Η αναζήτηση βρήκε 514 εγγραφές

Return

από alexgarcia6
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:41
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Δεδομενο για οσους ζουν θεσνικη οτι ο Ντελιας ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ. Δεδομενο οτι πωληση του ειναι αυτοκτονια για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Υπομονη, το θεωρω ακατανοητο και αρα δυσκολο να πουληθει
από alexgarcia6
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:42
Jump to forum
Jump to topic

black death έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:40
alexgarcia6 έγραψε: Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:39 Στην προκειμενη αναλογια παντως εσυ εισαι ο flatearther. φιλικα
Για ποιο λογο; Επειδή εχετε πείσει τους εαυτους σας οτι καιγεται να μείνει και οι γερμανοι κανουν προτασεις στο βροντο;
Δεν εχω πεισει τον εαυτο μου για τιποτα. Σε μικρη πολη ζουμε. Ο Ντελιας δεν θελει να φυγει, δεδομενο
από sn0ufel4
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 14:49
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πουλάΝΕ ΠΟΥΛΑΕΙ

Ενας συγκεκριμένος
από psykoman
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 16:15
Jump to forum
Jump to topic

Δεν πιστεύω λέξη......
Τριετές με ενάμιση+ μυριο και τέλος
Άκου ρε ότι το πρότζεκτ της Στουτγκάρδης εθελξε τον ντελια....τι άλλο θα γράψουν ρε φίλε.....

Όχι θα μείνει εδώ να παρακαλάει να κάνει αναπροσαρμογή ...
Και μετά θέλετε τα ΠΑΟΚτσακια μας να κάθονται και να παίζουν στον ΠΑΟΚ όταν βλέπουν ...
από -keeper-
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 17:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu V

Αυτός και ο»καινουριος σύμβουλος» είναι οι επόμενοι που θα λιθοβοληθούν .. το έχουμε δει το έργο
από fidel
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

Έχετε υπόψη οτι ο Πρόεδρος πέρα από Επιχειρηματίας διατέλεσε και πολιτικός ... Έκανε ένα βήμα πίσω σφυγμομετρώντας την αντίδραση του κόσμου η απλά ήταν όλο ενορχηστρωμένο.... Πρέπει να προβληματίσει εμάς το πως μας αντιμετωπίζουν....
από psykoman
Πέμ 24 Ιούλ 2025, 19:24
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλε ευεργέτη Ιβάν είδες τι γίνεται;;;
Πριν ο αλεκτωρ λαλήσει 3.....
Τα κρατάει ο Ιβάν τον λόγο του...και νιώθει και είναι ένας από μας.. και DNA...και άλλα λοιπά βαρυγδουπα...και μαζί Ιβάν...και ασπίδα του Ιβάν στις κατσαριδες...και γλιτώσαμε το πραξικόπημα (εδώ φουσκώνει το στήθος μερικών ότι ...
από Aureliano Buendia
Κυρ 27 Ιούλ 2025, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Εξαρχής είχα πολύ καλό feeling για τη συγκεκριμένη μεταγραφή.
Θεωρώ πως θα είμαστε πολύ αναβαθμισμένοι στη θέση.
Μου φαίνεται τρομερό ότι είχαμε κάνει θεό τον Ότο, έναν φουλ μπακ με μηδέν ασίστ και μηδέν γκόλ σε μιάμιση χρονιά.
Εξαιρετικά γρήγορος, βέλος στο overlap, έχει διάθεση να βγει πρώτος ...
από zissos
Πέμ 14 Αύγ 2025, 23:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Φέτος θα τρώει τους αντίπαλους και θα καθαρίζει τα δόντια του με τα κόκκαλα τους
από Odi
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Πραγματικά ο,τι πιο αισχρό έχω δει.

50 λεπτά στο β ημίχρονο τουρλουμπούκι, χωρίς να έχω ιδέα τι παίζουμε.

Η έμπνευση με τον Κωνσταντελια στο πλάι και όχι στο 10 πάει χαλαρά για τοπ 10 μαλακιας στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.
από hariskastoria
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:51
Jump to forum
Jump to topic

Re: 3. Jonjoe Kenny

Ενας πιο ταχυδυναμικος Σναουτσερ. Καλος για αναπληρωματικος αθλια επιλογη για βασικος. Πολυ φοβαμαι πως φετος θα χουμε μια τετραδα μετρια μπακ και αυτο ειναι θεμα για το στυλ ποδοσφαιρου του Λουτσεσκου...
Καλο να ρχονται οι ορωτες επιλογες, αρκει να ειναι υψηλού επιπεδου. Ο Κεννυ δεν βρισκει ...
από icue
Πέμ 21 Αύγ 2025, 22:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 18.Luka Ivanušec

Μακαρι να κανω λαθος αλλα εχω την εντυπωση οτι μπλεξαμε με αυτον. Θα περιμενω βεβαια η ομαδα να τελειωσει την προετοιμασια της, γιατι ακομα σε αυτο το σταδιο ειμαστε για καποιο λογο, για να κρινω, αλλα αν δεν βγαλει ματια δεν νομιζω οτι αξιζει τον κοπο να χαντακωθει ο Ντελιας αριστερα.
από hariskastoria
Πέμ 21 Αύγ 2025, 23:29
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Ξερω οτι ειναι unpopular opinion, αλλα θεωρω πως το ροστερ μας ενω σαν μοναδες φανταζει εξαιρετικο, θεωρω πως συνδυαστικα ειναι πολυ λαθος. Χρειαζομαστε μπακ που να εχουν γρηγορες επιστροφες και δυνατους επιθετικα, αλλα εχουμε απο την μια τον Μπαμπα που εδω και ενα χρονο στην αμυνα ειναι τραγικος ...
από George Best4
Παρ 22 Αύγ 2025, 01:25
Jump to forum
Jump to topic

Ε εντάξει είπαμε στη πρώτη στραβή θα φταίει ο προπονητής...

Δοκαρι και μέσα πανηγυρίζουμε, δοκάρι και έξω φταίει ο Λουτσε. Βέβαια με Βολφσμπεργκερ που ήμασταν για 5 γκολ και μας άνοιξε ο κωλος πανηγύρια. Σήμερα που πήγε δοκάρι η μπάλα "έπρεπε να σε διώξει ο Σαββίδης".

Επαιξε και Χατσιδης. Ναι τον ...