Η αναζήτηση βρήκε 603 εγγραφές

Return

από Unpsofable78
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Κοίτα να δεις
Από κει που λέγαμε ότι με ένα χαφ και ένα στόπερ θα έχουμε το καλύτερο και πληρέστερο ροστερ της ιστορίας μας, ξαφνικά επειδή δεν ήρθε το έξτρα φορ, κάνουν πάρτι οι ψηφιακοί δημιουργοί των sm, για το πόσο αποτυχημένη είναι η μεταγραφική περίοδος και θα παλεύουμε για την τέταρτη θέση ...
από Dimitris_L4
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Πρωτον ο Καμαρα που θα ειναι?
Δευτερον να κατσει καμια θλαση σε ντερμπυ ο ροτα κ να βγαλει αλλαγη τν γιοβιτς να βαλει τν πιερο..( ουπςςςς)
μπορω να στο κανω κ με αλλες ομαδες (ντερμπυ ) αν θελεις..
από xpek20
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:12
Jump to forum
Jump to topic

Ξεκίνησε το παραλήρημα…
από Panostas1995
Τετ 03 Σεπ 2025, 07:15
Jump to forum
Jump to topic

Πω πω τι αισιοδοξία είναι αυτή ρε παιδιά; Μπράβο...

Μια χαρά είναι η ομάδα και πιστεύω θα φέρουν και φορ στο τέλος....είναι η πρώτη μεταγραφική περίοδος που από ότι φαίνεται πήραμε ΚΑΝΟΝΙΚΟΎΣ ποδοσφαιριστές με αγώνες χωρίς σοβαρούς τραυματισμούς και όλοι σε καλές ηλικίες και με κίνητρο....τώρα ...
από ΑποστόληςΑ
Τετ 03 Σεπ 2025, 07:41
Jump to forum
Jump to topic

Ας πω και γω την άποψη μου, εγώ τον Μιτροβιτς τον είδα περισυ μου φάνηκε μεγάλο κρέας και να πω την αλήθεια δεν θα τον ήθελα. Μπορεί να βγει και να βάλει και 30 γκολ, αλλά θεωρώ τέτοιοι παίκτες απλά κάνουν τουρισμό μέχρι να φτάσουν 35 να τα κρεμάσουν, είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που τα ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Τετ 03 Σεπ 2025, 09:24
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάλι ούτε ενθουσιασμένος είμαι με τις μεταγραφές, ούτε θεωρώ ότι το ρόστερ δεν έχει τρύπες, αλλά:
1) Κάναμε μετά από κι εγώ δεν ξέρω πόσο καιρό ορθολογικές κινήσεις. Κανονικούς παίκτες, όχι 32χρονους "έμπειρους" γιατί ζούμε στο αιώνιο 1990, παίκτες με κίνητρο και διάθεση, αλλά ταυτόχρονα από ...
από Paok1926 + male-sykies
Τετ 03 Σεπ 2025, 11:11
Jump to forum
Jump to topic

Patrick Bamford Άγγλος. Ελεύθερος. Ένα καλό πιστόλι. Που όμως δεν τρομάζει και τον Γιακουμάκη. Μπαίνουν παίζουν και ο καλύτερος ας κερδίσει. Δεν ξέρω κάτι. Απλό κλικ..
από paokspren
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:06
Jump to forum
Jump to topic

pagotatzis έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 11:54 @ΑΜΠΑΛΑΕΑ σταμάτησα να διαβάζω στο Ιβανουσεκ πετυχημένη μεταγραφή !!!
Εγώ σταμάτησα στο ΑΜΠΑΛΑΕΑ.
από aivas19
Τετ 03 Σεπ 2025, 12:25
Jump to forum
Jump to topic

Unpsofable78 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 12:23 Ο Μιχος πριν λίγο είπε ότι ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να προσπαθεί να φέρει τον Neal Maupay
Φερτον να παιξει 8 ματς Γιουροπα μετα τον Γεναρη
από renegade
Τετ 03 Σεπ 2025, 13:41
Jump to forum
Jump to topic

Προσωπικά είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τις μεταγραφές ανεξαρτήτου κατάληξης στο θέμα του επιθετικού.
Διαφωνώ με την άποψη ότι αφού η διοίκηση έκρινε ότι η ομάδα χρειάζεται ακόμα έναν επιθετικό,αν αυτός δεν αποκτηθεί πρόκειται για αποτυχία.
Η διοίκηση ήθελε ( και θέλει ) όχι μόνο για ...
από paokspren
Τετ 03 Σεπ 2025, 15:48
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή οι απόψεις είναι οντως σα τις ξέρετε ποιες, ας μιλήσουμε για δεδομένα

Η ομάδα μέσω των επισήμων ΑΡΔ διέρρεε όταν τελείωσε η χρονιά ότι πάμε για ενίσχυση στις κομβικές θεσεις σέντερ Μπακ, χαφ και φορ. Ειδικά για τον 1ο και τελευταίο λέγανε για επένδυση ως 5-6 μυρρια για μεταγραφή και ότι ...
από astral
Τετ 03 Σεπ 2025, 15:54
Jump to forum
Jump to topic

Τι είναι επισήμοs ΑΡΔ?

@perestroik4 Ξεκίνησες με 2-3 δεδομένα και τελικά έγραψες κι εσύ την άποψη σου σαν όλους τους άλλους με τις τις ξέρετε ποιες.
από xrisitsapa
Τετ 03 Σεπ 2025, 16:40
Jump to forum
Jump to topic

Κρατάω 2 πολύ θετικά από τη φετινή μεταγραφική περίοδο:
1. Επιτέλους ορθολογικό τρόπο λειτουργία και ποδοσφαιρική σκέψη
2. Κ@υλα (ξανά)Ιβαν και ΕΙΔΙΚΑ Γιώργου.
από aivas19
Τετ 03 Σεπ 2025, 19:20
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 19:17 Είναι πάντως κρίμα που δεν έγινε αυτή η κίνηση που πολλοί θεωρούσαν και χαρακτήρισαν αδιανόητη και υπαρκτή μόνο στην φαντασία του κόσμου
Πιο πολύ και από το αγωνιστικό όφελος θα έκλεινε πολλά στόματα για πολύ καιρό. Κρίμα
Αστους να χαρουνε και λιγο βρε αχαριστε. Αφου ουτε τιτλους πανηγυριζουν
από hariskastoria
Πέμ 04 Σεπ 2025, 13:04
Jump to forum
Jump to topic

Amsterdamer_87 έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 07:30
ProGrammerG4 έγραψε: Τετ 03 Σεπ 2025, 22:41 Μαρέσει η λογική της μεταγραφής από ΟΦΗ, λίγες μέρες πριν το μεταξύ μας εκτός που δεν το κερδίζουμε σχεδόν ποτέ.
Ποτε ??? :lol: :lol: :lol:
Αν δεν παρακολουθεις την ομαδα ετσι παει :lol: :lol: :lol:
Παιζουμε την ιδια ωρα με την ομαδα του συνηθως...