Μια ερώτηση μόνο:
Τι είναι αυτό που εμπόδισε τον ΑΣτακίδη να αντιπροτείνει ένα κείμενο με πιο καλούς όρους προς όφελος του συλλόγου;
Περιμένει δηλαδή από την ΠΑΕ να τους εμπνευστεί μόνη της; Δεν μπορεί να πει τα σημεία που διαφωνεί και να απαντήσει;
Πρέπει να είναι είτε απόλυτα τέλεια η πρόταση ...
Η αναζήτηση βρήκε 43 εγγραφές
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 00:49
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 07 Ιούλ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Τώρα είδα τη σουρεαλ συζήτηση που προηγήθηκε
Μάγκες σόρρυ αλλά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν
Άμα αυτά που λέτε για να ανακαλύψετε πρόβλημα του ΠΑΟΚ με τον Μαρίν σήμερα που ένας είπε ότι θα πάει στον Άρη, τα λέτε σοβαρά, ειλικρινά αρνούμαι να μιλήσω
Πείτε ότι σας κατέβει κι άλλο, μπορείτε!
Μάγκες σόρρυ αλλά δεν θέλω να προσβάλλω κανέναν
Άμα αυτά που λέτε για να ανακαλύψετε πρόβλημα του ΠΑΟΚ με τον Μαρίν σήμερα που ένας είπε ότι θα πάει στον Άρη, τα λέτε σοβαρά, ειλικρινά αρνούμαι να μιλήσω
Πείτε ότι σας κατέβει κι άλλο, μπορείτε!
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΑΡΑΚΑΛΩ:
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
Ο ΠΡΩΤΟΣ που είτε ηθελημένα είτε αθέλητα θα πάρει μέρος στο νέο οχετό που φαίνεται οτι θα ξεδιπλωθεί μπροστά μας, και ρίξει εδώ μέσα δηλητήριο για κόντρες και συμφέροντα άλλων, θα φύγει χωρίς εξήγηση και με πλήρη διαγραφή του λογαριασμού του.
Έχω δείξει πόσο ισορροπημένα και ...
- Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
nunies4 έγραψε: Τρί 08 Ιούλ 2025, 09:46 Επισης λεει οτι ο ΠΑΟΚ εχει προχωρημενο επιτελικο χαφ σε ηλικια εμπειρου και ονομα που θα κανει γκελ. Εκει σταφηκαμε αντι του Πολωνου
Παικτης που μπορει να παιξει και στα ακρα. Πολυδιαστατος λεει

- Δευ 14 Ιούλ 2025, 16:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Δέκα σελίδες οφ τοπικ μόνο σήμερα
ΦΤΑΝΕΙ
Υπάρχουν κι άλλα τοπικ για αυτά τα θέματα
ΦΤΑΝΕΙ
Υπάρχουν κι άλλα τοπικ για αυτά τα θέματα
- Δευ 14 Ιούλ 2025, 18:59
- Jump to forum
- Jump to topic
1. ΜΕΙΝΕΤΕ ΟΝ ΤΟΠΙΚ
2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
2. ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
- Τρί 15 Ιούλ 2025, 21:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλησπέρα από εμένα, διαβάζω χρόνια χωρίς να γράφω.
Απλά μια πρόταση, υπάρχει τρόπος για περιορισμό αριθμού σχολίων σε κάθε μέλος τη μέρα?
Μπαίνουμε να χαζέψουμε λίγο και βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια και τους ίδιους να μαλώνουν. (Με τον τρόπο τους νιώθω ότι διώξαν και πένες που ειδικά σε ...
Απλά μια πρόταση, υπάρχει τρόπος για περιορισμό αριθμού σχολίων σε κάθε μέλος τη μέρα?
Μπαίνουμε να χαζέψουμε λίγο και βλέπουμε τα ίδια και τα ίδια και τους ίδιους να μαλώνουν. (Με τον τρόπο τους νιώθω ότι διώξαν και πένες που ειδικά σε ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 09:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα!
10 λογαριασμοί κάνετε σκατα το τοπικ για να καλύψετε τους μικρό εγωισμούς σας
Τα λέμε κατά το μεσημέρι!
Ντροπή και κανένας σεβασμός στο ελεύθερο βήμα που σας δίνεται!
Θέλετε και διαγωνισμούς και δώρα...
Να τρέχουν οι μαλακες για να τα κάνετε κάποιοι κωλος εδώ μέσα!
10 λογαριασμοί κάνετε σκατα το τοπικ για να καλύψετε τους μικρό εγωισμούς σας
Τα λέμε κατά το μεσημέρι!
Ντροπή και κανένας σεβασμός στο ελεύθερο βήμα που σας δίνεται!
Θέλετε και διαγωνισμούς και δώρα...
Να τρέχουν οι μαλακες για να τα κάνετε κάποιοι κωλος εδώ μέσα!
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 10:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι η τελευταία σύσταση που γίνεται!!
Οποίος δεν μπορεί να τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες θα φεύγει και χωρίς εξήγηση.
Δείξτε λίγο σεβασμό σε αυτούς που θα μπούνε ίσα για να δούνε κάποια είδηση ή κάποιο χαβαλετζιδικο ποστ.
100 ποστ για το μισθό του σεντιρα ή δεν ξέρω τι άλλο..
Ήμαρτον ...
Οποίος δεν μπορεί να τηρεί στο ελάχιστο τους κανόνες θα φεύγει και χωρίς εξήγηση.
Δείξτε λίγο σεβασμό σε αυτούς που θα μπούνε ίσα για να δούνε κάποια είδηση ή κάποιο χαβαλετζιδικο ποστ.
100 ποστ για το μισθό του σεντιρα ή δεν ξέρω τι άλλο..
Ήμαρτον ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Να το πούμε το thread μισθολογιο μεταγραφών?
Μόλις 2 - 3 posts πιο πάνω έγραψε ο mod συστάσεις
...ήμαρτον ρε αδέρφια
Μόλις 2 - 3 posts πιο πάνω έγραψε ο mod συστάσεις
...ήμαρτον ρε αδέρφια
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 11:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά. Παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και δεκαπέντε χρόνια και από όλα όσα έχω δει, αυτό με έκανε να αγανακτήσω και έκανα εγγραφή για να γράψω…
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
Έλεος πια με τις μισθοδοσίες και τα κολλήματα σας εδώ μπαίνουμε να δούμε για καμιά μεταγραφή, κανένα παπά να καβλαντισουμε με την ΠΑΟΚάρα, φτάνει σας ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 22:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Οι επιλογές μέχρι τώρα έχουν την έγκριση λουτσεσκου και φαίνεται και στα λεγόμενα του ίδιου και των παικτών στις συνεντεύξεις τους!!
Ο Σαματά εινα εκτός ΠΑΟΚ εδώ και 1 μήνα!!
Αρκει με το τι έγινε...
Ο ΠΑΟΚ κοιτάει παίκτες που έχουν την έγκριση λουτσεσκου και αυτό πρέπει να είναι το μέλημα της ...
Ο Σαματά εινα εκτός ΠΑΟΚ εδώ και 1 μήνα!!
Αρκει με το τι έγινε...
Ο ΠΑΟΚ κοιτάει παίκτες που έχουν την έγκριση λουτσεσκου και αυτό πρέπει να είναι το μέλημα της ...
- Κυρ 20 Ιούλ 2025, 16:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Nikos ioannidis
Freewatchrer
Skoufows you loutseskou
1 μερα εκτοσ για εντελώς οφτοπικ συζήτηση στο τοπικ
Freewatchrer
Skoufows you loutseskou
1 μερα εκτοσ για εντελώς οφτοπικ συζήτηση στο τοπικ
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 10:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα μόνο του ΠΑΟΚ η "αποτυχία" εν Ελλάδι καθώς και σε ταλέντα διεθνώς αφού η Ελλάδα είναι χαμηλά στις επιλογές όλων και εγχώρια ταλέντα μόνο ο ΠΑΟΚ βγάζει σταθερά και ουσιαστικά...
Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και ...
Αλλά συμφωνώ οτι η στόχευση πρέπει να είναι ποιότητα+ένταση, κάτι που εξ αρχής όλοι έλεγαν και ...
- Δευ 21 Ιούλ 2025, 13:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανακοινώνουν σκαουτερ και υπεύθυνους μεταγραφών και μεταγραφές δεν βλέπουμε... μήπως περιμένουμε καμία περήφανη πώληση για να προχωρήσουμε σε μεταγραφες; ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο...
Αυτό το ποστ είναι είτε κατευθυνόμενο, είτε επιδιώκει να προκαλέσει καυγά / γκρίνια /μιζέρια είτε απλά ...