Η αναζήτηση βρήκε 950 εγγραφές
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2025 - vol. II
Galata αγοράζει Osimhen με 75 μύρια συνολικά(δόσεις) και συμβόλαιο στον παίχτη 16 μύρια ανά έτος(για τετραετές). What the actual fuck?
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 11:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατι θα φυγει φετος ο ιωαννιδης; Ή θα ειναι και του χρονου ο βιτορια; 

- Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Sorry , αλλα όταν δεν ξέρουμε καλο είναι είτε να ψάξουμε να μάθουμε είτε να κάνουμε τουμπεκί και να περιμένουμε. Όχι να φτιάχνουμε σενάρια από το μυαλό μας και να κρίνουμε την ομάδα με βάση τη φαντασία μας.
Στο φιλικό έπαιξαν 2 φορ, δεν ξέρω γιατί είδες μονο 1.
Στο φιλικό έπαιξαν 2 φορ, δεν ξέρω γιατί είδες μονο 1.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λογική ειναι αυτη τωρα??? Λεφτα υπάρχουν,απο πωλήσεις να πας σε όποιο,ράφι θελεις κ δε χρειάζεται να περιμένεις το ντελια να φύγει. Έλεος πιαIvan Drago έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 13:09 Εγώ πιστεύω πως δεν υπάρχει καθυστέρηση για τον φορ. Απλώς περιμένουν να δουν αν θα πουληθεί ο Κωνσταντελιας για να ξέρουν σε ποιο ράφι θα κινηθούν.
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Με Χατζηισαΐα τι γίνεται?
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:29
- Jump to forum
- Jump to topic
"Αλλαγή του Μπαμπα" από που προκύπτει?
Από τα ρεπορτάζ, αλλά δεν θα σκάσουμε κιόλας με τον όρο. Είχες αριστερό μπακ, που μέχρι να σκάσει, σε κάλυπτε πλήρως και έφερες ένα ακόμη.
Να το αφήσω έτσι;
Ο Μπαμπά πέρσι δεν κάλυπτε πλήρως σε καμια χρονική περίοδο. Δεν ξέρω τι θα κάνει φέτος, ας ...
- Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:39
- Jump to forum
- Jump to topic
...no news is good news...ή ...καραβι που αργεί σκατα κουβαλάει....vasgias έγραψε: Παρ 18 Ιούλ 2025, 14:30 Προσωπικά, ίσα ίσα το ότι δεν ακούγεται κάτι με κάνει τερματισμένα αισιόδοξο ότι κάτι σοβαρότατο δουλεύεται και το προστατεύουν από όλες τις πλευρές.

- Παρ 18 Ιούλ 2025, 16:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εννοείς όταν λες "αυτά μην τα λες σε μένα" ενώ δεν απαντάς σε τίποτα ουσιαστικά από αυτά που ρώτησα;
Το ότι αποκτήσαμε εξτρεμ εγνωσμενης ποιότητας, με αύξηση 50% από το συμβόλαιο που είχε Φεγενορντ, χωρίς να είναι επιτακτική ανάγκη τουλάχιστον ως προτεραιότητα, σου δείχνει δηλαδή ότι δεν ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 07:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Και παρόλα αυτά δεν βρίσκουμε παίκτη σε ολόκληρο τον πλανήτη με πιο αξιολογη καριέρα από 2500 λεπτά και 8 γκολ σε επίπεδο α κατηγορίας...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:37
- Jump to forum
- Jump to topic
βιάζεσαι βλέπωrenegade έγραψε: Σάβ 19 Ιούλ 2025, 08:13 Άντε βρε κλείστε τον σεντιρα εκεί στην ΠΑΕ και μην ακούτε κανέναν
Χορτάσαμε από βαριά βιογραφικά
βλέπεις κι εσύ το φάντασμα του ισπανού με τα τατουάζ να κοντοζυγώνει ε?
υγ. τσάλοφ, αγορίνα μου, προσοχή ακόμα και στο πώς κόβεις τα νύχια σου, μην πάθεις τίποτα και έχουμε εγκεφαλικά
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 09:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Razvan Marin
Carlos Alena
Εφικτές περιπτώσεις μέσων
Marko Livaja
Kwadwo Duah
Πιο εφικτές περιπτώσεις φορ
Εγώ έχω γράψει πολλές φορές τι γουστάρω και πιστεύω θα μας ανέβαζε επίπεδο.
Abel Ruiz
Joris Chotard
Carlos Alena
Εφικτές περιπτώσεις μέσων
Marko Livaja
Kwadwo Duah
Πιο εφικτές περιπτώσεις φορ
Εγώ έχω γράψει πολλές φορές τι γουστάρω και πιστεύω θα μας ανέβαζε επίπεδο.
Abel Ruiz
Joris Chotard
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 12:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Παικταράς είναι ο Κεντίρα, ξεκολλάτε με τα μπαμ κ τα μπουμ.
Εναν χάφαρο και ένα σοβαρό σεντερμπακ κ ειμαστε σούπερ
Εναν χάφαρο και ένα σοβαρό σεντερμπακ κ ειμαστε σούπερ
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 13:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό στο πρωτοσέλιδο της Forza ''το διαρκείας του ΠΑΟΚ συμφέρει, είναι το φθηνότερο των Big-4'', είναι πραγματικά τίτλος, ή τρολάρουμε;
Να το βάλουμε και στην εφαρμογή του Άδωνη e-καταναλωτής, όποιος ''ψάχνει να αγοράσει διαρκείας'', να βλέπει στο e-καταναλωτής πως του ΠΑΟΚ είναι φθηνότερο....
Ά ...
Να το βάλουμε και στην εφαρμογή του Άδωνη e-καταναλωτής, όποιος ''ψάχνει να αγοράσει διαρκείας'', να βλέπει στο e-καταναλωτής πως του ΠΑΟΚ είναι φθηνότερο....
Ά ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Nέος chief scout στον ΠΑΟΚ.
Στην Ολλανδία βρίσκεται από χθες ο Ιταλός Ματέο Σέρα, ο οποίος μέχρι πρότινος εργαζόταν στην Γιουβέντους και εφεξής θα είναι ο νέος επικεφαλής σκάουτ του ΠΑΟΚ!
Ουσιαστικά, πρόκειται για μία προσθήκη που στόχο έχει να συνδεθούν και να λειτουργήσουν καλύτερα όλα τα ...
- Σάβ 19 Ιούλ 2025, 14:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Φιλική συμβουλη: χαλαρώστε, ηρεμήστε, αδειάστε το μυαλό σας από μεταγραφές και απολαύστε το 2ωρο φιλικό της ΠΑΟΚΑΡΑΣ. Όλα θα πάνε καλά!