Η αναζήτηση βρήκε 399 εγγραφές
- Δευ 22 Δεκ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Θεωρώ λίγο υπερβολικό το σχόλιο και δε χρειάζεται να σκάσουμε το Μύθου
Έχουμε πολλά ματς και θα πάρει και χρόνο και πολλά αλλα
Σουρμ το εχω πει πολλακις. Αν ειναι να φερω ξενο, ΝΑ ΦΕΡΩ ΠΑΙΚΤΑΡΑ. Οχι αλλοι μουργκ γερεμεγιεσ κλπ. Εχω την καλυτερη ακαδημια στην χωρα. Οι ξενοι μου να ειναι ...
- Τρί 23 Δεκ 2025, 10:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Παρακαλώ να σταματησει το οφτοπικ
- Τρί 23 Δεκ 2025, 15:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Και εγώ θέλω Μήτογλου..
Στο μπάσκετ!
Στο μπάσκετ!
- Τρί 23 Δεκ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 24 Δεκ 2025, 06:44
- Jump to forum
- Jump to topic
καλημερα και χρονια πολλα σε ολους
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες
απο προσωπο φιλικα προσκειμενο στον παιχτη χθες εμαθα οτι του Γιαννουλη υπαρχει, οτι εκλεισε μου ειπαν, εγω θα πω οτι ειναι υπαρκτο. με καθε επιφυλαξη
καλες γιορτες
- Παρ 26 Δεκ 2025, 16:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Παμε να πάρουμε 26 ετών παίκτη από Ρωσία παίκτη με 2,5 εκατομμύρια αξία. Ίσα ίσα να μην πληρώσει ο μεγάλος.Ξερω ξερω ,πηρε Ζαφείρη...
Κάποτε πήραμε 29χρονο με ίδια χρηματιστηριακή αξία από το πρωτάθλημα της Ρουμανίας!!!
Η συνέχεια γνωστή ;)
Ακριβώς...κοιτουσε τα πουλιά και έχασε τον ...
- Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελ-Κοντούρης;paokspren έγραψε: Κυρ 28 Δεκ 2025, 14:27 Πολύ καλός είναι ο Κοντούρης, έχει ταλέντο και είναι αλλά στην θέση που παίζει παίζει ρόλο και πως θα αναπτυχθεί σωματικά.
Κόστισε 600.000 και ένα παίκτη από τις ακαδημίες του βάζελου.

- Δευ 29 Δεκ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Και μας τι μας νοιάζει;;
Μας ζαλίσατε με το Βαζελο!!
Μας ζαλίσατε με το Βαζελο!!
- Τρί 30 Δεκ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αχ κακο που μας βρηκε.joshua έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:49 Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
- Τρί 30 Δεκ 2025, 16:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα είναι μεγάλο κρίμα να το κάνεις αυτόjoshua έγραψε: Τρί 30 Δεκ 2025, 15:49 Για μένα ο Γερεμεγεφ μπαίνει εύκολα στο top five των πιο ξενερωτων μεταγραφών στην εποχή Σαββίδη. Απογοήτευση σε βαθμό να μην θέλω να ξανασχοληθω για πολύ καιρό....
- Τρί 30 Δεκ 2025, 20:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Το θέμα είναι ''Μεταγραφές χειμώνα'' και πιθανολογώ πως αναφέρουμε πιθανές μεταγραφές, συζητήσεις για μεταγραφές, διαρροές, προβλέψεις.
Το να μιλάμε για τον Γιερεμέγιεφ, που έχει ήδη κλείσει, δεν νομίζω πως ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά στο θέμα ''Ρόστερ''.
Σαν να αναλύουμε εδώ για τον Ζαφείρη ...
Το να μιλάμε για τον Γιερεμέγιεφ, που έχει ήδη κλείσει, δεν νομίζω πως ταιριάζει σε αυτό το θέμα, αλλά στο θέμα ''Ρόστερ''.
Σαν να αναλύουμε εδώ για τον Ζαφείρη ...
- Τετ 31 Δεκ 2025, 02:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειχα να δω καμια βδομαδα το που βρισκεται η ομαδα, μπηκα στο φορουμ και νομιζα οτι ειμαστε 8οι, τελευταίοι στην ευρωπη με 7αρα απ τη λιλ και αποκλεισμενοι απ το ερπετο στο κυπελλο. Ανοιξα μετα το σοφασκορ και καταλαβα οτι μερικοι δεν εχετε περασει ουτε απεξω απ την τουμπα και κοιμηθηκα ησυχος
- Τετ 31 Δεκ 2025, 18:55
- Jump to forum
- Jump to topic
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 11:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Χ Π
Μ Υ
ηρεμηστε και να προσεχετε το χιουμορ σας
Μ Υ
ηρεμηστε και να προσεχετε το χιουμορ σας
- Πέμ 01 Ιαν 2026, 21:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδώ νομίζω μιλάμε για τις μεταγραφές του ΠΑΟΚ, για τους υπόλοιπους υπάρχει άλλο τοπικ.
Προσωπικά βαρέθηκα να ακούω για τις μεταγραφάρες των άλλων και στο γήπεδο να τους γ....
Εμπιστοσύνη στην ομάδα
Προσωπικά βαρέθηκα να ακούω για τις μεταγραφάρες των άλλων και στο γήπεδο να τους γ....
Εμπιστοσύνη στην ομάδα