Ρε μάγκες σόρρυ κιόλας είναι αυτό ερώτημα για το topic των μεταγραφών, ενώ είναι 22 Αυγούστου έχουμε την εικόνα που έχουμε και περιμένουμε μπας και ακουστεί το παραμικρό για καμία κίνηση;;;
Η αναζήτηση βρήκε 200 εγγραφές
- Παρ 22 Αύγ 2025, 12:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
- Παρ 22 Αύγ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Υπάρχουν συμφωνίες και συμφωνίες. Το να συμφωνήσει ο παίκτης ότι δεν έχει πρόβλημα να έρθει δανεικός αν τα βρούμε με την Γουέστ Χαμ δε σημαίνει ότι θα πάει να μαλώνει όπως ο Ζαφείρης ή ότι θα χαρίσει 1εκ ευρώ όπως ο Γιακουμάκης.
Είναι εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση ο Μαυροπάνος, καθώς άνετα μπορεί ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 15:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Epobook έβγαλε deal done Μαυροπανου με Γαύρο. Πολύ επικίνδυνο το άρθρο του Μετροπολις από το πρωί…
Ντάξει είχε ακουστεί από καιρό για γαύρο... Άπαξ και είναι διατεθειμένος να γυρίσει Ελλάδα έστω φέτος, δε μου κάνει εντύπωση... Ψάχνοταν για στόπερ ο γαύρος, λεφτά έχει, Τσάμπιονς Λιγκ θα παίξει ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 16:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΡΙΕΚΑ-ΠΑΟΚ 1-Ο,Mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Κρίμα γιατί υπήρχε χρόνος.
Αυτό ακριβώς... Υποτίθεται πήρες το "καλό" εισιτήριο του Europa με μαξιλαράκι ασφαλείας και είχες πάνω από 2 μήνες να προετοιμαστείς κατάλληλα... Ήξερες κιόλας ήδη τις θέσεις που πονάς κλπ... Αντί να το εκμεταλλευτείς δεν κέρδισες πραγματικά τίποτα...
Ειλικρινά ...
Αυτό ακριβώς... Υποτίθεται πήρες το "καλό" εισιτήριο του Europa με μαξιλαράκι ασφαλείας και είχες πάνω από 2 μήνες να προετοιμαστείς κατάλληλα... Ήξερες κιόλας ήδη τις θέσεις που πονάς κλπ... Αντί να το εκμεταλλευτείς δεν κέρδισες πραγματικά τίποτα...
Ειλικρινά ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 17:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρίμα γιατί υπήρχε χρόνος.
Ειλικρινά ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 17:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως τεράστια υπόθεση που η ρεβάνς δεν θα είναι do or die και υπάρχει το μαξιλαράκι του Cοnference. Όπως έχει τονίσει πολλάκις ο φίλος Doomlord, μία χρονιά εκτός Ευρώπης σου κατεβάζει το ευρωπαϊκό ταβάνι σε βάθος 5ετίας.
Καλά ... προφανώς... Το League stage Ευρωπαϊκής είναι εκ των ουκ άνευ ...
- Παρ 22 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Θεωρώ τελείως κομπλεξικο το δεν θέλω τον κουρμπελη γιατί κάποτε μου έριξε χυλοπιτα και προτίμησε να μείνει στον βάζελο ή περίμενε πρόταση από Ιταλία που του έταζε ο μάνατζερ του
Εγω απο την αλλη θεωρω ακραια κομπλεξικο οποιον θελει στην ομαδαρα μας
τον βρωμοχαμουτζη Κουρμπελη..
Το βασικό ...
- Σάβ 23 Αύγ 2025, 09:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλες οι μεταγραφες εντυπωσιασμου και καυλα η αποκτηση Ζαφειρη, αλλα αν μεχρι τον Γεναρη που θα ρθει τα κενα μας εχουν κοστισει προβλεπω να παει στραφι η μεταγραφη και επικοινωνιακα και ουσιαστικα. Υπερβασεις κανεις αφού καλυψεις σωστα τα κενα σου.
H κίνηση Ζαφείρη πρωτίστως είναι κίνηση ουσίας ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 09:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν έστω ως μπάλωμα μέχρι το Γενάρη, ως 4ος χαφ και δυνητικά βασικός, σας καλύπτει ένας παίκτης από Β Γαλλίας με budget 11 εκ, OK όλα καλά.
Προσωπικά θέλω να πιστεύω και εύχομαι, ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και πάμε για κανονική κίνηση. Και στο χαφ και φυσικά στο στόπερ. Βέβαια έχουμε φτάσει 24 ...
Προσωπικά θέλω να πιστεύω και εύχομαι, ότι δεν ισχύει τίποτα τέτοιο και πάμε για κανονική κίνηση. Και στο χαφ και φυσικά στο στόπερ. Βέβαια έχουμε φτάσει 24 ...
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 21:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Κυριακή 24/8, 21:00, Novasports Prime
Πρώτοι υποψήφιοι για πώληση εδώ μέσα οι Δέσποτας και Καμαρά... Να χαρώ εγώ...
Όταν μιλάμε για τα ΝΟΥΜΕΡΑ του Δέσποτα αυτό εννοούμε κύριοι!
Μπράβο ρε Κύριλε!!!
Όταν μιλάμε για τα ΝΟΥΜΕΡΑ του Δέσποτα αυτό εννοούμε κύριοι!
Μπράβο ρε Κύριλε!!!
- Δευ 25 Αύγ 2025, 14:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ρε μοιάζει όντως... Στάζει πιπέρι...............theo-drama έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 13:51PAOKpanta έγραψε: Δευ 25 Αύγ 2025, 11:03 Ιδια κοψια, ιδια ραθυμια, ιδια αποτελεσματικοτητα (στα καλα του)
![]()
Ωωω Μπερι Μπερι.
Αυτός δεν είναι;
Φτυστός κ στο παίξιμο κ στη φάτσα.
- Τρί 26 Αύγ 2025, 11:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Παιδια στο ραδιο διαβασαν νεες δηλωσεις του προεδρου της Σλαβιας.. Μιλαμε ο ανθρωπος ειναι πραγματικα απροσαρμωστος. Εχει θεματα.
Ωχ, τι είπε πάλι;
"Μιλώντας για τη συμφωνία με τους Θεσσαλονικείς, ανέφερε πως: «Είμαστε πεπεισμένοι ότι η τιμή είναι εξαιρετική για εμάς, κερδίσαμε 10 εκατ ...
- Τρί 26 Αύγ 2025, 21:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλεος με τις φήμες για βάζελο!
Αν ήθελα θα έμπαινα στο βαζελομάνια…
Είτε γράφτε για μεταγραφές του μεγάλου ΠΑΟΚ, είτε μιρλιάστε για τον μεγάλο ΠΑΟΚ, δεν με ενδιαφέρει.
SDNA πάντως δεν είμαστε εδώ μέσα!!!
Αλλού
Οτι να ναι φιλε..σορυ κιολας..ο Ταρεμι ειπωθηκε εδω μεσα γι αυτο κ τ εγραψα..οπως ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 12:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λέω για τον Τσάλοφ να μην βιαζόμαστε τόσο. Κάποιοι μπορεί να εκτεθείτε στο τέλος.
Ποια βιασύνη αγαπητέ; Ο παίκτης ανακοινώθηκε 02/08/24 και έχουμε 28/08/25. Πόσο ακριβώς θα περιμένουμε για να δούμε κάτι;
Τα ίδια λέγαμε για Σαμάτα πέρυσι και φυσικά αρχές καλοκαιριού ήμασταν στην καθιερωμένη ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μειτε βιονικός ειναι και θα βγάλει 3 διοργανώσεις ανα 3 μέρες ή θα ψηθουμε να παρουμε κανένα παίχτη εκει μπας και βγει καθόλου απο την 11αδα; Ετσι για την αλλαγή ρε παιδί μου, να πάρει και καμια ανάσα....
Από Γενάρη ο Ζαφ στη θέση του.
Κατά τ άλλα καμία αναβάθμιση σε σχέση με πέρυσι ...