Η αναζήτηση βρήκε 125 εγγραφές

Return

από Pellaios
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Θεωρώ ότι η κριτική για τον τσαλοφ είναι άδικη.
Χθες προσπάθησε παρά πολύ, έτρεξε και πίεσε τα αντίπαλα μπακ. Εάν είχε μπει η κεφαλιά θα ήταν ο λυτρωτής. Φυσικά με το εάν δεν παίρνεις αποτέλεσμα αλλά μην ξεχνάμε ότι ήταν αυτός που πήρε την κίτρινη από τον σέντερ μπακ τους και τον πίεζε συνεχώς ...
από Stelios Bagios
Παρ 15 Αύγ 2025, 10:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: 9. Fedor Chalov

Μου φαίνεται ότι το πρόβλημα είναι πως ο Τσαλοφ δεν έχει τη φυσική κατάσταση που χρειάζεται ο Λουτσεσκου από το φορ.

Το τρέξιμο που κάνει ο Τσαλοφ είναι λιγότερο από αυτό που θέλει ο Λουτσεσκου, αλλα είναι περισσότερο από αυτό που αντέχει ο Τσαλοφ ώστε να μπορεί να δείξει τις υπόλοιπες αρετές του ...
από danirifle
Παρ 15 Αύγ 2025, 11:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 2. Mohamed Mady Camara

κάτω τα χέρια από τον μαντί
από marsantos
Παρ 15 Αύγ 2025, 15:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Τεράστια επιπολαιότητα στην τελική απόφαση, στο τάιμινγκ της πάσας και γενικά σε οτιδήποτε αφορά τελική ενέργεια.

Θα ξεμπλοκάρει, είναι βαρόμετρο.

Sera καλημέρα.
Είναι γεγονός πως πολλές φορές βλέποντας αυτό το παιδί, μας δημιουργείται η αίσθηση που περιγράφεις.
Θέλω να δώσω μια διαφορετική ...
από marsantos
Παρ 15 Αύγ 2025, 16:18
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

...

Equ ανοίγεις ωραία ποδοσφαιροκουβέντα.
Νομίζω πως είμαι ο πρώτος σε αυτό το φόρουμ που έγραψε ανοικτά κριτική για αυτό το παιδί, τη χρονιά του πρωταθλήματος και συγκεκριμένα την περίοδο μετά από το 2-1 στο Χαριλάου όπου έγραφα συνεχώς πως άλλο Ντέλια βλέπαμε μέχρι το Χαριλάου και άλλο από ...