Η αναζήτηση βρήκε 399 εγγραφές
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
70 σελίδες θα είχαμε φτάσει αν είχαμε αποκλειστεί ...
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Του χρόνου στο κύπελλο να δίνουν στα τρία κόρνερ πέναλτι για να έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Επειδή δεν βλέπω να το γράφει κανείς αξίζει να σημειωθεί ότι τέτοια γελοιότητα διεξαγωγής του κυπέλλου δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο.
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτο με τα "τελειωματα' ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ουτε ειναι ανεκτο απο ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ παικτες
Πραγματικά θα προτιμουσα να ειμασταν φλυαροι και να μην δημιουργουσαμε
Θα προτιμουσα να βαζουμε 7 και να τρωμε 5
Αλλα να φτιαχνουμε 12 και να βαζουμε 1 ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ
Ρε ΝΤΕΛΙΑ αγορι μου σε 5!!!!!!φασεις εισαι μεσα ...
Πραγματικά θα προτιμουσα να ειμασταν φλυαροι και να μην δημιουργουσαμε
Θα προτιμουσα να βαζουμε 7 και να τρωμε 5
Αλλα να φτιαχνουμε 12 και να βαζουμε 1 ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΤΑΙ
Ρε ΝΤΕΛΙΑ αγορι μου σε 5!!!!!!φασεις εισαι μεσα ...
- Τρί 06 Ιαν 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Ματς για 5-1, πηραμε ζαναξ να το βγαλουμε...Καλη χρονια αδερφια...Νταμπλ φετος ο ΠΑΟΚ..
- Τρί 06 Ιαν 2026, 23:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Και να πουμε και κατι που φαινεται "ρωμαντικό" αλλά για μένα είναι ΠΟΛΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ
Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ στην πράξη ότι εφαρμόζει και ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τον ΥΓΙΗ ανταγωνισμό και αμιλλα που πρεσβεύει
Μεσα στο γηπεδό του με μια "μικρη" ομάδα επαιξε ενα παιχνιδι ΧΩΡΙΣ ΕΥΝΟΙΕΣ η "σπρωξιματα" ο αντιπαλος ειχε τις ...
Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΔΕΙΚΝΎΕΙ στην πράξη ότι εφαρμόζει και ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ τον ΥΓΙΗ ανταγωνισμό και αμιλλα που πρεσβεύει
Μεσα στο γηπεδό του με μια "μικρη" ομάδα επαιξε ενα παιχνιδι ΧΩΡΙΣ ΕΥΝΟΙΕΣ η "σπρωξιματα" ο αντιπαλος ειχε τις ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
επισης να μην το ξεχασω
Στην εποχη ΣΑΒΒΙΔΗ και ιδίως μετα το βαρ, φαινεται "καθαρα" οτι "ο ΠΑΟΚ κομπλάρει οταν περνάει τα Τεμπη και κατεβαίνει στην Αθήνα¨"
Μπεεεεεεεεεεεε
Στην εποχη ΣΑΒΒΙΔΗ και ιδίως μετα το βαρ, φαινεται "καθαρα" οτι "ο ΠΑΟΚ κομπλάρει οταν περνάει τα Τεμπη και κατεβαίνει στην Αθήνα¨"
Μπεεεεεεεεεεεε
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Χαβαλέ διπλό στην Αθήνα.
ΞΑΝΑ
Έχω παράπονα απ την ομάδα. Το φυσιολογικό σκορ θα ήταν 0-4 δίχως υπερβολή.
Οπισθοχωρήσαμε λίγο στο β, λογικό. Έπρεπε όμως να έχουμε τελειώσει οχι απλά το ματς αλλά την υπόθεση πρόκριση απο το α μέρος.
Τραγικός διαιτητής. ΧΩΡΙΟ ο βάζελος με νοοτροπία ΟΙΚΙΣΜΟΥ ...
ΞΑΝΑ
Έχω παράπονα απ την ομάδα. Το φυσιολογικό σκορ θα ήταν 0-4 δίχως υπερβολή.
Οπισθοχωρήσαμε λίγο στο β, λογικό. Έπρεπε όμως να έχουμε τελειώσει οχι απλά το ματς αλλά την υπόθεση πρόκριση απο το α μέρος.
Τραγικός διαιτητής. ΧΩΡΙΟ ο βάζελος με νοοτροπία ΟΙΚΙΣΜΟΥ ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Στον επαναληπτικό θέλω μισό- μηδέν και αλλαγή στο 90+ τον Θυμιάνη να κόψει την μπάλα σε αυτόν τον Κυριακόπουλο
- Τετ 04 Φεβ 2026, 22:47
- Jump to forum
- Jump to topic
από Anwnimos s » Τετ 04 Φεβ 2026, 22:26
Ρε παιδιά, τους πδξε κανείς την γυναίκα του Ίνγκασον και του Σφιντέρσκι και κάνουν έτσι;
Καλά εντάξει τον Σφιντέρσκι θα τον πονάει λογικά που στο 4 seasons όταν με πλησίασε αντί να του ζητήσω αυτόγραφο του φώναξα μόνο ΠΑΟΚ 😂/
Επειδη κλειδωσε το ποστ σε ...
Ρε παιδιά, τους πδξε κανείς την γυναίκα του Ίνγκασον και του Σφιντέρσκι και κάνουν έτσι;
Καλά εντάξει τον Σφιντέρσκι θα τον πονάει λογικά που στο 4 seasons όταν με πλησίασε αντί να του ζητήσω αυτόγραφο του φώναξα μόνο ΠΑΟΚ 😂/
Επειδη κλειδωσε το ποστ σε ...
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
εκτακτο.....
μόλις...ανέβηκε....και ειναι σοβαρο
η ΑΑΔΕ ξαφνικό έλεγχο στα γραφεία της ΠΑΕ....
υπήρξαν καταγγελίες για αδήλωτα....εξοχικά....

μόλις...ανέβηκε....και ειναι σοβαρο
η ΑΑΔΕ ξαφνικό έλεγχο στα γραφεία της ΠΑΕ....
υπήρξαν καταγγελίες για αδήλωτα....εξοχικά....
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Α και κάτι που θυμήθηκα σε κάποια φάση βλέποντας το ματς:
- και τι δεν είχαμε ακούσει, όταν πίεζε ο Ίγκασον για να αποχωρήσει για την Μίντιλαντ πριν μερικά χρόνια.
Για το ότι έπαιζε πολύ εδώ, ότι δεν υπήρχε πλάνο στην ομάδα, ότι ήθελε να πάει στην Δανία για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του ...
- και τι δεν είχαμε ακούσει, όταν πίεζε ο Ίγκασον για να αποχωρήσει για την Μίντιλαντ πριν μερικά χρόνια.
Για το ότι έπαιζε πολύ εδώ, ότι δεν υπήρχε πλάνο στην ομάδα, ότι ήθελε να πάει στην Δανία για να είναι πιο κοντά στην οικογένεια του ...
- Τετ 11 Φεβ 2026, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-0,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μια ακόμα νίκη λευκής πετσέτας.Πάμε τώρα για τον τελικό κυπέλλου της αποεπένδυσης.
Υγ Πρόεδρε και την ΠΑΕ
Υγ Πρόεδρε και την ΠΑΕ
- Παρ 24 Οκτ 2025, 01:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Επιστροφή από το γήπεδο….
Οι σφυγμοί πλέον έχουν πέσει αισθητά έχω κοντά 200!!!
Τι ζήσαμε ρε μαλακες
Δύο μέρες τώρα γυρνάμε στην πόλη πίνουμε γλεντάμε και είμαστε όλοι στα παπαρια μας για το παιχνίδι και ξαφνικά μετά την ταλαιπα με την βροχή και τους ατελείωτους ελέγχους μπαίνεις μέσα και ...
Οι σφυγμοί πλέον έχουν πέσει αισθητά έχω κοντά 200!!!
Τι ζήσαμε ρε μαλακες
Δύο μέρες τώρα γυρνάμε στην πόλη πίνουμε γλεντάμε και είμαστε όλοι στα παπαρια μας για το παιχνίδι και ξαφνικά μετά την ταλαιπα με την βροχή και τους ατελείωτους ελέγχους μπαίνεις μέσα και ...
- Παρ 07 Νοέμ 2025, 00:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-young boys 4-0,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Καταρχάς οι μόνοι που είναι για λύπηση είναι αυτοί που ακόμα και σε ένα τέτοιο βράδυ αντί να ασχοληθούν με όλα τα ωραία που είδαν κάθονται και βγάζουν χολή για έναν παίκτη της ομάδας μας που για τους Χ Ψ λόγους δεν μπορεί να αποδώσει... πραγματικά δεν έχω λόγια
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
Τεράστια η χαρά σήμερα και γίνεται ...
- Πέμ 11 Δεκ 2025, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λουντογκόρετς - ΠΑΟΚ 3-3 MVP, Σχόλια και Παραλειπόμενα
Εγω δεν μπορω να καταλαβω οταν ολα τα γκολ τα τρως στο κεντρο της μικρης περιοχης, τι φταιει ο Καμαρα;;;