Ελειψες και με την Καρδιτσα και σημερα.
Την ευθυνη την εχει ο προπονητης και μονο αυτος .
Αναζήτηση για περισσότερες από 1611 εγγραφές
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 15:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Κακη φουρνιά πραγματικά
- Κυρ 21 Δεκ 2025, 17:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ Β 2025-26
Διάλυση της ομαδας αυτής. Κανείς από αυτούς δεν πρόκειται να παίξει. Μέχρι να κουνησουν το ενα τους ποδι βρωμάει το άλλο.Η ομαδα αυτή ειναι μόνο για να παίζουν παικτες της Α ομαδας για επανένταξη μετά από τραυματισμό ή για να ψηθούν κάποια ταλέντα χωρις να αλλάξουν σύλλογο .Οι άλλοι τζάμπα ...
- Δευ 08 Ιουν 2026, 11:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Έχω καταλήξει ότι με Λουτσέσκου προπονητή δεν θα δω ποτέ την ομάδα μας στο Champions League. δεν λέω ότι φταίει μόνο αυτός εννοείται ότι φταίνε και η διοίκηση μαζί με Σαββίδη.
Αλλά αν το δούμε μόνο αγωνιστικά βλέπουμε ότι η ομάδα μας δυσκολεύεται πάρα μα πάρα πολύ τα καλοκαίρια!
Νομίζω ότι ο Ραζβαν ...
Αλλά αν το δούμε μόνο αγωνιστικά βλέπουμε ότι η ομάδα μας δυσκολεύεται πάρα μα πάρα πολύ τα καλοκαίρια!
Νομίζω ότι ο Ραζβαν ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 08:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Πραγματικά δε γίνεται να μην έχει κλείσει προπονητής. Οι παίκτες δηλαδή θα ειδοποιηθούν αν είναι (ή όχι) στα πλάνα του νέου προπονητή σε 8 μέρες απο τώρα; Και σε 40 θα παίξουν προκριματικά;
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Τα πουλια μας οι ρεπορτερ στις εκπομπες τους πριν λιγο, ειπαν οτι ο Ραζβαν δεν το συζηταει για την Αραβια και δεν δειχνει καμια προθεση για να μιλησει μαζι τους και επαναλαμβανει οτι εχει ενα χρονο ακομα συμβολαιο.
Πως θα καταληξει αυτη η σχεση αν ο ΠΑΟΚ αδυνατει να του δωσει την ρητρα πραγματικα ...
Πως θα καταληξει αυτη η σχεση αν ο ΠΑΟΚ αδυνατει να του δωσει την ρητρα πραγματικα ...
- Πέμ 11 Ιουν 2026, 14:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Tο θεμα πρεπει να τελειωσει αμεσα, τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο