Η αναζήτηση βρήκε 945 εγγραφές

Return

από george188
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Εγω παντως έμαθα (δεν το παιζω insider απλα ετυχε και μου το μετεφεραν) οτι ακομα δεν εχει κλείσει και οτι παιζουν ρολο και οι αντιδρασεις του κοσμου. Ουτε εχει πετάξει ακομα για στουτγκάρδη. μπορει να μ ειπαν και μαλακιες
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:25
Jump to forum
Jump to topic

Το θέμα δεν είναι η ανανέωση του διαρκείας, το πιο πιθανό είναι ότι προσωπικά θα ανανέωνα όπως κάνω κάθε χρόνο εδώ και χρονιά άσχετα με το θέμα Ντέλια.

Το θέμα είναι ότι η πώληση βγήκε την μέρα που τελείωσε η προθεσμία για ανανέωση και εμένα δεν μου το βγάζετε από το μυαλό ότι αυτό δεν ήταν τυχαίο ...
από Azrael
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικα πλεον ειμαι στα @@ μου αν θα ερθει ή δεν θα ερθει καποιος.Τετοια ξενερα δεν την περιμενα
από JohnDag
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:36
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως για να το δούμε λίγο πιο αισιόδοξα το πράγμα θα πω το εξής.

Ελπίζω μετά από 60Μ έσοδα από πωλήσεις σε λιγότερο από 365 μέρες, τα περίπου 10Μ μείον που έχουν αφαιρεθεί από το μισθολογικό μπάτζετ, συν τα διαρκείας δύο σεζόν, τα έσοδα από Ευρώπη, τα τηλεοπτικά, κλπ, κλπ, που αν τα βάλεις όλα ...
από ΠΑΟΚ ΠΟΛΙΧΝΗ
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:20
Jump to forum
Jump to topic

Τι να πεις τώρα στα μικρά ΠΑΟΚτσακια που έχουν πλανταξει στο κλάμα. Μου θύμισαν τον μικρό μου εαυτό όταν πωλήθηκε ο Βιεϊρίνια. Ότι μεταγραφή και να κάνουν αυτό δεν αλλάζει.
από Γερασίμου
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Πρώτη φορά βλέπω τον κόσμο τοσο συσπειρωμένο.
Όπου και να κοιτάξω ,όπου και να διαβάσω το ,99% ρίχνει ευθύνες στον Σαββιδη.
Υπάρχουν βέβαια και τα πρόβατα που είναι ευτυχώς μόνο το 1%.

Λογικά μαζί με τον Ντελια τέλος και ο Σαββίδης.
Δεν θα μπορέσει να ανταπεξέλθει από την οργή του κόσμου ...
από Kabamaru11
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:58
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βασιλοπουλος εγραψε πως δεν θα φυγει ο Ντελιας.

Δεν τον θεωρω αξιοπιστο παντως.
από Kabamaru11
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:03
Jump to forum
Jump to topic

https://www.novasports.gr/sport/podosfairo/event/super-league-1/article/14307949/paok-mploko-savvidi-sti-metagrafi-konstantelia/?utm_campaign=game_time&utm_medium=post&utm_source=facebook_groups&fbclid=IwY2xjawLvOHZleHRuA2FlbQIxMABicmlkETFyOU1RTGFaR0VyMzc4MjVrAR5Y2RrJXyDZvmSyeXmybNc-D4 ...
από Montrealiotis
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Αδυνατώ να πιστέψω ότι σταμάτησε ο κόσμος ιντερνετικα την πιθανή μεταγραφή.
Πιο πολύ για στημένο μου φαινεται όλο αυτό, το οποίο για εμένα είναι ίσως και χειρότερο γιατί θα μας περνάνε για πολύ χαζούς. Κατά την γνώμη πρέπει να βγει ο κουβεντιδης και να πει ότι ποτέ δεν υπήρξε κάτι και όχι ότι το ...
από Kabamaru11
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:08
Jump to forum
Jump to topic

Hermann έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:07 Ρωτάω εγώ: άμα γίνει η ανατροπή ξαφνικά όλα καλά;
Απο μενα οχι.
από Мир
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:17
Jump to forum
Jump to topic

ΑποστόληςΑ έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:06 ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ;
Πώς είναι δυνατόν να συμφώνησε ο ΠΑΟΚ στην μεταγραφή και τώρα ο Ιβάν βάζει μπλόκο;
Ποιος συμφώνησε τότε;
Η Μαρία;
Εικόνα
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

AN τελικά δε φύγει ο Ντέλιας - που μακαρι και δεν θέλω ούτε φορ ουτε στοπερ πραγματικα δε με νοιάζει ας παίξουνε οι μικροί - και επίσης ας μη γίνει ποτε αυτο που λεω παρακάτω αν ειναι να μέινει ο Ντέλιας

εγω θέλω να μας πουνε ο @Unpsofable78 και ο @black death στη περίπτωση που δε φύγει τελικά ...
από Iggy Pop
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:29
Jump to forum
Jump to topic

Ο Βλαδίμηρος την έκοψε την μεταγραφή...Μαλακά του λέει με αυτά που κάνεις θα χάσουμε και το λιμάνι...Ποιο Νατο και ποιο Αμερικάνοι...Θα κάνουν ντου τα Παοκια και θα τα κανουν όλα λαμπογιαλο :opaokara:
από blackzi
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:30
Jump to forum
Jump to topic

Ασόβαρη και επικίνδυνη η ΠΑΕ. Παρόλη τη χαρά για την παραμονή του Ντελια ξενέρα για αυτά που συμβαίνουν στον ΠΑΟΚ μας...
από navigator11
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:55
Jump to forum
Jump to topic

Να είμαι ειλικρινής, ούτε καν μπήκα σε πειρασμό να ασχοληθώ με την υπόθεση. Χωρίς να ξέρω αν και με πόσα παραμείνει ο Κωνσταντέλιας στην ομάδα, από την αρχή ήμουν βέβαιος ότι στη Στουτγκάρδη δεν πρόκειται να πάει. Μπορεί να πέσω και παντελώς έξω, θα φανεί. Δε θα σταθώ σε όσα έχουν γραφεί όλες αυτές ...