Η αναζήτηση βρήκε 102 εγγραφές
- Τετ 27 Αύγ 2025, 12:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού V
Πληροφορία από γνωστό δημοσιογράφο που μου ανέφερε ότι κολλάει του Μορο, αλλά ταυτόχρονα χαλάει και του fitz-jim... Δύσκολα είμαστε για τις υποθέσεις των χαφ, στραβωσαν πολλές περιπτώσεις
Μήπως πουλιέται τελικά ο Ντέλιας, φεύγει ο Λούτσε από τον ΠΑΟΚ κ ο Ιβάν από Ελλάδα?
Μήπως να ...
- Τετ 27 Αύγ 2025, 13:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυτό το: Ένας δημοσιογράφος, ή ένας που ξέρει μου ειπε κλπ, παρακαλώ να σταματήσει.
Κι εγώ μπορεί να γράψω ότι κάποιος μου είπε ότι θα πάρουμε Μαυροπάνο, Κραλ και Μανέ. Αυτοί που διαβάζουν όμως δεν γνωρίζουν την αξιοπιστία της πληροφορίας και υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να παραπληροφορούνται ...
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 13:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Τσάλωφ είναι πιο σοφτ από αρκουδάκι της αγάπης και δεν βάζει τα πόδια του στην φωτιά. Ότι σύστημα ή θέση και να παίζει, παίκτης που δεν προσπαθεί δεν θα καταφέρει πολλά.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Μόλις δύο χρόνια πήρε στον Λουτσέσκου.Ettien26 έγραψε: Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:01 Εχω γράψει πολλές φορές ότι όταν βρεθεί τρόπος να παίζουν μαζί στην εντεκάδα Ντέσπο και Ζιφκο θα δούμε ωραία πράγματα.
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης
Λοιπόν ο Γιακουμάκης σήμερα φάνηκε παικταράς. Πέρα από το εκπληκτικό γκολ, η αποβολή που πήρε από τον κεντρικό αμυντικό ήταν καθοριστική και πάρα πολύ έξυπνη.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 00:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Βο-λιά-κο, με το λι χωριάτικο.Stelios Bagios έγραψε: Παρ 29 Αύγ 2025, 23:07 Παρεμπιπτόντως, ξέρει κανείς αν προφέρεται Βολιάκο ή Βολιάτσο;
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 17:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιθανή αντικατάσταση του Τσάλωφ με τον Τσίμι Άβιλα περιλαμβάνει σημαντικα ρίσκα. Δε νομίζω ότι ο οργανισμός του μέσου οπαδού μπορεί να αντέξει τόσο απότομη αύξηση ποδοσφαιρικής αλητείας.
- Σάβ 30 Αύγ 2025, 18:27
- Jump to forum
- Jump to topic
Για αυτούς περιμέναμε 31 Αυγούστου;
Δηλαδή η μόνη αγορά φέτος είναι ο τερμας των Σερρών, και μετά έχουμε δανεικό σέντερ μπακ, 2 ελεύθερα πλάγια μπακ, δανεικό χαφ, δανεικό δεκάρι, δανεικό φορ;
Αστεία πράγματα.
Το να σε αντιμετωπίζουν σαν γραφικό αντί να θυμώνουν σημαίνει ότι έχει έρθει η ώρα ...
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ψιλοπαλτο επιθετικός της Κηφισιάς, απλά σχετικά νέος και Έλληνας.
Να αναβαθμίσουμε τον Τσαλωφ θέλουμε, όχι να φέρουμε χειρότερο παίκτη.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 15:42
- Jump to forum
- Jump to topic
Σορι, τον έχεις δει να παίζει?
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχει καταντήσει βαρετό αυτό με τον Μίτροβιτς.
- Κυρ 31 Αύγ 2025, 23:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Ατρομητος 1-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Δεν υπήρξε πέρυσι παιχνίδι που να μην έχει ο αντίπαλος 3-4 ευκαιρίες από αντεπιθέσεις και ατομικά λάθη. Φέτος, στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο, οι αντίπαλοι δεν μπορούν να περάσουν το κέντρο. Έτσι παίρνεις πρωταθλήματα.
Η διαχείριση δυνάμεων που κάνει ο Μειτέ μέσα στο παιχνίδι ...
Η διαχείριση δυνάμεων που κάνει ο Μειτέ μέσα στο παιχνίδι ...
- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Είναι αρκετά αστείο πόσο πίκρα θα φάνε τα λήκια αν πάρει ο Μυστακίδης το μπάσκετ 

- Δευ 01 Σεπ 2025, 21:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Μου κάνει εντύπωση ότι δώσαμε τόσα λεφτά για νέο κεντρικό αμυντικό καθώς είναι η θέση που οι ακαδημίες μας βγάζουν σταθερά παίκτες, οπότε μάλλον θεώρησαν ότι είναι ευκαιριάρα. Στηρίζω τέτοιες κινήσεις.
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
Επίσης, Apetenok? Ονοματάρα.
- Τρί 02 Σεπ 2025, 00:47
- Jump to forum
- Jump to topic
O Maupay είναι παικταράς ΚΑΙ 29 χρονών. Αν έρθει θα πρόκειται για μεταγραφή από το πολύ πάνω ράφι.
Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, δεν είναι ποινικός αλλά είναι τρολ, μανουριάρης και προκλητικός. Έχει πει ξεκάθαρα ότι το θεωρεί κομμάτι του παιχνιδιού. Στο τοξικό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ...
Όσον αφορά τον χαρακτήρα του, δεν είναι ποινικός αλλά είναι τρολ, μανουριάρης και προκλητικός. Έχει πει ξεκάθαρα ότι το θεωρεί κομμάτι του παιχνιδιού. Στο τοξικό περιβάλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου ...