Η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μια μέρα.
Θα γίνουν και λάθη.
Είναι μια μεταβατική χρονιά.
Και στο ποδόσφαιρο το ίδιο έγινε. Στην αρχή έπαθε και μετά σιγά σιγά έμαθε, πληρώνοντας σεβαστά ποσά.
4 χρόνια μας πήρε για να δούμε ένα κύπελλο Ελλάδος το 2017.
Η αναζήτηση βρήκε 336 εγγραφές
- Τρί 03 Μαρ 2026, 11:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
Δεν ξέρω από μάρκετινγκ και δεν με ενδιαφέρει να μάθω. Χάιπ και Μάιπ. Σπυριά βγάζω.
Καλοφόρετη όσοι στήθηκαν στην ουρά με τις ώρες για να δώσουν το κατοστάρικο και δυστυχώς από τη στιγμή που κάτι είναι συλλεκτικό και με αρίθμηση έσκασαν μύτη και οι "μαυραγορίτες" να την πουλάνε στα ιντερνέτς 3 και ...
Καλοφόρετη όσοι στήθηκαν στην ουρά με τις ώρες για να δώσουν το κατοστάρικο και δυστυχώς από τη στιγμή που κάτι είναι συλλεκτικό και με αρίθμηση έσκασαν μύτη και οι "μαυραγορίτες" να την πουλάνε στα ιντερνέτς 3 και ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 01:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Φανέλα ποδοσφαίρου ΙΙ
EINAI ΓΕΛΟΙΟ να διαμαρτυρεστε για την τιμη...
Μια χαρα ειναι η τιμη της. Επετειακη φανελα ειναι. Η κανονικη εχει 70+ οταν βγαινει ποσο θελατε να την βαζανε?
Αεκ και ολυμπιακος ποσο τις ειχαν?
Θελετε πρωταθλημα, Κυπελλο, Ευρωπη, μεταγραφες να μη φευγουν οι παιχτες του συλλογου αλλα...
θελετε ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 01:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Τρόπαια ποδοσφαιρικού τμήματος
Μου κάνει εντύπωση αυτό που γράφει, ότι είχε δοθεί από ένα τέτοιο σε κάθε ποδοσφαιριστή της ομάδας. Πρώτη φορά το ακούω.katafraktos έγραψε: Τετ 04 Μαρ 2026, 00:49 https://vendora.gr/items/6zy15m/vravio- ... nisio.html
Μήπως πρέπει να το δει αυτό η ΠΑΕ σε περίπτωση που είναι γνήσιο;
- Τετ 04 Μαρ 2026, 20:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Θεωρώ σωστό αυτό που αναφέρθηκε στη συνέντευξη ότι πρέπει να μιλάνε οι πράξεις αυτές καθεαυτές, αλλά κατά την ταπεινή μου άποψη, χρειάζεται ένας δυνατός και πεπειραμένος υπεύθυνος επικοινωνίας, που να οργανώνει, συντονίζει και να επικοινωνεί σοβαρά και επαγγελματικά σε τακτική βάση στον κόσμο, το ...
- Τετ 04 Μαρ 2026, 23:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κηφισιά-ΠΑΟΚ 1-4, Mvp - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μην πέφτετε στην παγίδα. Αυτοί φτιάχνουν κλίμα για το επόμενο παιχνίδι στο τηγάνι.
Ούτε να επαναπαυόμαστε για τον δήθεν ελίτ φρυγανιά Ισπανό κόρακα που μας φέρνουν.
Οι στημένοι που σκούζουν για την διαιτησία στην Κηφισιά στοχεύουν σε πριονοκορδέλα στο επόμενο παιχνίδι.
Και ο Λαόθ Ισπανός ήταν και ...
Ούτε να επαναπαυόμαστε για τον δήθεν ελίτ φρυγανιά Ισπανό κόρακα που μας φέρνουν.
Οι στημένοι που σκούζουν για την διαιτησία στην Κηφισιά στοχεύουν σε πριονοκορδέλα στο επόμενο παιχνίδι.
Και ο Λαόθ Ισπανός ήταν και ...
- Πέμ 05 Μαρ 2026, 14:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ο Τσαλγατίδης είπε ότι δεν προπονείται!! Ότι κάνει μόνο θεραπεία και λίγο ασκήσεις με μπάλα. Εντάξει μάγκες, αν τελείωσε ο Μειτέ για φέτος να μας το πείτε, να ξέρουμε ότι θα βλέπουμε την χτεσινή εικόνα και στα πλειόφ. Πως χωρίς προπονήσεις θα παίξει άλλους τρεις μήνες; 1 στα τέσσερα ματς;
Αφού ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 13:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Περιστερι, 11/03, 18:00, FEC QF - Game 1, ΕΡΤ2
Δεν πειράζει, δεν βαριέσαι!
Θα πάμε εμείς που πηγαίνουμε πάντα και εκεί και εδώ.
Περιμένω επιτέλους ένα καλό παιχνίδι ρε γμτ από την ομάδα, μετά από πολυυυυύ καιρό.
Θα πάμε εμείς που πηγαίνουμε πάντα και εκεί και εδώ.
Περιμένω επιτέλους ένα καλό παιχνίδι ρε γμτ από την ομάδα, μετά από πολυυυυύ καιρό.
- Τετ 11 Μαρ 2026, 20:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Περιστερι, 11/03, 18:00, FEC QF - Game 1, ΕΡΤ2
Πώς περιμένετε ρε παιδιά να γεμίσει το γήπεδο μετά από όλα αυτά;
Εγώ προσωπικά ούτε ένα τάληρο δε θέλω να δώσω σε αυτόν τον άνθρωπο, γιαυτο και δεν ξέρω πότε θα ξανά πατήσω γήπεδο.
Επι Χατζόπουλου θα γέμιζε.
Να μην πάω από νωρίς στο γήπεδο;
Θα βρω εύκολα θέση πάρκινγκ;
Να μην βιαστώ ...
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Περιστερι 101-77 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Α, και κάτι άλλο. Γενικά μιλώντας.
Όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει, σε οποιοδήποτε άθλημα, είναι γιορτή.
Και δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας, που το ένα τους ξινίζει και το άλλο τους βρωμάει.
Όταν ο ΠΑΟΚ κερδίζει, σε οποιοδήποτε άθλημα, είναι γιορτή.
Και δεν θέλουμε θλιμμένους στη γιορτή μας, που το ένα τους ξινίζει και το άλλο τους βρωμάει.
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:04
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:22
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:32
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 11 Μαρ 2026, 21:42
- Jump to forum
- Jump to topic