Η αναζήτηση βρήκε 203 εγγραφές

Return

από paokspren
Τετ 24 Δεκ 2025, 21:07
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026

Σιγά μην σηκωθεί στα μέσα της σεζόν και μετά από τραυματισμό ο Γιακουμάκης να πάει δανεικός στην Οβιέδο να παλέψει να μην υποβιβαστεί.

Κορυφαίο πρωτάθλημα το ισπανικό αλλά τέτοιου επιπέδου ομάδα ο Γιακουμάκης βρίσκει και το καλοκαίρι αν θέλει.
από paokspren
Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Πολύ καλή νίκη, η Καρδίτσα έπαιξε καλά και δυνατά, ο σέντερ τους κυριάρχησε στην ρακέτα.

Ο Ταιρί ήταν εκπληκτικός.

Άλλεν και Μπέβερλι εκτός τόπου και χρόνου, και φαίνονταν σε κάθε τους κίνηση.

Γνώμη μου είναι ότι σήμερα ο Ντίμσα έλειψε.
από paokspren
Κυρ 28 Δεκ 2025, 22:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: Καρδίτσα Ιαπωνική-ΠΑΟΚ 68-72,Σχόλια & Παραλειπόμενα

Αν υπολογισουμε οτι οι ομάδες "δενουν" με τους αγωνες προετοιμασιας και 4-5 αγωνες πρωταθληματος/διοργανωσεων και τις ενδιάμεσες προπονήσεις, ο ΠΑΟΚ χρειαζεται τουλάχιστον 4-5 παινιδια για να δέσει συν τις οποιες ΣΟΒΑΡΕΣ ενδιαμεσες προπονησεις
Οποτε υπομονη και θετικη ενέργεια να μην μας ...
από paokspren
Πέμ 01 Ιαν 2026, 16:38
Jump to forum
Jump to topic

Μάλιστα

Άρα ο γκολτζής Βάργκας των 20+ γκολ επι σειρά ετών θα μπορούσε να είναι εδώ πρώτη του μηνός αντί του τέταρτου φορ του Έκτου βαζελου

Καλή χρονιά να έχουμε και να τρώμε λιγότερο γλέντι απ τους ΑΡΔ ΜΑΣ!!!

Δεν ξέρω αν ο Βάργκα θα βγάλει τα λεφτά του (4,5εκ) αλλά έχεις ένα δίκιο σ'αυτο ...
από paokspren
Πέμ 01 Ιαν 2026, 19:10
Jump to forum
Jump to topic

Πολύ χρήσιμες και επικοδομητικές οι ειρωνίες όποτε εκφράζεται αμφισβήτηση ή αμφιβολία για την μεταγραφική πολιτική της ομάδας, αλλά το να συγκρινόμαστε με τους ανταγωνιστές μας δεν είναι κακό, αλλά ρεαλιστικό.

Για παράδειγμα, και οι δύο ψάχναμε κεντρικό αμυντικό το καλοκαίρι, αυτοί έδωσαν 3,5εκ ...
από paokspren
Παρ 02 Ιαν 2026, 23:25
Jump to forum
Jump to topic

Χωρικός έγραψε: Παρ 02 Ιαν 2026, 23:18 Λούκας Πέρεθ
Από την Καρπάτι Λβιβ πήραμε τον Λούκας.

Μεταγραφάρα πάντως.
από paokspren
Σάβ 03 Ιαν 2026, 01:09
Jump to forum
Jump to topic

Τρόμος έγραψε: Σάβ 03 Ιαν 2026, 00:42 Αυτό που θέλει να πει και δεν μπορεί να το πει δημόσια είναι πως παίκτες από το Λεβαδειακό μπορεί να δημιουργήσουν τα θέματα που δημιούργησαν στο παρελθόν ο Τζαβέλλας και ο Κάργας!!!
Αρκετά άσχημο να πετάς τέτοια λάσπη στους παίκτες του Λεβαδειακού, ειδικά αν δεν εξηγήσεις τι εννοείς.
από paokspren
Σάβ 03 Ιαν 2026, 17:55
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2

Μπράβο για την άμυνα και μπράβο στον Ταιρί για τους τελευταιούς 5 πόντους!

Νομίζω ότι ο Ζντοβτς ψάρωσε και την Μύκονο με την είσοδο του Ζάρα, ετοιμάστηκαν για τρίποντο.
από paokspren
Σάβ 03 Ιαν 2026, 18:16
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μύκονος Betsson-ΠΑΟΚ, 03/01, 15:45, ΕΡΤ2

Ρε παιδιά, γιατί τόσο κράξιμο? Δεν γίνεται μια ομάδα να κερδίζει ΟΛΑ τα παιχνίδια, χαλαρώστε.
από paokspren
Κυρ 04 Ιαν 2026, 01:37
Jump to forum
Jump to topic

Το Μειτέ - Καμαρά σαν υπερκαυλωτικό κέντρο το λέγαμε υπολογίζοντας αφενός τον Καμαρά του γαύρου και αφετέρου την παραμονή Μειτέ μετά το πρωτάθλημα.

Το ότι στον ΠΑΟΚ κυριολεκτικά καταφέραμε να μην δούμε ποτέ τις δυνατότητες του συγκεκριμένου διδύμου δεν σημαίνει ότι σαν ιδέα ήταν για πέταμα: θέλαμε ...
από paokspren
Δευ 05 Ιαν 2026, 00:18
Jump to forum
Jump to topic

Δεν μου φαίνεται παράξενο να συζητάνε από τον Μάρτιο για τον Κένι και τον Τέιλορ. Άλλα η προσέγγιση παικτών που λήγουν τα συμβόλαια τους δεν λέει τίποτα, καθώς τους 5-6 υποψήφιους τους βρίσκει οποιοσδήποτε άνετα στο transfermarkt, οι επιλογές δεν είναι και πολλές. Και ο λόγος είναι προφανής ...
από paokspren
Δευ 05 Ιαν 2026, 20:45
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Στο πρώτο μισό της χρονιάς άφαντος ήταν. Μακάρι να ανέβει και να πάρει χρόνο συμμετοχής. Δύσκολα να ξεπεράσει κανείς παίκτες από σέριε μπι, τρεχαντήρια που κάνουν κοντρόλ με το καλάμι, 34χρονους που χωρίς Ράζβαν δεν θα υπήρχαν στην ομάδα και τον Θυμιάνη, αλλά τουλάχιστον υπάρχουν κι άλλες θέσεις ...
από paokspren
Τρί 06 Ιαν 2026, 00:05
Jump to forum
Jump to topic

Θα την πω την unpopular opinion μου.
Έτσι όπως έχει γίνει τι σύγχρονο ποδόσφαιρο συγνώμη αλλά και τα 2-3εκ είναι πινατς και δεν σου εξασφαλίζουν τίποτα ούτε σου μειώνουν το ρίσκο ότι οι παίκτες θα σου βγούν.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι προτιμότερο είναι να επενδυεις σε συμβόλαια και να δελεάζεις ...
από paokspren
Τρί 06 Ιαν 2026, 22:22
Jump to forum
Jump to topic

Re: ΠΑΟΚ-Ατρόμητος 1-1 (5-4 πεν.) MVP, σχόλια & παραλειπόμενα

Μια χαρά παίξαμε, ειδικά μετά από διακοπή. Απλά τραγική αστοχία στην τελική προσπαθεια.

Γιερεμέγιεφ καλός, τέλεια ασιστ σε ένα γκολ που κρύψαμε την μπάλα.

Ζαφείρης λίγο στα χαμένα, αλλά λογικό είναι.

Μπράβο στο αλάνι τον Μοναστιρλή.

Με εντυπωσίασε που δεν χάσαμε ούτε ένα πέναλτυ.
από paokspren
Τρί 13 Ιαν 2026, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Όχι δικιά μου πληροφορία, σύμφωνα με τον Βασιλόπουλο ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε ακραίο μπακ τύπου Οττο που παίζει και τις δύο πλευρές

Η περιγραφή ταιριάζει πολύ στον Ελσέιντ Χιουσάι της Λάτσιο, πρώην Νάπολι. Παίζει ελάχιστα φέτος και λήγει το συμβόλαιό του.

https://www.transfermarkt.com/elseid ...