Η αναζήτηση βρήκε 170 εγγραφές

Return

από vasgias
Τετ 25 Μαρ 2026, 16:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: 5.Γιάννης Μιχαηλίδης

Δεν θα πω ψέμματα. Μου φάνηκε downgrade η αντικατάσταση του Κούλιε, στον οποίον είχα συγχωρέσει πολλές μα@@@ίες λόγω εμπειρίας, με τον Γιάννη, ειδικά με την εικόνα που είχε πέρυσι. Φέτος πραγματικά τρύβω τα μάτια μου. Αρχοντικότατος και κομβικός. Μακάρι να έχει υγεία και να στρώσει το γόνατο να ...
από vasgias
Δευ 30 Μαρ 2026, 23:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Kabamaru11 έγραψε: Δευ 30 Μαρ 2026, 20:22 Μηπως να τον στελναμε φανταρο;Μετα τα εμβολια που βαρεσαμε εκει,ειχα να αρρωστησω κανα πενταρι χρονια :lol:
Ρε φίλε ναιιι νόμιζα ότι ήμουν ο μόνος!!!
από vasgias
Κυρ 19 Απρ 2026, 18:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Ρε πείτε για κλωτσοσκουφι της ΑΕΚ πάλι. Μας έχουν β*άσει στο ρελαντί. Μηδέν τελικές, μηδέν πάθος. Στα 100 χρόνια.
από vasgias
Κυρ 19 Απρ 2026, 19:05
Jump to forum
Jump to topic

Re: AEX - ΠΑΟΚ Κυριακή 19/4, 18:00 Cosmote Sport 2 HD

Μα η ίδια η διοίκηση μαζί με τον Λουτσέσκου φάνηκε πόσο πολύ τους ενδιέφερε να κάνουν all in για τον τίτλο στα 100 χρόνια με τις μη μεταγραφές του Γενάρη ενώ η ομάδα σε κάποιες θέσεις φώναζε για ενίσχυση.

Εκανε all in η κουλα με Σαχαμπο Μποτιεφ και αποκλειστηκαν απο τον Οφη και τη Ραγιο ...
από vasgias
Τρί 28 Απρ 2026, 13:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Απαπαπαπα....Ο μαν ρωτήθηκε για το αθλητικο κέντρο που είναι ιδιωτική επένδυση και απάντησε κάποια πράγματα δεν εξαρτώνται από εμάς κάποια πράγματα....