των coldplay, και στην kiss Cam θα παίζει σε λούπα ο Κατσαρής στην αγκαλια του Μυστακίδη.nunies4 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:58Συναυλιεςtsaousila1234 έγραψε: Τρί 29 Ιούλ 2025, 13:37 ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΡΗΤΟΡΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
ΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΙΒΑΝ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ!!!! ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΑ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΑΟΥ ΜΕΤΑ ? ....
Η αναζήτηση βρήκε 46 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ 2025
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 14:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Προτιμώ να φτιάξει δικό του γήπεδο αλλού και να βάλει την ομάδα να παίζει εκεί παρά να το χτίσει ενας βαλτός του κούλη που θα αποκτήσει μετά και την παε. Και μονο που το κάνω εικόνα να σουλατσάρουν βουλευτές της νδ στα επίσημα χέρι χέρι με τον Μυστακίδη μου έρχεται αναγούλα.
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 15:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Τζορμπατζογλου πριν λιγο ειπε ενα εξωφρενικο νουμερο που θελω να πιστευω οτι το ειπε εκ παραδρομης και δεν ισχυει.
Οτι η ομαδα εχει ασχοληθει αυτο το καλοκαιρι με πανω απο 20 περιπτωσεις φορ που η συντριπτικη πλειοψηφια μας εριξε ακυρα.
20;;;; :shock:
Δεν μου φαίνεται καθόλου απίθανο.
Εχει ...
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 18:45
- Jump to forum
- Jump to topic
εαν το σκηνικό έγινε ακριβώς έτσι οπως τα λέει ο Αναστασιάδης, που πραγματικά δεν έχω κανέναν λογο να μην τον πιστεύω, τοτε είναι προφανές οτι παίζεται πολιτικό παιχνίδι στις πλάτες του ΠΑΟΚ. Μήπως, λέω μήπως, ήρθε η ώρα για μια επισκεψούλα στα γραφεία του ΑΣ απο τους γνωστούς άγνωστους?
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Α και για να είμαι ον τοπικ
Καλή επιτυχία στην rangers σήμερα αν και από Σκωτία υποστηρίζω την πρώην του αριστερού μας μπακ
Καλή επιτυχία φυσικά στην μεγάλη Αράζ πως την λένε αύριο και το άλλο χάρτινη με τους Εβραίους free Palestine και ότι θέλει ας γίνει
Αυτό που όλοι θέλετε οι ανταγωνιστές ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 19:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Α και για να είμαι ον τοπικ
Καλή επιτυχία στην rangers σήμερα αν και από Σκωτία υποστηρίζω την πρώην του αριστερού μας μπακ
Καλή επιτυχία φυσικά στην μεγάλη Αράζ πως την λένε αύριο και το άλλο χάρτινη με τους Εβραίους free Palestine και ότι θέλει ας γίνει
Αυτό που όλοι θέλετε οι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ντεσερς είναι οτι πρέπει για την αεχ.
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 14:20
- Jump to forum
- Jump to topic
@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 15:41
- Jump to forum
- Jump to topic
@embuji κινουμαι στο χωρο αλλα προφανως ειμαι μια τριχα απο τα @@ του Σαββιδη και του Μυστακιδη. Εχω χρηματοδοτησει εργα με ιδια κεφαλαια αλλα και με δανεια αφου πρωτα εθεσα εγγυησεις στην τραπεζα ειτε περιουσιακα στοιχεια ειτε και κεφαλαια και παλι βεβαια σε μεγεθος μιας τριχας απο τα @@ των δυο ...
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 17:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι εκπληκτικα κουραστικο αυτο που γινεται απο μερικους που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πιο ειναι το προβλημα με τη σταση του ΑΣ. Κανενας δε λεει οτι η ΕΠΙΘΥΜΙΑ για εγγυησεις ειναι κακο. Αλλα ο ΑΣ δεν μας εχει πει ΤΙΠΟΤΑ μεχρι τωρα. Αερολογιες. Η ΠΑΕ λεει συγκεκριμενα πραγματα και ο ΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ...
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειμαι πλέον πεπεισμένος πως και απευθείας τσουλού να μπέναμε και Ντέλια με 30+ εκ να πουλούσουμε πάλι τα προκριματικά θα τα παίζαμε με κενά και θα διαπραγματευόμασταν στόχους μέχρι την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 15:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς; Με τι έχει να κάνει η εισαγγελική έρευνα και οι καταγγελίες; Γνωρίζει κάποιος;
Ε τι να εννοεί. Μια ειναι η παράταξη την σήμερων ημέρα που μπορεί να κάνει τέτοιες ενέργειες χωρίς να κουνιέται φύλλο. Ανετα παρακολουθούνται και τα υπόλοιπα στελέχη της παε μέσω predator. Η αληθεια ειναι ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 00:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Λάθος να κρίνουμε εναν παίχτη μονο απο τις εμφανίσεις του με την εθνική.
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 14:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για τον χαφ και για τον στόπερ (ξεχωριστά για κάθε θέση) υπάρχει μπάτζετ 4 εκατ. Ευρώ (πέρα από το συμβόλαιο). Προϋπόθεση φυσικά να πρόκειται για ποδοσφαιριστή σε παραγωγική ηλικία.
Δηλαδή υπάρχουν 8εκ διαθέσιμα για μεταγραφές και έχουμε μείνει με 3 στοπερ, 3 χαφ και 1 φορ Αυγούστο μήνα ...
- Σάβ 02 Αύγ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι να κάνουμε, τα τρία της ουντινέζε μυρίζουν πιο ωραία απο τα τέσσερα τα δικά μας.john4serres έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:57Ανακοινωθηκε ήδη, στα τρια εκατομμύρια ευρώ η αγορά.Timelord έγραψε: Σάβ 02 Αύγ 2025, 16:55 Ο Πολωνός χαφ της λουντογκορετς, Πιοτροφσκι που είχε αναφερθεί εδώ μέσα πέρυσι κυρίως αλλά και φέτος έκλεισε Ουντινέζε