Πρώτο και πιο βασικό: μόνο ηλίθιος θα πουλούσε τον Ντέλια αν ο ίδιος θέλει να μείνει.
Παρά την τραγική σεζόν, η ομάδα δεν είναι για πέταμα. Δεν χρειάζεται ολικό rebuild.
Επίσης ενδεχόμενη απόλυση Λουτσέσκου θα είναι τεράστιο λάθος.
Η αναζήτηση βρήκε 217 εγγραφές
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 10:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Η σεζόν στράβωσε άσχημα και έχει και ο Λουτσέσκου μεγάλη ευθύνη σε αυτό. Αλλά δεν ήταν μια σεζόν για πέταμα, είναι μια σεζόν για μαθήματα.
Ενδεχόμενη απόλυση του θα ήταν τεράστια λάθος και κίνηση πανικού καθώς ΔΕΝ είναι ο προπονητής το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, ούτε η ομάδα χρειάζεται ολικό ριμπίλντ ...
Ενδεχόμενη απόλυση του θα ήταν τεράστια λάθος και κίνηση πανικού καθώς ΔΕΝ είναι ο προπονητής το πρόβλημα στον ΠΑΟΚ, ούτε η ομάδα χρειάζεται ολικό ριμπίλντ ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 11:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δεν είναι βιώσιμο ο Μυστακίδης να λειτουργεί ενάντια στον ψυχισμό του κόσμου. Είτε ΠΑΟΚτσής, είτε businessman, αν όντως θέλει να πάει την ομάδα ψηλά, θα το καταλάβει σύντομα. Δε νομίζω να θέλει να γίνει ο Αλαφούζος του μπάσκετ.
Οι ιδιοκτήτες ομάδων πολύ συχνά κάνουν τεράστια λάθη τα πρώτα χρόνια ...
Οι ιδιοκτήτες ομάδων πολύ συχνά κάνουν τεράστια λάθη τα πρώτα χρόνια ...
- Παρ 15 Μάιος 2026, 11:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ben Alexander Moore
Χάρηκα πολύ με την ανανέωση γιατί αγαπάμε Μπεν αλλά και γιατί υπάρχει αναγνώριση της αγωνιστικής προσφοράς του παίκτη. Άξιζε 100% την παραμονή του στην ομάδα.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 17/05 19:30 Cosmote Sports 3 HD
Αυτοκτονία στην αυτοκτονία στην αυτοκτονία.
- Κυρ 17 Μάιος 2026, 20:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-2, MVP - Σχόλια & Παραλειπόμενα
Η φετινή ομάδα ήταν λούζερς. Τεράστια απογοήτευση.
Ελπίζω αυτή η τελευταία αποτυχία να μη μας κοστίσει τον Κωνσταντέλια.
Ο Λουτσέσκου έτσι όπως τα έκανε δεν ξέρω αν θα καταφέρει να κρατήσει την δουλειά του. Και δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αντικαταστήσει με ένα διαφορετικού τύπου πρότζεκτ.
Ελπίζω αυτή η τελευταία αποτυχία να μη μας κοστίσει τον Κωνσταντέλια.
Ο Λουτσέσκου έτσι όπως τα έκανε δεν ξέρω αν θα καταφέρει να κρατήσει την δουλειά του. Και δεν ξέρω αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να τον αντικαταστήσει με ένα διαφορετικού τύπου πρότζεκτ.
- Δευ 18 Μάιος 2026, 21:07
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Το να φύγει ο Λουτσέσκου για να έρθει ο Αλμέυδα θα ήταν σαν να χωρίζουμε την Ντούα Λίπα για την Ντόρα Μπακογιάννη.