Η αναζήτηση βρήκε 38 εγγραφές
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Εχουμε την χαλια αποδοση της ομαδας,εχουμε και τους φελους του οπεν που εχουν βαλει μικροφωνο μπροστα στην 8.Ακουμε και τους ψυθιρους των 40 αυστριακων.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 20:17
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - WAC 7/8 20:30 OPEN tv
Μπαγλαμαδες ερασιτεχνες,κλειστε το μικροφωνο στην 8.Μας σπασατε τα @@ φελοι
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Ξεσκονίζω την κασέτα με τίτλο ''Υπομονή.Από Νοέμβρη θα δουμε κανονικό ΠΑΟΚ"
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 07:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Επειδή γράφεται το επιχείρημα ότι ο παίχτης θα παιξει στο chl, εσείς αν παίρνατε 600.000 και σας έδιναν 1.500.000 θα λέγατε 'όχι δεν τα θέλω',θα προτιμήσω το chl;
Προτεραιοτητα πάντα έχουν τα πολλά περισσότερα λεφτά.Οταν σου δίνουν τα 3πλασια δεν τα αρνεισε, γιατί κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα ...
Προτεραιοτητα πάντα έχουν τα πολλά περισσότερα λεφτά.Οταν σου δίνουν τα 3πλασια δεν τα αρνεισε, γιατί κανείς δεν σου εγγυάται ότι θα ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 18:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Να ανακοινωθεί ο Asl και να μπει στον πάγο του Ζαφείρη.Να αυξήσουμε την πίεση.Σιγα μη δώσουμε κάνα 20αρι στους Τσέχους, κάπου ώπα.
- Τρί 12 Αύγ 2025, 08:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Εγώ κουράστηκα με όλο αυτό.
Στα μάτια μου είναι έκθετος ο ΑΣ για την ανήθικη προσέγγιση του θέματος μετά τη ΓΣ της ΠΑΕ.
Στα μάτια μου είναι επίσης έκθετη η ΠΑΕ για την ανυπαρξία τόσων χρόνων, τις μαλακίες που μπορεί να είπε ο Κυρ Κυρ και το αστείο "μνημόνιο" οκτώ σελίδων που πρότεινε (ως ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 08:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Καλύτερα να τους δώσουμε μπάλα και να χτυπάμε με αντεπιθέσεις.Με το 'γύρω γύρω όλοι' δεν βάζουμε γκολ ούτε με σφαίρες.
Βασικά είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε πρώτοι γκολ και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, αφού μετά θα βρούμε πολλούς κενους χώρους.
Βασικά είναι πολύ σημαντικό να βάλουμε πρώτοι γκολ και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, αφού μετά θα βρούμε πολλούς κενους χώρους.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 20:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ, Πέμπτη 14/8 20:00, OPEN TV
Να παμε στα πεναλτι να δουμε ενα σουτ.