Η αναζήτηση βρήκε 798 εγγραφές
- Τρί 02 Σεπ 2025, 11:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο συμβαίνει όλο αυτό.
Είναι δυνατόν να παίρνεις την απόφαση να κινηθείς για φορ με τα χαρακτηριστικά που αναφέρονται στα ρεπορτάζ (τεράστιο συμβόλαιο, πολύ καλός παίκτης, ο καλύτερος φορ του ΠΑΟΚ) κλπ λίγες μέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος; Δηλαδή μέχρι ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 12:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Ναι.. οαο είναι παικτης του ΠΑΟΚ αν μπει μεσα είμα κομπλε!! και αν ξανακουσω και δουλεμα οπως το χειροκροτημα προχθες στο ζεσταμα με την Ριεκα θα ριξω και παναγια! Ειναι στο ρόστερ, πληρωνεται, πρέπει να παιξει και εγω σαν οπαδος ΟΦΕΙΛΩ να τον στηριξω!
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε καλα,εσυ δεν θες κ κανεναν,δεν μας ειπες κατι καινουργιο
- Τρί 02 Σεπ 2025, 13:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ιδανικά μια πώληση ντελια τελευταία στιγμή, ενεργοποίηση Μουργκ και επαναφορά Σαματα.
Ξέρουμε.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εξαιρετική τοποθέτηση.Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:37 Χωρίς να ξέρω τι παίζει, προσωπικά από Μπρεθγουειτ και Μοπέ, προτιμώ Μοπέ.
Ο άλλος και μ@λ@κ@ς μου φαίνεται, και χορτασμένος, και άμπαλος.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Καθαρά ποδοσφαιρικό σχόλιο που με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο!!!!john4serres έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:49Εξαιρετική τοποθέτηση.Equalizer έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 16:37 Χωρίς να ξέρω τι παίζει, προσωπικά από Μπρεθγουειτ και Μοπέ, προτιμώ Μοπέ.
Ο άλλος και μ@λ@κ@ς μου φαίνεται, και χορτασμένος, και άμπαλος.
![]()
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:56
- Jump to forum
- Jump to topic

sign re malaka
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Κάτι σαν τον Καστίγιο του γαύρου
Παναγία μου. Ήσουνα απολυτα κατατοπιστικός. Ελπίζω να πεφτεις και εξω. :shock: :shock:
Απλά σκέψου ότι τον έδωσε δανεικό η Έβερτον κι έγραψε σε τουιτ πως όταν έχει μια άσχημη μέρα, απλά κοιτάει το σκορ της Έβερτον και γελάει. Χώρια οι μανούρες μέσα στο ματς ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 18:29
- Jump to forum
- Jump to topic
ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΚΆΘΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΉ ΠΕΡΙΟΔΟΣ,
Πρώτο και τελευταίο ποστ!!!
Ιθάκη
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι να ’ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον ...
Πρώτο και τελευταίο ποστ!!!
Ιθάκη
Σα βγεις στον πηγαιμό για την Ιθάκη,
να εύχεσαι να ’ναι μακρύς ο δρόμος,
γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον θυμωμένο Ποσειδώνα μη φοβάσαι,
τέτοια στον ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Δείξτε λίγο επιείκεια.
Ήθελαν αλλά δεν πρόλαβαν.
11 Μαίου τελείωσε το περσινό πρωτάθλημα, ούτε 4 μήνες δεν έχουν περάσει από τότε. Μόλις 115 μέρες για να φέρουν δύο επιθετικούς.
Σύμφωνα με το FIFA’s Professional Football Report, υπάρχουν περίπου 130.000 επαγγελματίες άντρες ποδοσφαιρστές που ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα μείνουμε με Τσαλωφ, τι να κάνουμε. Φέτος η ομάδα όμως βγάζει υγεία, φαίνεται δουλεμενη και με τον βράχο μαζί από την προετοιμασία! Και με καλύτερες επιλογές σε όλες τις γραμμές.
Α, και ο στρατηγός είναι ορεξατος!!!
Τον ΟΦΗ να κερδίσω
Α, και ο στρατηγός είναι ορεξατος!!!
Τον ΟΦΗ να κερδίσω
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Φαντάζομαι όλοι που περιμένατε να κραξετε (γτ εθελοτυφλουμε αν τα θεωρήσουμε ΟΛΑ καλοπροαίρετη κριτική και δεν θα κάνω τέτοια χάρη σε κανέναν) είστε οι ίδιοι που κοροϊδεύατε τον Τσαλοφ (παίκτη του ΠΑΟΚ) προχθές στο γήπεδο στο ζέσταμα για ευρωπαϊκό τελικό.. και αυτό είναι η καλύτερη περίπτωση που ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Για εμενα οπως εξεφρασα και πριν, η αποκτηση φορ χωρις αποχωρηση Τσαλοφ θα προκαλουσε περισσοτερο κακο παρα καλο. Εκτος αν ας πουμε εμενε κυριολεκτικα εκτος ομαδας ο Τσαλοφ, που το αποκλειω
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Γαμησε τα φιλε..αστο μη χαλιεσαι απο την ομαδα χαμηλης δυναμικοτητας..Aye4 έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 21:24 Η ΠΑΕ επανήλθε στις εργοστασιακές ρυθμίσεις της. Τώρα που ο Τέλης θα ασχοληθεί με το μπάσκετ, ποιός στη χάρη τους. Κι αλίμονο σε εμάς που περιμένουμε διακρίσεις από μια ομάδα χαμηλής δυναμικότητας.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Λοιπόν να πω κ εγω τωρα την μλκ μου.
Εγω πιστεύω οτι δεν ήθελαν να δώσουν και άλλα χρήματα και εσείς πείτε το αντίθετο
8/10 σχόλια όλων εδώ μέσα για τους παίχτες που πήραμε μέχρι στιγμής πλην του Γιακουμάκη μετά απο κάθε παιχνίδι είναι αρνητικά.
2 Ιταλούς και η δυο δανεικοί. Εκεί καταλαβαίνεις ...