Η αναζήτηση βρήκε 118 εγγραφές
- Τετ 03 Σεπ 2025, 07:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Καλημερα, πηγα στην δουλεια -. Θα φυγω οταν σχολασω.

- Παρ 05 Σεπ 2025, 12:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Τι πυροβολο ειναι αυτο;;; ΦΕΡΤΟΝpanpangr77 έγραψε: Παρ 05 Σεπ 2025, 11:48 Εμένα αυτος ο https://www.transfermarkt.gr/umar-sadiq ... ler/337715 μου κάνει για τα εγχωρια.Ξέρουμε αν δηλώθηκε στην ευρωπαικη λιστα της Σοσιεδαδ
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μετά από τόσους μήνες που έχουμε γίνει κ*λος η πρώτη δήλωση Μυστακίδη (και αυτή σαν Alpha Group και κάτι παρόμοιο) ήταν εκβιασμός «αν θα πάρουμε την ΚΑΕ…» και εμείς πρέπει να παραμείνουμε ισαποστάκιδες;
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
Τον Χατζόπουλο 5 χρόνια δεν τον ξέρουμε, η ΚΑΕ βγάζει συνεχείς ενημερώσεις-ανακοινώσεις αλλά ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Εμενα αυτο που μου χτυπησε ασχημα παντως απο την ανακοινωση του Μυστακιδη ειναι το ΟΤΑΝ και ΑΝ..
Εκβιασμο?
Εκβιασμο?
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 19:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ λοιπόν κάτι τέτοια Αμερικανάκια, τα βλέπω σαν το ενοχλητικό σκουπιδάκι που έχει κάτσει εκεί πίσω στο φάρυγγα και περιμένεις απλά να σου έρθει η καλή η χλέπα για να το αποβάλεις.
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
Το συγκεκριμένο τυπάκι λοιπόν, ακόμα και μεγαλομέτοχος να γίνει στο μπάσκετ, προσωπικά σαν αυτό το σκουπιδάκι θα το ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 22:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει παιδιά το καταλάβαμε στην ιστορία του γηπέδου φταίει μόνο ο Ιβάν και ο ΑΣ όχι ο Μυστα..
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
Στην ιστορία της ΚΑΕ φταίει ο Χατζο και ο Ιβάν ,όχι ο Μυστα..
Ο Μυστα δεν φταίει ποτέ τυχαία είναι μέσα και στις δύο ιστορίες ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Τη μια είναι κακός ο Ιβάν και δεν φταίει ο Τέλης.
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
Την άλλη είναι κακός ο Χατζόπουλος και δεν φταίει ο Τέλης.
Εγώ ξέρω ότι 6 μήνες τώρα που μπήκε ο Τέλης στη ζωή μας τα αρκιδια μας έχουν γίνει τουμπανα.
Αν ο Τέλης ήθελε να αγοράσει τον ΠΑΟΚ, θα τον αγόραζε. Ακόμα και με παράξενη συμφωνία, θα τον ...
- Σάβ 22 Νοέμ 2025, 23:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορώ να πω ότι δεν βρισκόμαστε μπροστά σε μια εξέλιξη που δεν περίμενα.
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
Μόνο στρουθοκάμηλοι δεν έβλεπαν τις πραγματικές αξιώσεις του Τέλη από τις αρχές του καλοκαιριού.
Κάπου στην πορεία πήγε να φορτωθεί και μια ΚΑΕ που ανάθεμα και αν την ήθελε.
Μακάρι να γίνει η ανατροπή αλλά προσωπικά δεν το ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Να βρεθούν απο κοντά. Τέλος. Εδω και πόσους μηνες παίζουμε κρυφτό. Έχει γίνει ολο το σωματείο μπουρδελο απο το καλοκαιρι, σε μια χρονια σημαδιακή για τα 100 χρονια της ομάδας. Εχουμε χωριστεί σε στρατόπεδα που όμοιά τους δεν υπήρχαν ουτε στα πέτρινα χρόνια. Φτάνει!!!!! Ο ΠΑΟΚ δεν μπορει να γινεται ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Μόνο εγώ παρατηρώ χειρόφρενο από την πλευρά Μυστακίδη , από την στιγμή που ανακοινώθηκε συμφωνία ΠΑΕ με ΑΣ για Τούμπα;
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...
Είναι σαν να τραβούσαν το θέμα Τούμπα μέχρι την εξαγορά της ΚΑΕ ,αλλά εν τελει έβγαλε κάποιος την διαρροή νωρίτερα ή θεώρησαν ότι η πώληση ΚΑΕ είναι δεδομένη .
Εγώ εξέλαβα πως ο ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 00:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Χατζόπουλε, κάνε αυτό που πρέπει.
Ξεσκέπασε ότι πιστεύεις πως είναι καμουφλαρισμένο.
Άνοιξε τα μάτια σε εκείνους που επιλέγουν να φοράνε παρωπίδες.
Από το καλοκαίρι, μια φράση τριγυρνά στο μυαλό των ''φαντασμένων'': παρακαλετό @@νί, ξινό @@μήση.
Ξεσκέπασε ότι πιστεύεις πως είναι καμουφλαρισμένο.
Άνοιξε τα μάτια σε εκείνους που επιλέγουν να φοράνε παρωπίδες.
Από το καλοκαίρι, μια φράση τριγυρνά στο μυαλό των ''φαντασμένων'': παρακαλετό @@νί, ξινό @@μήση.
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειλικρινά δεν ξέρω πως σκέφτονται κάποια αδέλφια. Θέλω κι εγώ πολύ να τελειώσει θετικά το θέμα της μεταβίβασης της ΚΑΕ στον Μυστακίδη. Θέλω να θέλει να τις πάρει, γιατί αν χαλάσει τώρα σημαίνει ότι ποτέ δεν ήθελε να τις πάρει. Δεν χωράει στην δική μου λογική να πει έρχομαι αλλά τώρα αποφάσισα να μην ...
- Κυρ 23 Νοέμ 2025, 16:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Λέτε όλοι για την πλευρά Μυστακίδη πως ξεκίνησε την διχόνοια αλλά ποιος έβγαλε πρώτος ανακοίνωση με σπόντα , λίγες ώρες μετά την είδηση περί έγκρισης;
Αλήθεια τί εγραφε το γραφειο τύπου ΜετροΤελης, μετά την είδηση περί έγκρισης;
ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΕ
ετσι ξεκίνησε
Ήταν αληθεια ...
- Τρί 18 Νοέμ 2025, 19:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Κ16
«Ασπρόμαυρη» και η Εθνική Κ16
ινπαοκ - Παναγιώτης Κυρικλίδης
Ακόμα μια αναπτυξιακή Εθνική έχει… έντονο το «ασπρόμαυρο» χρώμα, αφού η Κ16 θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Προ-Παίδων Κ16, με την αντίστοιχη ομάδα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο, στις 25 και 27/11/2025.
Στην ...
ινπαοκ - Παναγιώτης Κυρικλίδης
Ακόμα μια αναπτυξιακή Εθνική έχει… έντονο το «ασπρόμαυρο» χρώμα, αφού η Κ16 θα δώσει δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Προ-Παίδων Κ16, με την αντίστοιχη ομάδα της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας στο Δουβλίνο, στις 25 και 27/11/2025.
Στην ...
- Δευ 30 Ιουν 2025, 13:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
Έφυγε από την Κούλα ο Αλμέιδα και άνοιξε το στοματακι του.
Όχι γιατί όλο το σύστημα των ΜΜΕ πάει να βγάλει εμάς τρελούς και υπερβολικούς.
Τι ειπε; Για χαρτινη η' γενικα. για σουπερλιγδα;
Συγκλονίζει στην αυτοβιογραφία του ο Ματίας Αλμέιδα, κομμάτι της οποίας δημοσιεύτηκε στην ιταλική ...