Η αναζήτηση βρήκε 179 εγγραφές
- Πέμ 08 Ιαν 2026, 15:33
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Ο Κόλκας από που και ως που (ΚΑΙ ΩΣ ΤΙ!) έχει γνώμη για οτιδήποτε ποδοσφαιρικό (ακόμα και μεταγραφικό) και τον αναφέρουμε εδώ μέσα;
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Σήμερα όλοι είμαστε με την Σάντερλαντ στις 14:30 για το μεγάλο διπλό.
Υπόθεση εργασίας:
Άραγε αν πέσουν τα σφυριά υπάρχουν παίκτες που παίρνουν ελευθέρας το καλοκαίρι ή δεν θέλουμε επειδή θα είναι ελεύθερος;
Υπόθεση εργασίας:
Άραγε αν πέσουν τα σφυριά υπάρχουν παίκτες που παίρνουν ελευθέρας το καλοκαίρι ή δεν θέλουμε επειδή θα είναι ελεύθερος;
- Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Για τον μπλακ απ μιλας ε; Εγώ θα τον ήθελα σίγουρα δίπλα στον μιχαMaklaz έγραψε: Σάβ 24 Ιαν 2026, 10:42 Σήμερα όλοι είμαστε με την Σάντερλαντ στις 14:30 για το μεγάλο διπλό.
Υπόθεση εργασίας:
- Κυρ 25 Ιαν 2026, 14:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Δουλειά δεν είχε ο διάολος λέει…😁
Ρε πείτε κανένας insider κανένα μεταγραφικό νέο update ή παλιό τελος πάντων ,θα βγάλουμε και καθρεφτάκια σε λίγο και στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει.😂😂😂
Black zone κάνε το καλό βρε πασά μου, ή έστω ο priest να βάλει κανένα γρίφο και ας είναι άσχετος ...
Ρε πείτε κανένας insider κανένα μεταγραφικό νέο update ή παλιό τελος πάντων ,θα βγάλουμε και καθρεφτάκια σε λίγο και στο δικό μου δεν χωράει στο δικό σου κολυμπάει.😂😂😂
Black zone κάνε το καλό βρε πασά μου, ή έστω ο priest να βάλει κανένα γρίφο και ας είναι άσχετος ...
- Τρί 03 Φεβ 2026, 23:23
- Jump to forum
- Jump to topic
οταν εγραφα γριφους
διακοσια(200) ατομα ηταν μεσα
διακοσια(200) ατομα ηταν μεσα
- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:38
- Jump to forum
- Jump to topic
- Σάβ 07 Φεβ 2026, 12:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Πρέπει να το πιστεύεις πολύ φίλε
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα αυτο που μου χτυπησε ασχημα παντως απο την ανακοινωση του Μυστακιδη ειναι το ΟΤΑΝ και ΑΝ..
Εκβιασμο?
Εκβιασμο?
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε στην ιστορία του γηπέδου φταίει μόνο ο Ιβάν και ο ΑΣ όχι ο Μυστα..
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Να βρεθούν απο κοντά. Τέλος. Εδω και πόσους μηνες παίζουμε κρυφτό. Έχει γίνει ολο το σωματείο μπουρδελο απο το καλοκαιρι, σε μια χρονια σημαδιακή για τα 100 χρονια της ομάδας. Εχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα που όμοιά τους δεν υπήρχαν ουτε στα πέτρινα χρόνια. Φτάνει!!!!! Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να γινεται ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ παρατηρώ χειρόφρενο από την πλευρά Μυστακίδη , από την στιγμή που ανακοινώθηκε συμφωνία ΠΑΕ με ΑΣ για Τούμπα;
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...