Η αναζήτηση βρήκε 27 εγγραφές
- Παρ 25 Ιούλ 2025, 14:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Η άσπρη ειναι μπλουζάρα, την βάζεις και βγαίνεις και για ποτό που λεει ο λόγος. Η μαύρη θυμίζει λιγο καλοκαιρινό σετ πιτζαμακια αλλά έχει κατι...
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 22:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Στροφή στον Γκλουχ της Σαλτσμπουργκ λένε κανει η Στουτγκάρδη.
Αν έχουν λιγο χιούμορ εκει στην ΠΑΕ ξέρουν τι πρέπει να κανουν
Αν έχουν λιγο χιούμορ εκει στην ΠΑΕ ξέρουν τι πρέπει να κανουν

- Κυρ 27 Ιούλ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ακπομ θεωρείται απο κάποιους άμπαλος, αλλά ας ειμαστε ειλικρινείς, μπροστά σε κάποιους απο αυτούς που ακούγονται και σε κάποιους απο αυτούς που είχαμε τελευταία, φαντάζει... Τιερι Ανρί.
Παίζει να ειναι ο μόνος στην μετα Πρίγιο εποχή, του οποίου θυμόμαστε και εξυμνούμε εμφανίσεις του.
Προφανώς ...
Παίζει να ειναι ο μόνος στην μετα Πρίγιο εποχή, του οποίου θυμόμαστε και εξυμνούμε εμφανίσεις του.
Προφανώς ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 14:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Γήπεδο Τούμπας - Γενική Συζήτηση
Συγγνώμη προκαταβολικά για το σεντόνι, αλλά αμφιταλαντευόμουν αρκετά για το εάν έπρεπε να ανεβάσω αυτο το κείμενο και τις φωτογραφίες εδω μέσα αλλά αποφάσισα πως εφόσον αρκετοί γύρω (και μεσα;) απο την ΠΑΕ διαβάζουν το φόρουμ, ισως το δει κανείς και φιλοτιμηθεί να κάνει κατι για αυτο.
Πριν 40-45 ...
Πριν 40-45 ...
- Δευ 28 Ιούλ 2025, 21:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ; III
Miguel Alfarela.
Τον είχα γράψει και παλιότερα. Από τα πιο γλυκά φορ που θυμάμαι σε μικρές ομάδες στην Ελλάδα.
9 γκολ σε 17 συμμετοχές πέρυσι με την Καλλιθέα ήρθε τα Χριστούγεννα δανεικός απο την Λέγκια, όπου και επέστρεψε τώρα.
Στα 27 του χρόνια, μια καλη ηλικία. Στα 500 χιλιάρικα αυτη την ...
Τον είχα γράψει και παλιότερα. Από τα πιο γλυκά φορ που θυμάμαι σε μικρές ομάδες στην Ελλάδα.
9 γκολ σε 17 συμμετοχές πέρυσι με την Καλλιθέα ήρθε τα Χριστούγεννα δανεικός απο την Λέγκια, όπου και επέστρεψε τώρα.
Στα 27 του χρόνια, μια καλη ηλικία. Στα 500 χιλιάρικα αυτη την ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
Δηλαδή οι υποστηρικτές του Μυστακιδη, πιστεύουν οτι αυτός ο άνθρωπος επιζητεί το καλό της ομάδας; Αλήθεια τώρα; Πως το κάνει αυτό; Προσπαθώντας να εισβάλει στα του ΠΑΟΚ απο την κλειδαροτρυπα; Έχοντας κανει τον οργανισμό μπο@@@λο εδω και 2 μήνες;
Μην παρεξηγηθώ, έχει και ο Ιβάν ευθύνες αρκετές και ...
Μην παρεξηγηθώ, έχει και ο Ιβάν ευθύνες αρκετές και ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ ξέρω δεδομένα 3 πράγματα:
1 . Αν επιλεγεί ο Μυστακίδης, ξεχάστε τις 3ετιες (ή 3+1 αν προτιμάτε)... Πάμε μίνιμουμ για πλανο 5ετιας και... βλεπουμε, μιας και δεν νομίζω να παραχωρήσει ο Ιβάν τις μελέτες για τις οποίες έχει δώσει εκατομμύρια (και καλα θα κανει μεταξύ μας). Μια 5ετια αγώνων ακομα ...
1 . Αν επιλεγεί ο Μυστακίδης, ξεχάστε τις 3ετιες (ή 3+1 αν προτιμάτε)... Πάμε μίνιμουμ για πλανο 5ετιας και... βλεπουμε, μιας και δεν νομίζω να παραχωρήσει ο Ιβάν τις μελέτες για τις οποίες έχει δώσει εκατομμύρια (και καλα θα κανει μεταξύ μας). Μια 5ετια αγώνων ακομα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 03:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως, έχω μάθει από έμπιστο μεσο, πως "σημαντικα" στελέχη του Ερασιτέχνη, δεν γνώριζαν καν για την συμφωνία του Κατσαρή με τον Μυστακιδη, προτού αυτη ανακοινωθεί.
Μαλιστα, ενα συγκεκριμένο στέλεχος επιχείρησε πολλάκις να επικοινωνήσει με τον Σαββιδη για να διαχωρίσει την θεση του αλλα, όπως ...
Μαλιστα, ενα συγκεκριμένο στέλεχος επιχείρησε πολλάκις να επικοινωνήσει με τον Σαββιδη για να διαχωρίσει την θεση του αλλα, όπως ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 03:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)
Εγω, θα το ξαναρωτήσω.
Όταν ο ΑΣ κλήθηκε να βρει επενδυτή για το γηπεδο, κινήθηκε με αστραπιαιους ρυθμούς. Αρα, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και αποτελεσμα.
Από το 2020 τι ενέργειες έχουν γίνει για να βρεθεί επενδυτης για την ΚΑΕ; Θα ηταν καλο να ερωτηθει αυτο στην συνέντευξη τυπου.
Όταν ο ΑΣ κλήθηκε να βρει επενδυτή για το γηπεδο, κινήθηκε με αστραπιαιους ρυθμούς. Αρα, όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και αποτελεσμα.
Από το 2020 τι ενέργειες έχουν γίνει για να βρεθεί επενδυτης για την ΚΑΕ; Θα ηταν καλο να ερωτηθει αυτο στην συνέντευξη τυπου.
- Παρ 08 Αύγ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ειναι όντως τοσο καλη περίπτωση οσο λενε, ας μην μαθευτεί ποτέ, ας σκάσει απλα οτι έρχεται αεροδρόμιο... φτάνει με τα σιριαλ
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 03:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Τεράστια περιέργεια έχω να δω πόσο σοβαροί και σωστά προετοιμασμένοι με καίριες ερωτήσεις θα εμφανιστούν οι δημοσιογράφοι του συλλόγου ώστε να μπει επιτέλους μια σειρά στα όσα ζοφερά και τραγελαφικά διαδραματίζονται τόσο καιρο
Θα εχει ενδιαφέρον να δουμε τι (και αν) θα ρωτήσουν οι ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Εδω ειναι που πρεπει να κανουμε την κίνηση ματ και να προσφέρουμε ως έμψυχο αντάλλαγμα τον Θωμά τον Μουργκ!
Νομιζω θα τρομάξουν τοσο πολυ που θα μας τον δώσουν και πιο φθηνό

Νομιζω θα τρομάξουν τοσο πολυ που θα μας τον δώσουν και πιο φθηνό