Νομίζω τον έβαλε στο 10 ελπίζοντας σε φάσεις όπως στο δοκάρι. Έχει σουτ. Ο Ντελιας δεν έχει. Μπορεί να περάσει 10 παίχτες και να την δώσει στο φορ ο Ντελιας αλλά αν το φορ είναι ο Τσαλοφ αυτό δε θα δουλέψει.
Έχει αποδεχτεί οτι ο φορ δεν κάνει.Δε θα σκοράρει ποτε. Προσπαθησε μήπως σε άχαρο ρόλο ...
Η αναζήτηση βρήκε 514 εγγραφές
- Παρ 22 Αύγ 2025, 08:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Μερικοί είστε τρομερά εμμονικοί με τον coach. Τόσο που αρνείστε να δείτε την πραγματικότητα η οποία λέει ότι είμαστε με 2.5 χαφ και Τσάλοφ Μύθου επιθετικούς στις 22 Αυγούστου. Και δεν είμαι καν μεγάλος φαν του Ρασβαν προσωπικά
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Όσο εύκολα τον βγάζουμε για πώληση τόσο δύσκολα θα αντικατασταθούν αυτά τα νούμερα που γράφει.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Είχε λείψει πολύ στα πρώτα ματς. Η ικανότητα του σε γκολ-ασίστ-στημένα είναι πολύτιμη. Έχουν λυσσάξει οι Κόλκες αυτού του κόσμου να τον υποτιμούν και ζητούν να πωληθεί. Έγκλημα αν γίνει.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Από τους πιο αποτελεσματικους, ουσαστικους και αποδοτικους παίκτες.
Τόσα ξέρουν απο ποδοσφσιρο αυτο γράφουν.deathmassious έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:21Είχε λείψει πολύ στα πρώτα ματς. Η ικανότητα του σε γκολ-ασίστ-στημένα είναι πολύτιμη. Έχουν λυσσάξει οι Κόλκες αυτού του κόσμου να τον υποτιμούν και ζητούν να πωληθεί. Έγκλημα αν γίνει.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Maxpaok έγραψε: Κυρ 24 Αύγ 2025, 22:06 Σήμερα έδειχνε ωραίος μέχρι που μπήκε ο κρητικός και κατάλαβα την σημασία του φορ
Καλά αμα μείνει φέτος και συνεχίσει έτσι τον κρητικό σαν ένα κράμα Ρονάλντο και Φαν Νιστελρόι θα τον βλέπουμε.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 9. Fedor Chalov
Θα το πω χωρίς ντροπή. Είναι χειρότερος απ' τον Σαμάτα. Ίδιο επίπεδο στα τελειώματα και σε τοποθετήσεις, 2-3 επίπεδα κάτω σε ένταση, ταχύτητα, πρέσινγκ σε αμυντικούς.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Τιμή και δόξα στον Δέσποτα
Τα στημένα του και την εκτελεστική του ικανότητα δεν την έχει κανείς στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή
Αν ήταν και ταχυδυναμικος και έπαιζε άμυνα θα ήταν Αγγλία
Τα στημένα του και την εκτελεστική του ικανότητα δεν την έχει κανείς στον ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή
Αν ήταν και ταχυδυναμικος και έπαιζε άμυνα θα ήταν Αγγλία
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Δεν μπορει να κριθει απεναντι σ ενα αδυναμο αντιπαλο που δεν τον πιεσε καθολου.
- Κυρ 24 Αύγ 2025, 23:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Όλοι συνήθως αναφέρουμε τς σωστά που γράφουμε και τα επικαλούμαστε. Εδώ είμαι λοιπόν να πω ότι έκανα λάθος που δεν το κατάλαβα σήμερα αλλά στο 2ο ματσ με τους Αυστριακούς, εκεί που θέλαμε την επαφή-γκολ το στημένο συστημένο.
Σήμερα επιβεβαίωσε το λάθος μου που έγραφα ότι τον πουλάω άνετα, δίνοντας ...
Σήμερα επιβεβαίωσε το λάθος μου που έγραφα ότι τον πουλάω άνετα, δίνοντας ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 00:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Παίκτης μανούλα στο να "ξεκλειδώνει" ματσάκια σαν αυτό που παρήλθε. Απαραίτητος σε κάθε προπονητή και ομάδα. Ωραίο σεντερφορίσιο γκολ και γενικά πολύ διάθεση.
- Δευ 25 Αύγ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 6. Dejan Lovren
Δεν μπορει να κριθει απεναντι σ ενα αδυναμο αντιπαλο που δεν τον πιεσε καθολου.
Σε αυτά τα παιχνίδια θέλω Κέρβερο και σταθερο το 3-4ο στόπερ μου
Αν ξέρω ότι έχω 1500 λεπτά χωρίς πονοκεφάλους,τότε όλα γίνονται ευκολότερα
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να βοηθήσει και σε πιο ντέρμπι ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 00:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 32. Greg Taylor
Δεν καταλαβαίνω τις υπερβολές που διαβάζω
Καταρχάς ο Τευλορ δνε είναι παίκτης που διακρίνεται για τις αμυντικές του επιδόσεις
Η τεχνική του κ οι επαφές του με τη μπάλα δε συγκρίνονται καν με τον Κένυ.
Μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στο συνδυαστικο παιχνίδι να ανεβάσει την ομάδα και να ...
Καταρχάς ο Τευλορ δνε είναι παίκτης που διακρίνεται για τις αμυντικές του επιδόσεις
Η τεχνική του κ οι επαφές του με τη μπάλα δε συγκρίνονται καν με τον Κένυ.
Μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στο συνδυαστικο παιχνίδι να ανεβάσει την ομάδα και να ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 00:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 1. Jiri Pavlenka
Πώς αυτός ο παίκτης είχε μείνει ως 30 Σεπτέμβρη ελεύθερος πριν τον υπογράψουμε; Τι παίχτηκε;
- Δευ 25 Αύγ 2025, 10:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δε μου αρεσαν οι δηλωσεις του σχετικα με Ντελια-Ιβανουσετς. Τι λογικη ειναι αυτη; :redcard: :redcard:
Επειδη προτιμαει ο κροατης να παιζει στο 10 και επειδη θεωρει ο Λουτσε οτι εκει θα προσαρμοστει καλυτερα, πρεπει να χανουμε απο εκει τον Ντελια;;;;;
Ουτε αγωνιστικα σωστο μου φαινεται αυτο ( ο ...
Επειδη προτιμαει ο κροατης να παιζει στο 10 και επειδη θεωρει ο Λουτσε οτι εκει θα προσαρμοστει καλυτερα, πρεπει να χανουμε απο εκει τον Ντελια;;;;;
Ουτε αγωνιστικα σωστο μου φαινεται αυτο ( ο ...