Η αναζήτηση βρήκε 179 εγγραφές

Return

από vasgias
Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Ο Κόλκας από που και ως που (ΚΑΙ ΩΣ ΤΙ!) έχει γνώμη για οτιδήποτε ποδοσφαιρικό (ακόμα και μεταγραφικό) και τον αναφέρουμε εδώ μέσα;
από Maklaz
Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:42
Jump to forum
Jump to topic

Σήμερα όλοι είμαστε με την Σάντερλαντ στις 14:30 για το μεγάλο διπλό.

Υπόθεση εργασίας:
Άραγε αν πέσουν τα σφυριά υπάρχουν παίκτες που παίρνουν ελευθέρας το καλοκαίρι ή δεν θέλουμε επειδή θα είναι ελεύθερος;
από margas
Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:45
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:42 Σήμερα όλοι είμαστε με την Σάντερλαντ στις 14:30 για το μεγάλο διπλό.

Υπόθεση εργασίας:
Άραγε αν πέσουν τα σφυριά υπάρχουν παίκτες που παίρνουν ελευθέρας το καλοκαίρι ή δεν θέλουμε επειδή θα είναι ελεύθερος;
Για τον μπλακ απ μιλας ε; Εγώ θα τον ήθελα σίγουρα δίπλα στον μιχα
από Dio-4
Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:38
Jump to forum
Jump to topic

Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέει…😁
Ρε πείτε κανένας insider κανένα μεταγραφικό νέο update ή παλιό τελος πάντων ,θα βγάλουμε και καθρεφτάκια σε λίγο και στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει.😂😂😂
Black zone κάνε το καλό βρε πασά μου, ή έστω ο priest να βάλει κανένα γρίφο και ας είναι άσχετος ...
από prist64
Τρί 03 Φεβ 2026, 23:23
Jump to forum
Jump to topic

οταν εγραφα γριφους
διακοσια(200) ατομα ηταν μεσα
από embuji
Τετ 04 Φεβ 2026, 23:38
Jump to forum
Jump to topic

Maklaz έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:27
embuji έγραψε: Τετ 04 Φεβ 2026, 23:04 Αυριο φερνω κοστιτσ μολις πιασω δουλεια :mrgreen: :mrgreen:
Για αρχή, ο τζιομπανογλου είπε ότι αύριο πρωί έρχεται ο Σάντσες.
Και αυτον εγω τον εφερα. Εχω βαλει πλατη οσο μπορω
από smoothcriminal1926
Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:35
Jump to forum
Jump to topic

Πρέπει να το πιστεύεις πολύ φίλε
από Iznogoud4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;

Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
από Dimitrisou
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:28
Jump to forum
Jump to topic

Εμενα αυτο που μου χτυπησε ασχημα παντως απο την ανακοινωση του Μυστακιδη ειναι το ΟΤΑΝ και ΑΝ..
Εκβιασμο?
από Sera4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.

Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
από Dimitrisou
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε στην ιστορία του γηπέδου φταίει μόνο ο Ιβάν και ο ΑΣ όχι ο Μυστα..
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
από PAOK_Antarctica
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.

Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
από nunies4
Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
από Michael Scott
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:03
Jump to forum
Jump to topic

Να βρεθούν απο κοντά. Τέλος. Εδω και πόσους μηνες παίζουμε κρυφτό. Έχει γίνει ολο το σωματείο μπουρδελο απο το καλοκαιρι, σε μια χρονια σημαδιακή για τα 100 χρονια της ομάδας. Εχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα που όμοιά τους δεν υπήρχαν ουτε στα πέτρινα χρόνια. Φτάνει!!!!! Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να γινεται ...
από chri5ti9
Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:07
Jump to forum
Jump to topic

Μόνο εγώ παρατηρώ χειρόφρενο από την πλευρά Μυστακίδη , από την στιγμή που ανακοινώθηκε συμφωνία ΠΑΕ με ΑΣ για Τούμπα;
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...