Η αναζήτηση βρήκε 200 εγγραφές

Return

από Developer4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 15:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

ektoras έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 15:15 Ο πάντα έγκυρος Γιώργος Μινος είπε ότι εδώ και μέρες ο ΠΑΟΚ παλεύει για μια μεγάλη μεταγραφή επιθετικού που θα προκαλέσει αίσθηση και θα είναι το κερασάκι στην τούρτα
Κάτι τέτοια ακούγαμε και για το στόπερ και μάλλον παίρνουμε Βολιάκο...

Μακάρι να ισχύει φυσικά... :mrgreen:
από Developer4
Πέμ 28 Αύγ 2025, 16:26
Jump to forum
Jump to topic

ektoras έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 16:18 Σύμφωνα με τον Τοσκιτση αν γίνει η έκπληξη με φορ αυτός κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο Μπακαμπου
Μακάρι θα πω εγώ, αν και δύσκολο.
από Developer4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:45
Jump to forum
Jump to topic

Pellaios

Aδερφέ sorry κιόλας, αλλά ενδεχόμενη απομάκρυνση Τσάλοφ είναι αποκλειστικά συνέπεια της ανυπαρξίας του πάνω από χρόνο πλέον και του πενιχρού απολογισμού του σε νούμερα και της σχεδόν μηδενικής προσφοράς του... Άχρωμος, άγευστος, ωσεί παρών μόνιμα... Αν δεν υπήρχε το κομμάτι της επένδυσης ...
από Developer4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:25
Jump to forum
Jump to topic

Ποιος πέταξε το Μιτροβιτς; Για τη γρίνια;

Kαι εγώ αυτό προσπαθώ να καταλάβω... Αν υπάρχει κάτι που να βγάζει νόημα πέρα από το γεγονός ότι θέλει να φύγει από εκεί που είναι και τον ξέρει ο ... Αντρίγια...

Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω τι συζητάμε και πως μπλέκουμε τα ονόματα... Η μίση Premier ...
από Developer4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ - Ατρόμητος Αθ. Κυριακή 31/8, 21:00, Novasports Prime

black death έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 20:40 Αργησε να βγει εκει ο παβλενκα.
O Παβλένκα άργησε ή Τέιλορ και Κεντζιόρα πέταξαν χαρταετό;
από Developer4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 21:22
Jump to forum
Jump to topic

Kabamaru11 έγραψε: Κυρ 31 Αύγ 2025, 21:21 Ε καλα,ο Καμαρα θα μπει κ θα σκοραρει!
Λες στο 90' όπως πέρυσι τέτοια εποχή στο Περιστέρι; :mrgreen:
από Developer4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 21:42
Jump to forum
Jump to topic

Μη κραζετε τους παικτες του ατρομητου,εχουμε ευαισθητους εδω μεσα.Σιχαματα περιστεριωτες!

Βρε αδερφέ στα παπάρια μας το Περιστέρι και οι Περιστεριώτες και όλος ο Ατρόμητος...

Αλλά άλλο το κράζω και ρίχνω και κάνα μπινελίκι, άλλο εύχομαι χιάστο σε άνθρωπο...

Κάπου ώπα, δε θα γίνουμε κανίβαλοι ...
από Developer4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:21
Jump to forum
Jump to topic

Re: 80. Δημήτρης Πέλκας

Μπράβο ρε Πέλκα! ΠΑΝΤΑ χρήσιμος και όπως σωστά είπε και ο σπίκερ, game changer...

Προσωπικά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ότι έχει να δώσει θα το δώσει και φέτος και θα είναι μια χαρά λύση στο rotation...
από Developer4
Κυρ 31 Αύγ 2025, 22:24
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Μέχρι στιγμής όσες φορές χρειάστηκε στο 10 ήταν πολύ στατικός περιμένοντας την μπάλα, άγχρωμος.
Θεωρώ στα αριστερά θα τον δούμε να κάνει τη διαφορά και όχι στο 10.

Ρε αδερφέ είναι απελπιστικά αργός και στατικός όπως λες στο 10, πως ακριβώς θα κάνει τη διαφορά στα αριστερά; Θα κάθεται κάπου και ...
από Developer4
Δευ 01 Σεπ 2025, 08:02
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Мир έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 01:11 Από που προκύπτει ότι ήρθε ως αντικαταστάτης του Ντέλια;
Δεν ξέρω αν ήρθε ως αντικαταστάτης του Ντέλια, πάντως έπαιξε στο 10 με μετατόπιση Ντέλια αριστέρα ενώ και χθες που έλειπε, πήρε τη θέση του στην ενδεκάδα...

Και στις 2 περιπτώσεις μια τρύπα στο νερό...
από Developer4
Δευ 01 Σεπ 2025, 11:40
Jump to forum
Jump to topic

xpek20 έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 11:38 Αποκλείεται να είναι ο Δανός θεωρώ..
Αυτό πιστεύω και εγώ και καλύτερα κιόλας... :D
από Developer4
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Eντάξει μάγκες, ούτε εγώ τρελένομαι και ηλικιακά και με βάση τα περσινά...

Αλλά όπως και να έχει, από Τσάλοφ η πιθανότητα να είναι λιγότερο χρήσιμος τείνει στο 0... Οπότε εδώ που είμαστε, κέρδος σίγουρο είναι αν έρθει...

Για να μη σχολιάσω ότι ο ανταγωνισμός έφερε Ντέσερς για βασικό με ένα σκασμό ...
από Developer4
Δευ 01 Σεπ 2025, 20:35
Jump to forum
Jump to topic

Και κάτι αλλο. Εγω αν ήμουνα ο γιακουμακης και φερναν το μιτροβιτς θα ξενερωνα την πέτσα μου.
Αλλο να ρθει ο δανος πχ που είναι διαφορετικός παιχτης και μπορούν να παιξουν και μαζι στην τελική.

Μανία με τον Μιτροβιτς, λες και πρόκειται να έρθει...

Όσον αφορά τον Γιακουμή, πότε ο ανταγωνισμός ...
από Developer4
Τρί 02 Σεπ 2025, 01:10
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Βρε δεν πα να λέτε ότι θέλετε!

Μακάρι το ενδιαφέρον να είναι υπαρκτό και να προχωρήσει και ο λαός να τραγουδάει και να χορεύει όπως το 91 στη Γενεύη!

Μόνο χαρά και όνειρα στο άκουσμα ότι επιχειρηματίας ΤΕΤΟΙΟΥ βεληνεκούς θέλει να ασχοληθεί με το μπασκετάκι μας που έχει περάσει τα πάνδεινα...
από Developer4
Τρί 02 Σεπ 2025, 01:11
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Мир έγραψε: Τρί 02 Σεπ 2025, 01:01 Δυστηχως οι συμβουλάτορες του κ.Τέλη είναι μεγάλοι φελλοι αλλά ας περιμένουμε να δούμε πως θα χειριστεί το κεφάλαιο ΚΑΕ και που βαδίζει το όλο θέμα ..
Στείλε CV αδερφέ.