Η αναζήτηση βρήκε 603 εγγραφές
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 21:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πως γινεται να.μην ερθει ποτε??Τι λετε μωρε??
Μνημείο κάθε ποστάρισμά του. Επικά έπη.
Τον Μάιο ή όποτε ολοκληρωθεί τέλος πάντων του 2027 το επόμενο πρωτάθλημα, με βάση όσα έγραψε στο συγκεκριμένο πόστ, ο ΠΑΟΚ θα παλέψει μέχρι τέλους μήπως κερδίσει το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο στο πλέον ...
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά τι Μίτροβιτς λέτε; Ο τύπος παίζει να καθαρίζει όσο η βασική ενδεκάδα μας. Ένα κανονικό φορ να μοιραστεί τα ματς μαζί με Γιακουμάκη χρειαζόμαστε και μετά είναι στο χέρι του Λουτσέσκου να τους κάνει ομάδα.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν δεν φέρουν Χάαλαντ θα είναι ένας ακόμα αποτυχημένο μεταγραφικό καλοκαίρι, δεν μαθαίνουμε από τα λάθη μας.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 00:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Κι εγώ είμαι σίγουρος ότι εδώ θα μείνει
Καλός παίκτης είναι
Απλά θεωρώ ότι δεν έχει ταιριάξει στο στυλ που παιζουμε
Μακάρι να πάρει μπρος
Το σίγουρο είναι ότι θα πάει 2ος στην ιεραρχία
Καλός παίκτης είναι
Απλά θεωρώ ότι δεν έχει ταιριάξει στο στυλ που παιζουμε
Μακάρι να πάρει μπρος
Το σίγουρο είναι ότι θα πάει 2ος στην ιεραρχία
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 01:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τελικό σου πόρισμα δεν συνάδει με αυτά που γράφεις παραπάνω ρε φίλε
Ή απολυτοτητα σου είναι θαυμαστή
Καλά, κερασάκι η τελευταία παράγραφος
Σωραίος
Ή απολυτοτητα σου είναι θαυμαστή
Καλά, κερασάκι η τελευταία παράγραφος
Σωραίος
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.
Ένας ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιώργης καυλωμενος έφερε Ζαφειρη για να μην ξεχνιόμαστε..
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Γιώργο τον θέλουμε ενεργό και καβλωμένο με την ομάδα για προφανείς λόγους.
Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
Κάποια πράγματα είναι αυτονόητα.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 12:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το... " ασχολείται ο Γιώργης με τη μεταγραφή" μόνο εμένα με στραβωνει κάπως?
Εμένα καθόλου...Έχει φάει πολύ σιχτίρισμα ο Γιώργης απο κάποιες επιλογές του, αλλά θα υπάρχουν και αυτές. Ειδικά μέχρι να ''μάθει'' τον χώρο καλύτερα. Και κακά τα ψέματα ο Γιώργος είναι ο διάδοχος Ιβάν.
Ένας ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 14:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να παροπλιστεί ο Τσαλόφ δεν έχει λογική, δώσαμε 3 εκ. πέρσι για να τον αγοράσουμε και είναι 27 χρονών.
Το θέμα είναι να έρθει ένας φορ ακόμα και να μην εξαρτάται η ομάδα από τον Ρώσο. Ας πάει τρίτος στη ιεραρχία και ας προσπαθήσει από εκεί να ανέβει.
Σε άλλα νέα, από ονόματα που έχουν ακουστεί ...
Το θέμα είναι να έρθει ένας φορ ακόμα και να μην εξαρτάται η ομάδα από τον Ρώσο. Ας πάει τρίτος στη ιεραρχία και ας προσπαθήσει από εκεί να ανέβει.
Σε άλλα νέα, από ονόματα που έχουν ακουστεί ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ ότι η απομάκρυνση του τσαλοφ είναι μέγιστο λάθος και αποκλειστικά μανατζερικο παιγνίδι
Ο Ρώσος ήδη έχει κάνει ολόκληρη σεζόν και δείχνει τάσεις εγκλιματισμου στην ομάδα.
Ο σέντερ φορ είναι μια θέση όπου πολύ δύσκολα μπορείς να βρεις παίκτη που να είναι ολοκληρωμένος και να διαθέτει όλα τα ...
Ο Ρώσος ήδη έχει κάνει ολόκληρη σεζόν και δείχνει τάσεις εγκλιματισμου στην ομάδα.
Ο σέντερ φορ είναι μια θέση όπου πολύ δύσκολα μπορείς να βρεις παίκτη που να είναι ολοκληρωμένος και να διαθέτει όλα τα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το γέλιο είναι ότι 9 στα 10 σχόλια εδώ μέσα δεν έχουν καμία σχέση με το ποδοσφαιρο. Ένα google search, ένα transfermarkt κ στην καλύτερη κάνα βιντεάκι στο youtube. Παίχτη να παίζει δεν έχει δει κανείς.
Ούτε Μιτροβιτς, ούτε Τετέι, ούτε κανέναν…
Αυτό που μου λείπει, μιας κ δεν παρακολουθώ ξένα ...
Ούτε Μιτροβιτς, ούτε Τετέι, ούτε κανέναν…
Αυτό που μου λείπει, μιας κ δεν παρακολουθώ ξένα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Μακάρι ούτε τον ένα, ούτε τον άλλο
Αν ο Μπακαγιόκο ήταν παλαίμαχος, ο Οριγκι δεν υπήρξε καν ποτέ επαγγελματίας παίκτης. Καβάλησε το κύμα της χρυσής φουρνιάς του Βελγίου και έκανε καριέρα.
Ο Ντέσερς ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει και αξιζει αναφοράς, πολλώ δε μάλλον τόσων εκατομμυρίων
Αν ο Μπακαγιόκο ήταν παλαίμαχος, ο Οριγκι δεν υπήρξε καν ποτέ επαγγελματίας παίκτης. Καβάλησε το κύμα της χρυσής φουρνιάς του Βελγίου και έκανε καριέρα.
Ο Ντέσερς ακόμα δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς έχει και αξιζει αναφοράς, πολλώ δε μάλλον τόσων εκατομμυρίων
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο φορ που θα έρθει (ΑΝ ΕΡΘΕΙ) να είναι ενεργεία παίκτης και να έχει τη διάθεση να ιδρώσει. Πρώην παίκτες και εκατομμυριούχους που έρχονται να συμπληρώσουν τα συντάξιμα ΔΕΝ θέλουμε.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή για να καταλάβω:
-Αν βρεθεί κάτι καλό, θα το πάρουμε.
-Αν βρεθεί κάτι κακό δεν θα το πάρουμε.
Απίστευτο.
-Αν βρεθεί κάτι καλό, θα το πάρουμε.
-Αν βρεθεί κάτι κακό δεν θα το πάρουμε.
Απίστευτο.