μέρη μας, παρακάτω παραθέτω μερικά ακομα ...
από Michael Scott
Κυρ 14 Δεκ 2025, 13:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μαρουσι Chery-ΠΑΟΚ, 14/12, 13:00, ΕΡΤ2

Τρομερή κερκίδα απο τα παλικαρια... ρισπεκτ