Η αναζήτηση βρήκε 194 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:26
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:00 Οι insiders που ένα καλοκαίρι δεν έχουν πετύχει λεωφορείο στα 2 μέτρα - του blackzone τι έχουν να πουν ;;;
Πολυ τραγικο σχολιο για ενα παιδι που μια χαρα ενημερωση ειχε στο θεμα Ζαφειρη...ειδικα.οταν βγηκε οτι κ καλα χαλαει...κριμα φιλε..
από blackzone44
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:29
Jump to forum
Jump to topic

Έκλεισε ο Vogliacco δανεικός με μη υποχρεωτική ρήτρα.
από Dimitrisou
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:37
Jump to forum
Jump to topic

MikeStr4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:00 Οι insiders που ένα καλοκαίρι δεν έχουν πετύχει λεωφορείο στα 2 μέτρα - του blackzone τι έχουν να πουν ;;;
Αν θεωρείς πως δεν βοηθάνε τα παιδιά μπορείς να πατήσεις ignore πάντως..άσε εμάς να τους διαβάζουμε..
από Equalizer
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:47
Jump to forum
Jump to topic

Ρε παίδες εστιάστε λίγο στο τι αναζητούμε, τι αναλύουμε, τι ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ οτι ψάχνει ο επίσημος ΠΑΟΚ (οχι εμείς με τον νου μας) και τι χαρακτηριστικά ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ μαζεύονται στην ομάδα, ώστε να γίνει ισορροπημένη ανάλυση και να βγάλουμε ασφαλή θετικά / αρνητικά

"Βαριά" ονόματα και ταλέντα
Κατανομή και ...
από nunies4
Τετ 27 Αύγ 2025, 19:52
Jump to forum
Jump to topic

beyes4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 19:41 Ειχα μια ελπιδα για αλλαγη οικονομικης πολιτικής αλλά.... :roll:
Ποιος Βολιακο ρε;ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
Σε περίπτωση που έλειπες τις τελευταίες 3 μέρες να σε ενημερώσω ότι ο ΠΑΟΚ έκανε μεταγραφή 12εκ, εκ τών οποίων το μεγαλύτερο μέρος το έδωσε κασέρι άμεσα
Περί αλλαγής οικονομικής πολιτικής
από kataramenos5
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:12
Jump to forum
Jump to topic

Οι 24 λένε για Πουέρτα

Ο παπας το ονομα αυτο το ξερε απο χθες το μεσημερι αλλα δεν το εγραψε γιατι δεσμευτηκε
Για να καταλαβαινετε απο ποιους ενημερωνεστε(και απανταω και στον Αποστολη για αυτα που εγραψε το πρωι) το βγαλαν 1 μερα μετα οι επαγγελματιες.
Δε ξερω ,ουτε ο παπας νομιζω ,αν ειναι ...
από Σουριναμέζος
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Παιδιά αν θεωρείται τους παίκτες μετριάτζες γκρινιάξτε αλλά όχι έξτρα γκρίνια επειδή είναι ΚΑΙ δανεικοί. Δηλαδή τι θέλατε, μετριάτζες με κλειστό τετραετές?
από Мир
Τετ 27 Αύγ 2025, 20:29
Jump to forum
Jump to topic

nunies4 έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 20:24
black death έγραψε: Τετ 27 Αύγ 2025, 20:19 Εγω δεν καταλαβαίνω αυτος ο πουερτα πως θα ρθει αφου φετος τον αγορασε η χαλ. Και περσι ήταν βασικος.
Στην Χαλ επιβλήθηκε μπαν μεταγραφών αρχές Ιουλίου. Είχε συμφωνήσει για την αγορά του παίκτη
Δάκτυλος Γκαγκάτση
από blackzone44
Τετ 27 Αύγ 2025, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

Άμα σε χαλάω τόσο αδερφέ να μη ξανά γράψω
από blackzone44
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:07
Jump to forum
Jump to topic

Του Πουέρτας δεν έχει χαλάσει.
από Unpsofable78
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:08
Jump to forum
Jump to topic

Τον Βολιακο δεν τον ξέρω σαν παίκτη και ούτε έχει ιδιαίτερο βιογραφικό. Επειδή όμως σίγουρα τον γνωρίζει πολύ καλά καλά ο Σέρα, θα κάνω υπομονή να το δω.

Ο Πουερτα τώρα φαίνεται πολύ καλή περίπτωση. Δεν μπορεί να ήταν χαζοί της Χαλ που μετά τον δανεισμό θέλησαν να τον αγοράσουν.

Δεν ξέρω αν όντως ...
από embuji
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

ρε τον ανετοιμο τον τζιμα. 2 κολλησε. και τα 2 σεντερφορισια. Δαγκωνομαι ρε φιλε...
από Unpsofable78
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:45
Jump to forum
Jump to topic

Βασικά ο Τοσκιτσης θα μπορούσε να γράψει ότι απέρριψε την πρώτη πρόταση και υπάρχει μία μικρή διαφορά στο οικονομικό. Αυτός το έγραψε λες και χάλασε οριστικά. Εγώ το χω ξαναπεί. Αν δεν δω από Μπουντου sdna, 24 και Βασιλόπουλο ότι χάλασε ή έκλεισε δεν πιστεύω τίποτα.

Αν και κάτι μου λέει ότι θα το ...
από Kabamaru11
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:46
Jump to forum
Jump to topic

Με Ιταλο κ Κολομβιανο,εγω ειμαι ευχαριστημενος αν κλεισουν τελικα.Αν μερικοι περιμενατε Μαυροπανο κ Μορο δικο σας προβλημα,μη κοιμηθειτε αποψε απο την στεναχωρια σας.

BALANCE is the most important λεει συνεχως ενας γραφικος σοφος.
από Azrael
Τετ 27 Αύγ 2025, 22:52
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξερω κατα ποσο θα πιασουν οι νεοι παικτες φετος,αλλα ολες οι κινησεις που γινονται δειχνουν μεγαλυτερη σοβαροτητα απο αλλες χρονιες.