Η αναζήτηση βρήκε 140 εγγραφές
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVIII
Καλα αυτα που γίνονται πάλι στο γκολ της ΑΕΚ ειναι για γέλια (ή κλάματα). Πέφτει ο Καλτσας απο σπρώξιμο Πηλιου αν δεν κανω λαθος, που αν ηταν αντίστροφο το σενάριο θα το ειχε καθαρίσει εύκολα δίνοντας φάουλ (ειναι δεν ειναι), δεν δίνει τιποτα, αναπτύσσεται η κουλα και βάζει γκολ στην συνέχεια της ...
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Με κάποιον τροπο αυτο το καφενειο σημερα πηρε 1 βαθμό περισσότερο από όσους πηραμε εμεις στο Περιστέρι... ωρες ωρες ειναι να απορεις και με εμάς... 
- Τρί 27 Ιαν 2026, 23:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Έχει σταματήσει ο χρόνος... Πέρασα κι απο την Τούμπα νωρίτερα... Μια βουβαμαρα παντού. Προς ενημέρωση οποιουδήποτε θελει να περασει να ανάψει ενα κεράκι, η θύρα 4 θα ειναι ανοιχτή αυριο όλη τη μερα μεχρι τις 22.00 το βραδυ. Εχει στηθει ενα πανο εκει, και ο κοσμος αποθετει λουλουδια και κερια. Ηταν ...
- Τετ 28 Ιαν 2026, 05:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου
Δεν μπορεί να συλλάβει ο νους μου πραγματικα πως απο αυτη την σύγκρουση βγήκαν 3 άνθρωποι ζωντανοί. Πρόκειται για θαύμα. Τι να πω ρε παιδια... ώρες ώρες ψάχνουμε το φως στο σκοτάδι, κατι το θετικο στο χάος και την τραγωδία. Τουλάχιστον 3 μανάδες θα μιλήσουν ξανα με τα παιδια τους... Τωρα ξεκινάει ...
- Παρ 30 Ιαν 2026, 01:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Νομιζω σημερα φανηκε αλλη μια φορα οτι ο τιμιος Κεντζιορα δεν μπορει το κατι παραπάνω σε αυτο το επίπεδο. Και στα δυο γκολ, ουτε σηκώνει το πόδι απο το έδαφος να βάλει κοντρα, απλα γυρίζει τον ποπό του.
Ενα σέντερ μπακ να εχουμε επιλογες!
Ενα σέντερ μπακ να εχουμε επιλογες!
- Παρ 30 Ιαν 2026, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΕΥΡΩΠΗ 2025-26
Απορώ γιατι μας βάζουν εμας στην κληρωτίδα και δεν κανουν απευθείας ανάθεση... λες και δεν ξέρουμε
- Κυρ 01 Φεβ 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟΣ 01/02 - 19:30 NOVASPORTS PRIME
Κάθομαι πισω ακριβώς από τον πάγκο. Δεν φανηκε να ειναι ιδιαίτερα ανήσυχοι προπονητές και φυσιοθεραπευτες. Πιο πολύ μ φανηκε οτι τον βγάλανε γιατι εχει κριθεί το παιχνίδι. Στο ημίχρονο έφυγε περπατώντας κανονικά δεν φάνηκε να κουτσαίνει. Πάγο δεν πρεπει να ειχε.
- Δευ 02 Φεβ 2026, 01:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας
Απο όλα τα αξια τζιμάνια, τους ρεπόρτερ της ομάδας μας λεω βρε, δεν βρέθηκε ενας να κανει μια ερώτηση στον Λουτσεσκου για τον Ντελια; Τι ένιωσε, αν πονάει, τι πρόβλεψη κανουν οι γιατροι; Ωρες ωρες απορώ πως δεν εχουν παρει ακομα Πούλιτζερ.
- Δευ 02 Φεβ 2026, 01:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 10. Δημήτρης Πέλκας
Ειναι ο ορισμός πλεον του τιμίου παίκτη. Και σκοραρει και ηγείται. Πάντα διαθέσιμος και πρόθυμος είτε για 90' είτε για 5 λεπτα. Προσωπική αποψη, οτι ειναι πολυτέλεια για 2η λύση πισω απο τον Ντελια. Δεν μπροει να σταθεί φυσικά για πολλα ματς βασικός, αλλα ξερεις ανα πάσα στιγμη τι θα σου δώσει. Για ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 19:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
Για εμένα 2 ειναι τα πιο ρεαλιστικά σεναρια για χρησιμοποίηση νεαρού απο εμας.
Το ενα ειναι Χατσιδης δεξιά, Ζιφκο αριστερά, Ταισον στο 10.
Το αλλο ειναι Μοναστηρλης στο τέρμα.
Θεωρω δυσκολα θα κατέβει χωρίς Γιακουμακη. Ειδικά χωρίς ντελια μεσα, ο Γιακουμ θεωρω θα βοηθήσει στο κράτημα της μπάλας ...
Το ενα ειναι Χατσιδης δεξιά, Ζιφκο αριστερά, Ταισον στο 10.
Το αλλο ειναι Μοναστηρλης στο τέρμα.
Θεωρω δυσκολα θα κατέβει χωρίς Γιακουμακη. Ειδικά χωρίς ντελια μεσα, ο Γιακουμ θεωρω θα βοηθήσει στο κράτημα της μπάλας ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 20:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ - ΠΑΟΚ Τετάρτη 4/2, 20:30, COSMOTE SPORT1 HD
ποτε δεν σχολιασα μια ενδεκαδα , ο προπονητης ξερει αλλα το να μην βαλει τον ζαφειρη βασικο σημερα ( μακαρι να πεσω εξω) αλλα ρε κοουτς σοορυ αλλα δεν φαινεται τελικα μεχρι τωρα να πιστευεις οτι αυτο παιδι αξιζει 12 χαρτια και μπορει στην τελικη να μην τα αξιζει οκ. αλλα πρεπει να μας συστηθει ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
ΠΑΛΙΚΑΡΕ! Σημερα επιτρέψτε μου να πω οτι το πήρε σχεδόν μονος του... Έβγαλε παθος, έβαλε και το κεφαλι του εκεί που άλλοι δεν θα το εβαζαν, πηρε το πεναλτι, το κάρφωσε κιολας και ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
14o παστέλι για φετος και μολις μπηκε Φλεβάρης!
14o παστέλι για φετος και μολις μπηκε Φλεβάρης!
- Κυρ 08 Φεβ 2026, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αρης - ΠΑΟΚ 0-0 - MVP, Σχόλια & παραλειπόμενα
Το γαμωτο με την ομαδα μας ειναι οτι για να κερδίσουμε πρεπει να τα κάνουμε ΟΛΑ σωστά... Δυστυχώς πολλές φορες δεν εχουμε κερδίσει παιχνιδια που απλα ήμασταν μέτριοι, ενω οι αντίπαλοι μας το εχουν κανει. Γι αυτο ειμαστε και πανω κατω στα ιδια στην βαθμολογια, παρόλο που κατα γενική ομολογία παίζουμε ...
- Τρί 10 Φεβ 2026, 14:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΠΑΟ Τετάρτη 11/2, 20:30, Cosmote Sports 1 HD
Απο πότε έχουμε χορτάσει τίτλους ρε παιδιά και είναι της Κυριακής πιο σημαντικό απο το αυριανό; Ίσα-ισα θα πω εγω... Την Κυριακή και να στραβοπατήσεις έχεις μπροστά σου πολύ δρόμο για να το γυρίσεις και τα πλειοφς.
Για εμενα ειναι ιστορική ευκαιρία αύριο. Για πρώτη φορά μας παρουσιάζεται η ...
Για εμενα ειναι ιστορική ευκαιρία αύριο. Για πρώτη φορά μας παρουσιάζεται η ...
- Πέμ 12 Φεβ 2026, 12:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανοίγω να δω καμια εκπομπή σήμερα για το post-game. Λεω τι διαολο, 2 ημιτελικούς ειχαμε χθες, ενα ντέρμπι αντε να ακούσουμε τίποτα. Όχι οτι τους παίρνουμε στα σοβαρά, αλλά επειδη συνηθως καλούν και δημοσιογράφους απο Θεσσαλονίκη για ρεπορτάζ ΠΑΟΚ μηπως ακούσουμε τιποτα και ενημερωθούμε.
Το live ...
Το live ...