Η αναζήτηση βρήκε 189 εγγραφές

Return

από Special 4
Κυρ 01 Μαρ 2026, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Αστ. Τρίπολης 1/3 , 19:00 , Novasports prime

Σήμερα επιστροφή στις νίκες.
Νικάμε και επικεντρωνόμαστε στο στόχο, που είναι το νταμπλ.
Καλή και όσο το δυνατόν γρηγορότερη επιστροφή σε όλους τους παίκτες μας.
Είμαι σίγουρος ότι θα καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να μας φέρουν το ποθούμενο.

Το Μάιο θα είμαστε καλά και εύχομαι νταμπλούχοι ...
από Special 4
Κυρ 01 Μαρ 2026, 13:17
Jump to forum
Jump to topic

Re: Α.Σ. ΠΑΟΚ (Ερασιτέχνης ΠΑΟΚ)

Θα πρέπει να υπάρχει μια συμφωνία με αναλογικότητα και λογική τόσο για τον επενδυτή, όσο και για τον ΑΣ.
Το μπάσκετ δεν έχει τα έσοδα του ποδοσφαίρου, ούτε τα ποσά που βγαίνουν από μεταγραφές και πωλήσεις ποδοσφαιριστών και ούτω καθεξής.
Τα 60.000 ευρώ και εμένα μου φαίνονται λίγα, αλλά και ...
από Special 4
Τρί 03 Μαρ 2026, 09:35
Jump to forum
Jump to topic

Re: Jure Zdovc

Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα.

Θα γίνουν και λάθη.
Είναι μια μεταβατική χρονιά.

Και στο ποδόσφαιρο το ίδιο έγινε. Στην αρχή έπαθε και μετά σιγά σιγά έμαθε, πληρώνοντας σεβαστά ποσά.

4 χρόνια μας πήρε για να δούμε ένα κύπελλο Ελλάδος το 2017.
από Special 4
Τρί 03 Μαρ 2026, 10:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης

Ναι, αυτό για την καμινάδα όμως και ότι δεν υπάρχει θέρμανση στους αγώνες των άλλων αθλημάτων μόνο εδώ το είδα να σχολιάζεται.
Δεν το διάβασα κάπου αλλού. Ούτε σε φιλικά, ούτε σε "λιγότερο φιλικά" προς τον Μυστακίδη μέσα.
Ας διασταυρωθεί λοιπόν πρώτα και μετά ας αρχίσουν οι επικρίσεις. Και θα ...
από Special 4
Τρί 03 Μαρ 2026, 11:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

Δεν ξέρω από μάρκετινγκ και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Χάιπ και Μάιπ. Σπυριά βγάζω.

Καλοφόρετη όσοι στήθηκαν στην ουρά με τις ώρες για να δώσουν το κατοστάρικο και δυστυχώς από τη στιγμή που κάτι είναι συλλεκτικό και με αρίθμηση έσκασαν μύτη και οι "μαυραγορίτες" να την πουλάνε στα ιντερνέτς 3 και ...
από Special 4
Τετ 04 Μαρ 2026, 01:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ

EINAI ΓΕΛΟΙΟ να διαμαρτυρεστε για την τιμη...
Μια χαρα ειναι η τιμη της. Επετειακη φανελα ειναι. Η κανονικη εχει 70+ οταν βγαινει ποσο θελατε να την βαζανε?

Αεκ και ολυμπιακος ποσο τις ειχαν?

Θελετε πρωταθλημα, Κυπελλο, Ευρωπη, μεταγραφες να μη φευγουν οι παιχτες του συλλογου αλλα...
θελετε ...
από Special 4
Τετ 04 Μαρ 2026, 01:56
Jump to forum
Jump to topic

Re: Τρόπαια ποδοσφαιρικού τμήματος

katafraktos έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 00:49 https://vendora.gr/items/6zy15m/vravio- ... nisio.html
Μήπως πρέπει να το δει αυτό η ΠΑΕ σε περίπτωση που είναι γνήσιο;
Μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφει, ότι είχε δοθεί από ένα τέτοιο σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας. Πρώτη φορά το ακούω.
από Special 4
Τετ 04 Μαρ 2026, 20:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Θεωρώ σωστό αυτό που αναφέρθηκε στη συνέντευξη ότι πρέπει να μιλάνε οι πράξεις αυτές καθεαυτές, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, χρειάζεται ένας δυνατός και πεπειραμένος υπεύθυνος επικοινωνίας, που να οργανώνει, συντονίζει και να επικοινωνεί σοβαρά και επαγγελματικά σε τακτική βάση στον κόσμο, το ...
από Special 4
Πέμ 05 Μαρ 2026, 14:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: 8. Soualiho Meïté

Ο Τσαλγατίδης είπε ότι δεν προπονείται!! Ότι κάνει μόνο θεραπεία και λίγο ασκήσεις με μπάλα. Εντάξει μάγκες, αν τελείωσε ο Μειτέ για φέτος να μας το πείτε, να ξέρουμε ότι θα βλέπουμε την χτεσινή εικόνα και στα πλειόφ. Πως χωρίς προπονήσεις θα παίξει άλλους τρεις μήνες; 1 στα τέσσερα ματς;

Αφού ...