Η αναζήτηση βρήκε 226 εγγραφές

Return

από trouman
Τρί 26 Αύγ 2025, 16:42
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V

Για ποιον λόγο κάποιος μπορεί να λέει ότι ο Σερραίος είναι ο αντικαταστάτης του Κοταρσκι κι όχι αυτός που παίζει ήδη στη θέση του;

Πώς μπορεί κάποιος να το λέει όταν έχουν ξεκινήσει και τα επίσημα και βγάζει και μάτια;

Είναι θέμα αντίληψης; Δύσκολο

Τι είναι τότε αυτό; Τι προσπαθεί κάποιος με ...
από nunies4
Δευ 01 Σεπ 2025, 12:58
Jump to forum
Jump to topic

Ρε τις τρυπιες αμυνες στην Βραζιλια που τις βλεπετε;;
Μονο εγω πεφτω σε ολα τα under γαμω την γκινια μου;;;
από blackzone44
Τρί 02 Σεπ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Ο Blackzone είναι ενα απο τα πιο τρελαμένα ΠΑΟΚσακια που υπάρχουν και το λέω εγώ που στην αρχή τον είχα παρειά με κακό μάτι.
Άπλα, ρε φίλε μην αφήνεις τον ενθουσιασμό σου να σε παρασύρει και να εμφανίζεις "τελειωμενες", δύσκολες μεταγραφικές περιπτώσεις, με αγαπη στο λεω.

Προφανώς όμως μου της ...
από Unpsofable78
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:05
Jump to forum
Jump to topic

Κοίτα να δεις
Από κει που λέγαμε ότι με ένα χαφ και ένα στόπερ θα έχουμε το καλύτερο και πληρέστερο ροστερ της ιστορίας μας, ξαφνικά επειδή δεν ήρθε το έξτρα φορ, κάνουν πάρτι οι ψηφιακοί δημιουργοί των sm, για το πόσο αποτυχημένη είναι η μεταγραφική περίοδος και θα παλεύουμε για την τέταρτη θέση ...
από Luigi Vampa
Τρί 02 Σεπ 2025, 22:18
Jump to forum
Jump to topic

Εδω πήραμε πρωτάθλημα με Σαματα Μπραντον, δε θα πάρουμε με Γιακουμακη - Τσαλοφ; Σοβαρευτειτε
από sn0ufel4
Τρί 16 Σεπ 2025, 13:40
Jump to forum
Jump to topic

Και κάπου εδώ το κλείνουμε

Σπάσαμε κάθε ρεκόρ φέτος. 5 τοπικ 2.433 σελίδες :shock:

Μεϊτέ Τάισον Παβλενκα ανανέωσαν
Τευλορ Κένυ Βολιακο Μπιανκο Ζαφείρης Ιβανουσεκ Γιακουμακης ήρθαν

Έφυγαν πολλοί

Μπράβο σε όλους τα λέμε σε 3 μήνες
από Michael Scott
Τρί 02 Σεπ 2025, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Θέλουμε να δουμε τον Μυστακιδη να μιλάει! Δεν καταλαβαίνει και ο ίδιος οτι αυτη η κρυψίνοια προκαλεί ερωτηματικά και αμφιβολιες; Ένας απο τους λόγους που ο λαός του ΠΑΟΚ συσπειρωθηκε τοσο πολυ γύρω απο τον Χατζόπουλο και τον βοήθησε έμπρακτα με τις ΑΜΚ και την αγορά διαρκείας ηταν το οτι απο την ...
από Psaras
Τετ 03 Σεπ 2025, 17:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ

Εγώ δεν μπορώ να μπω σε ιστορίες συνωμοσίας αδερφέ. Προσπαθώ να διαβάζω τα δεδομένα με όσο πιο αντικειμενική σκοπιά γίνεται, ενώ όλοι γνωρίζετε από τα γραπτά μου ότι υποστηρίζω τον Ιβάν μέχρι κεραίας. Αν, όπως έγραψα, δηλώσει δημόσια ο Τέλης πως για την ΠΑΕ δεν έχει το παραμικρό ενδιαφέρον και πως ...
από aivas19
Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...

Δεν είναι μόνο του το θέμα της ΚΑΕ ξαναλέμε. Αν δεν ειχε γίνει η φάση με το γήπεδο θα ανοίγαμε σαμπάνιες για την ΚΑΕ. Εγώ ακόμα και τώρα δε θα χαρώ αν χαλάσει γιατί καταλαβαίνω άτομα σαν τον ΚαλαμαρΓιάννη ακόμα και αν ...
από paok apo epilogi
Παρ 31 Οκτ 2025, 11:26
Jump to forum
Jump to topic

joshua έγραψε: Πέμ 30 Οκτ 2025, 22:31 Κάποιοι νιώθω ότι πραγματικά θα χαιρονταν αν χαλούσε του Μυστακιδη στη ΚΑΕ...

Πρωτος εγω

Μακαρι να υπαρχει κ δευτερος ενδιαφερομενος κα να παει σε αυτον η ΚΑΕ
από Dimitris_L4
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 20:43
Jump to forum
Jump to topic

Πολυ καλα τ παει ο καινουριος ιδιοκτητης της ΚΑΕ , απο τοτε που εμφανιστηκε στη ζωη μας..μια το τρυπημα στν ΑΣ, μια το ρουφιανοπολις να ειναι επισημο γραφειο τυπου του, μια η εμφανιση ενος σκουπιδιου που εξαιτιας του (κ της επιτροπης εκεινης) κοντεψαμε να μαλωσουμε με τους φιλους κ τις οικογενειες ...
από loukas karadimos
Πέμ 13 Νοέμ 2025, 22:27
Jump to forum
Jump to topic

Το ....πολις είναι τοξικό και ζει από τον αρνητισμό που δημιουργεί γύρω απ τις ομάδες , παραδοσιακά

Καλό ΟΑΕΔ σε όλους εκεί και καλό αφανισμό, οι φωνές τους δεν αξίζει να ακούγονται και να δηλητηριάζουν τον δημόσιο λόγο

Όπως και ενός μέλους που βλέπω επέστρεψε και έχει κάνει το φόρουμ τανα δύο ...
από loukas karadimos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 00:40
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει, ακολουθώντας λίγο το κλίμα των εκστασιασμένων φίλων του Τέλη, που εδώ και καιρό αποκαλούν καθημερινά τον Σαββίδη μπατίρη και μπαταχτσή, γράφεται και καμία υπερβολή για τον Θεσσαλονικέα. Δεν έγινε και τίποτα.

:lol: :lol:

Το πάρτυ τώρα ξεκινά φίλε navi!!!

Εγώ προσωπικά με ένα ...
από Odi
Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:37
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

Ο πιο ΠΑΟΚ παράγοντας που έχω δει ποτέ στον σύλλογο.

Αν ο ΠΑΟΚ είχε πρόσωπο, θα είχε το πρόσωπο του Θανάση Χατζόπουλου.

Μακάρι να τον δούμε πρόεδρο στον ΑΣ. Μακάρι.
από Taseos
Τετ 19 Νοέμ 2025, 17:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: Θανάσης Χατζόπουλος

ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ,δε πρεπει με τιποτα να φυγει απο τον συλλογο.Αν δε τον "θελουν" στη ΚΑΕ ,βαλε τον στη ΠΑΕ -φυσικα να θελει και να μπορει εννοειται-.

Καλέ όλα αυτά αλλά ο Χατζόπουλος έχει μια εταιρία δική του να τρέχει με πολύ καλά στοιχεία δημοσιευμένα, δεν ξέρω αν θα ήθελε ποτέ να κάνει τον ...