Εμένα εντομοαπωθητικό.TylerDurden έγραψε: Δευ 01 Σεπ 2025, 22:01Εμένα πάλι μου ακούγεται σαν τα ψεύτικα ονόματα που έβαζαν παλιά το FIFA και το pro όταν δεν είχαν τα δικαιώματα των πραγματικών παιχτών.
Η αναζήτηση βρήκε 127 εγγραφές
- Δευ 01 Σεπ 2025, 22:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
- Τρί 02 Σεπ 2025, 16:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Γ1ώργο Μάντζ1ο πες ένα καλησπέρα ρε αδερφέ αφού μπαίνεις εδώ μέσα και μελετάς.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 17:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν ...
- Τρί 02 Σεπ 2025, 19:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Πέτυχα στο διάδρομο των Γαλλικών τυριών στον Σκλαβενίτη τον προσωπικό μου αγαπημένο μου κύριο Γιώργο Μήνο και τονε ρώτησα αν σχετίζεται η επιλογή του στον τύπο τυριού με την καταγωγή του φορ που κηνυγάμε. Αφού τρομοκρατήθηκε από την όψη μου και λίγο πριν με γαμωσταυρίσει ξεστόμισε "όχι, παλεύουν ...
- Τετ 03 Σεπ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Διαβάζω αυτά τα ονόματα που γράφετε και η κατάθλιψη εισχωρεί ακόμα πιο βαθιά. Ο Νους που με τον γαύρο δεν πέρασε το κέντρο (χωρίς να παίζει αριστερό Μπακ αλλά εξτρέμ).
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 11:05
- Jump to forum
- Jump to topic
PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Καλησπέρα ξετσίπωτοι.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ρωτήξω τι σας καίει τα μάτια τούτο τον καιρό Gaming-wise.
Προσωπικά τερμάτισα 3η φορά Dark Souls Remastered και έβαλα να παίξω επιτέλους το God of War του 18. Παίζω σε PS5.
Δράττομαι της ευκαιρίας να σας ρωτήξω τι σας καίει τα μάτια τούτο τον καιρό Gaming-wise.
Προσωπικά τερμάτισα 3η φορά Dark Souls Remastered και έβαλα να παίξω επιτέλους το God of War του 18. Παίζω σε PS5.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 14:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOK Gamers - Τι παίζετε αυτή την περίοδο;
Προχθες τερματισα στο 100% το τελευταιο spiderman,μολις τωρα θα βαλω το νεο Metal Gear Solid,εννοειται σε PC,γενικως μου αρεσουν τα open world,αγαπημενο μακραν το RDR2,το οποιο δεν θεωρω game αλλα εμπειρια ζωης.
Υ.Γ. χαιρομαι που ανοιξε ενα τοπικ για εμας τους καμμενους.
Άρχισα να βλέπω ...
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεια σου Δημητρό γατομπαμπά!

- Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Το RDR2 ήταν το δεύτερο παιχνίδι που με έκανε να κλάψω σαν μικρό παιδί. Και αυτό ήταν λόγω του ότι πρώτα έπαιξα το The Last Guardian.
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Το Cyberpunk οριακά πάνω εκεί με witcher και rdr είναι. Δεν έχω παίξει το dlc του ακόμα δυστυχώς.Nikodiai έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 15:52 Mount and Blade Bannerlord
Rocket League
Cyberpunk 2077
RDR2 που συζητατε, οτι καλυτερο εχω παιξει μαζι με Witcher 3
- Πέμ 04 Σεπ 2025, 17:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια χαλάρωση ρε πασά μουridergr έγραψε: Πέμ 04 Σεπ 2025, 16:53 Ξεκινώ Hollow Knight Silksong σαν χαλάρωση ανάμεσα στα Age of Empires & Mythology!!!

- Σάβ 06 Σεπ 2025, 10:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλημέρα ΠΑΟΚια μου,
Λοιπόν είδα αυτή τη συζήτηση και χάρηκα, γιατί κάνω τώρα την πτυχιακή μου στην κοινωνική ανθρωπολογία και ασχολούμαι με τα video games, και συγκεκριμένα με το The Last of Us Part II.
Αν είναι κάποιος που έχει παίξει το παιχνίδι και θέλει/μπορεί να κάνουμε μια σύντομη ...
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 11:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλός παίκτης. Δεν νομίζω ότι είναι για τον Β.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 14:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: PAOKheads&Metalheads
Για δείτε εδώ τα κορίτσια μας.
- Σάβ 06 Σεπ 2025, 14:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Είδα κάτι βίντεα και μου άρεσε που πέραν των καθαρά αμυντικών χαρακτηριστικών του έχει και εξαιρετικό χειρισμό της μπάλας που πέρα από τον Μίχα δεν τον έχει άλλο παιδί σε εκείνες τις θέσεις.