Αναζήτηση για περισσότερες από 1113 εγγραφές

Return

από hasio_john
Πέμ 29 Ιαν 2026, 00:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ είμαι χάρε μου, την ψυχή μου πάρε μου

Έχω τον πατέρα μου στο σπίτι, με την άνοια να του σβήνει σιγά σιγά πρόσωπα, στιγμές, λέξεις, εμάς, κι όμως μέσα σε αυτό το θολό τοπίο υπάρχει κάτι που μένει ανέγγιχτο: ο ΠΑΟΚ του . Η ομάδα δεν χάθηκε ποτέ από το μυαλό του, τη θυμάται όπως θυμάται την ίδια του την καρδιά, με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε ...
από tolis14
Παρ 13 Μαρ 2026, 21:01
Jump to forum
Jump to topic

Dimitris_L4 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 20:54
tolis14 έγραψε: Παρ 13 Μαρ 2026, 20:46 Αυτή τη στιγμή πορεία οοαδω του ΠΑΟΚ στη Χαριλάου με συνθήματα. Ελπίζω να μη γίνει τίποτα άσχημο
Ωχ...ειχαν κ μαζωξη αυτοι στα κεντρικα τους τετοια ωρα...που τ ακουσες φιλε?
Δεν το άκουσα. Τους είδα. Χαριλάου μένω, από δίπλα μου πέρασαν.
από tolis14
Παρ 13 Μαρ 2026, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Αυτή τη στιγμή πορεία οοαδω του ΠΑΟΚ στη Χαριλάου με συνθήματα. Ελπίζω να μη γίνει τίποτα άσχημο

Ισχύει. Κι εγώ τους είδα, όπως και τις διμοιρίες των ΜΑΤ, που ακολουθούσαν και έπεφτε χημικό.
Χαμός με διμοιρίες των ΜΑΤ μέσα στα στενά και τις γειτονιές με δακρυγόνα δίπλα από τα σπίτια των ...
από Kabamaru11
Σάβ 02 Μάιος 2026, 19:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λαος-Συμμετοχη-Κινητοποιηση-Παρεμβαση

Ανακοίνωση συνδέσμων φίλων Π.Α.Ο.Κ

Θα θέλαμε από τα βάθη της καρδιάς μας να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο του Π.Α.Ο.Κ που παρ’ όλες τις οικονομικές δυσκολίες της εποχής συνέδραμε με αφορμή τον τελικό κυπέλλου σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για το οπαδικό μας κίνημα απ’ το υστέρημα του.

Θα θέλαμε να ...
από Kabamaru11
Τρί 12 Μάιος 2026, 18:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ Α.Σ.

Τι εννοείς ότι δεν υπάρχει; Δεν υπάρχει γενικά στα μητρώα του ΑΣ;
Έχω και άλλες απορίες, αν υπάρχει κάποιος τρόπος να ενημερωθούμε για τις υποχρεώσεις αλλά και τα «προνόμια» των μελών; Αν υπάρχει κάποιος τρόπος ενημέρωσης

info@acpaok.gr
6:10 μ.μ. (πριν από 1 ώρα)
Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει ...
από st4this
Παρ 15 Μάιος 2026, 20:21
Jump to forum
Jump to topic

Εικόνα

Κλεο αυτο το κυπελλο ειναι αφιερωμενο σε σενα ! Μπραβο στα παλικαρια της Κ19 :twisted:
από Rexaris
Τρί 24 Φεβ 2026, 17:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Celta Vigo-ΠΑΟΚ 26/02 22:00 ΑΝΤ1

Αν θέλαμε να χτυπήσουμε όλους τους στόχους, τότε ναι, έπρεπε να πάρουμε κι άλλους παίκτες. Ω, τι έκπληξη, παίκτες τραυματίζονται όταν παίζουν συνέχεια.
από Rexaris
Τρί 24 Φεβ 2026, 17:42
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως οι αντίπαλοι βαράνε κιόλας και οι διαιτητές κάνουν την πάπια. Καμμία προστασία.
από makispaspartou
Τρί 24 Φεβ 2026, 18:52
Jump to forum
Jump to topic

Το ρόστερ είχε ήδη ελλείψεις από το καλοκαίρι.. Ο Ζαφειρης που ήταν και η μεγάλη μας μεταγραφή και η πιο ουσιαστική έμεινε για έξι μήνες δανεικός στην Σλαβια, με αποτέλεσμα ο ποδοσφαιριστής να χάσει ουσιαστικά μια ολόκληρη χρονιά αφού και την Σλαβια δε θα βοηθούσε ουσιαστικά και στον ΠΑΟΚ θα αργούσε ...
από Miles
Τρί 08 Ιούλ 2025, 22:13
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II

Οι Μπερμιγχαμιώτες (όπως λέμε Μπραχαμιώτες) είχαν το τελευταίο live τους προχθές. Κρίμα να βλέπεις τον άλλον καθηλωμένο από πάρκινσον και χωρίς φωνή, 76 χρόνων βέβαια, γι' αυτό ας θυμηθούμε τα παλιά - α ρε νιάτα!

από Miles
Τετ 09 Ιούλ 2025, 00:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τι ακούτε τώρα?? Και όταν λέω τώρα εννοώ τώρα!! II

Το αίμα νυχτερίδας ήταν τελικά θρεπτικό, 100 θα φτάσει.