Η αναζήτηση βρήκε 120 εγγραφές

Return

από Montrealiotis
Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέο Γήπεδο

Πάλι καλά που εχουμε και μηχανικούς στις τάξεις των οπαδών μας και μας ενημερώνουν. Οχι τίποτα άλλο, αλλά ανοίξαμε σαμπάνιες εδώ μεσα και υπήρχε ένας διάχυτος ενθουσιασμός. Σε ευχαριστούμε φίλε.

Σοβαρά, πιστεύεις ότι υπάρχει άνθρωπος που κατάλαβε ότι έχουν γίνει οριστικές μελέτες και ότι ...
από icue
Σάβ 28 Ιουν 2025, 12:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025

Βλέποντας τα μεταγραφικά να κινούνται με τον ίδιο ρυθμό όπως πάντα, φοβάμαι πως η ιδιοκτησία δεν αντιλήφθηκε ούτε στο ελάχιστο τη σοβαρότητα και τη βαρύτητα της κατάστασης στην οποία συνεχίζουμε να βρισκόμαστε ακόμα και μετά την παραίτηση Κατσαρή.

Αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι έχουν ερμηνεύσει ...
από Kabamaru11
Κυρ 29 Ιουν 2025, 11:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Ποιανου Ηρακλη;Με τοσα αφμ,εχω χασει την μπαλα :lol:
από nkoss
Κυρ 29 Ιουν 2025, 12:42
Jump to forum
Jump to topic

Giliopoule, προτείνω να οργανωθούμε ως οπαδοί, να βγάλουμε κοινή ανακοίνωση που θα αναφέρει ότι:
1ον. Δε θέλουμε ο Ιβάν να μας κάνει γήπεδο. Να σταματήσει ό,τι κάνει ή λέει. Δεν του αξίζει να μας κάνει γήπεδο.
2ον. Θα φτιάξουμε μια δεξαμενή - πλατφόρμα στην οποία θα δηλώνουν όλοι οι ενδιαφερόμενοι ...
από Taseos
Τετ 02 Ιούλ 2025, 14:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προπονητικό κέντρο Θέρμης

Για να μην ξαναβγούν χόρτα και φάνε πρόστιμο ρίχνουν μπετά μήπως και δεν ξαναφυτρώσουν. Σατανάδες
από Patron
Τετ 02 Ιούλ 2025, 14:17
Jump to forum
Jump to topic

Οικολογικοί καταστροφείς
από aivas19
Τετ 02 Ιούλ 2025, 14:33
Jump to forum
Jump to topic

Α τελικα προχωραει το προπονητικο; Δεν υπαρχει θεμα ρευστοτητας; Να μας ενημερωσουν οι Κασσανδρες
από renegade
Τετ 02 Ιούλ 2025, 15:24
Jump to forum
Jump to topic

Το έχω πει...στα @@ μου το γήπεδο, αυτό είναι το μεγάλο έργο.
Αυτό είναι το έργο που θα μας απογείωσει
από panpangr77
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:20
Jump to forum
Jump to topic

Έβγαλε και η Populous όλο το project κατά 90 %. Από ότι βλέπεται αλλάζει όλη η περιοχή ,έχουν σχεδιάζει μέχρι και ποδηλατοδρόμους και διαδρομή για τρέξιμο ,θα υπάρχει μουσείο ,χώρος για τα παιδιά ,γενικά διάφορα θεματικά,υπογειοποιειται η Κλεάνθους όπου την μέρα της λαϊκής θα γινεται στο πεζόδρομο ...
από panpangr77
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:22
Jump to forum
Jump to topic

VfB v2 έγραψε: Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:16 το 33.500 απο που προέκυψε ?
34000 μέχρι 34800 περίπου ανάλογα το format στις κερκίδες και στα καθίσματα που θα διαλέξουν.
από Equalizer
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:26
Jump to forum
Jump to topic

Μετά τα σημερινά ξεφτιλίκια στον Πειραιά, ΑΠΑΙΤΩ να ζητήσει εκχώρηση του ΔΗΜΟΥ ΤΟΥΜΠΑΣ η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
από panpangr77
Τετ 09 Ιούλ 2025, 20:37
Jump to forum
Jump to topic

Τα σχέδια παιδιά ήταν επί τρία σε όλα στο γήπεδο . Ήταν δύο διαφορετικες μελέτες το γήπεδο και ο περιβάλλον χώρος . Τρία διαφορετικά σχέδια ,τρια διαφορετικά πως θα είναι οι κερκίδες ,τρία διαφορετικά τα καθίσματα και ο δικός μας να διαλέγει τα πιο ακριβά.
από Mīngus
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

Το βίντεο του inpaok και του paok24 για το ελικόπτερο είναι ότι καλύτερο θα δεις σήμερα.
Έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι.
Δείχνουν το στέγαστρο και κάτι παράθυρα για 20 δευτερόλεπτα.
από abc_o_ karpouzas
Πέμ 10 Ιούλ 2025, 22:11
Jump to forum
Jump to topic

........................................

«Υπάρχει ένα ρητό του Αλεξάντερ Νιέφσκι.. Εγώ είμαι περήφανος και όποιος έρθει με σπαθί στον τόπο μας, από το σπαθί αυτό θα πεθάνει»

«Ας ξυπνήσουμε και να θυμόμαστε ότι υπηρετούμε κάτι που είναι μεγαλύτερο από μας. Προσπαθούμε να τον φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ...