Η προσπάθεια εξήγησης μιας κίνησης χωρίς όλα τα δεδομένα μπορεί να σε τρελάνει.
Η καλύτερη επιλογή για την προσωπική μας ηρεμία είναι να περιμένουμε να δούμε αν όντως αποφάσισαν σωστά .
Αναζήτηση για περισσότερες από 2056 εγγραφές
- Πέμ 18 Δεκ 2025, 09:41
- Jump to forum
- Jump to topic
- Παρ 19 Δεκ 2025, 20:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές χειμώνα 2026
Χωρίς να θυμάμαι με μεγάλο ενθουσιασμό την αμυντική συμπεριφορά του Γιαννούλη, δεν αντιλέγω ότι ο παίχτης θα είναι τεράστια αναβάθμιση σε σχέση με τον ημιθανή Μπάμπα και την όχι τόσο επιτυχημένη έμπνευση με τον Τέιλορ.
ΌΜΩΣ.
Υπάρχει κάποια έστω λίγο αξιόπιστη πληροφορία ότι όντως στον ΠΑΟΚ το ...
ΌΜΩΣ.
Υπάρχει κάποια έστω λίγο αξιόπιστη πληροφορία ότι όντως στον ΠΑΟΚ το ...
- Παρ 19 Δεκ 2025, 20:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Νομίζω πως ο γιαννουλης δεν έχει πολλά λεπτά λόγω τραυματισμού αλλά κατά άλλα είναι βασικότατος.
- Παρ 19 Δεκ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
ασπρομαυρα σαιτ στο insta.....μα τον Βουδα,φιλε μου καλε,καλε μου φιλε,θα μου βγει η μακαροναδα απο την μυτη.Αυτα που λεω στον αδερφο μου θα τα πω και σε σενα,μη διαβαζετε φουλ αναξιοπιστες πηγες.
Μακαρι να ισχυει για Γιαννουλη,Τσαπρα,Κωστη κτλ κτλ αλλα ας μη βγαζουμε τελειωμενες υποθεσεις γιατι ...
Μακαρι να ισχυει για Γιαννουλη,Τσαπρα,Κωστη κτλ κτλ αλλα ας μη βγαζουμε τελειωμενες υποθεσεις γιατι ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 18:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανταλλαγη Τσαλοφ με Ερακοβιτς απο Ζενιτ λενε στην Ρωσια..
Το καλυτεερο δωρο του Αι Βασιλη θα ειναι αυτο,αλλα το κοβω χλωμο να γινει..
Δεν ειναι τοσο χαζοι να τους πιασουμε κοτσο...
Σα να κλεβουμε εκλησια ειναι αυτη η ανταλλαγη...
Το δημοσίευμα λέει ότι ο συγκεκριμένος έχει έρθει σε σύγκρουση ...
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 19:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι υπερτιμημένη αγορά. Εγώ δεν ξέρω τον παίκτη. Απλά χαίρομαι γιατί ακούστηκε και ένα όνομα σε ηλικία με προοπτική και όχι 31+
.
- Σάβ 20 Δεκ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι λέτε ρε παιδιά ? :lol:
Με 66% κερδισμένες μονομαχίες μέχρι στιγμής στο ρώσικο πρωτάθλημα τον λέτε αδύναμο στα ψηλά ?
Χώρια τα υπόλοιπα στοιχεία που είναι και αυτά πολύ καλά.
Για παράδειγμα το 89% σε επιτυχημένες μεταβιβάσεις στο μισό του αντιπάλου είναι κάτι που δύσκολα συναντάς.
Εγώ ...
Με 66% κερδισμένες μονομαχίες μέχρι στιγμής στο ρώσικο πρωτάθλημα τον λέτε αδύναμο στα ψηλά ?
Χώρια τα υπόλοιπα στοιχεία που είναι και αυτά πολύ καλά.
Για παράδειγμα το 89% σε επιτυχημένες μεταβιβάσεις στο μισό του αντιπάλου είναι κάτι που δύσκολα συναντάς.
Εγώ ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 04:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Κρατάτε και μια πισινή ρε εσείς. Θα αρχίσει να τα παστελώνει ο παίκτης και μετά δεν θα μπορείτε να μπαίνετε στο φόρουμ από την ντροπή και την ξεφτίλα…
- Δευ 22 Δεκ 2025, 09:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιατί ποιος είπε ότι ο Χ Ψ Γερεμέγεφ ήρθε να κόψει λεπτά από το Μύθου.
Και από πότε κόπτεται ο οπαδός του ΠΑΟΚ που δήλωνε ευθαρσώς μέχρι χθες ότι η ομάδα έχει από 1 έως 1,5 επιθετικό;
Ο Γερεμέγεφ ήρθε για να έχει η ομάδα μια 3αδα επιθετικών. Η κατάταξη αυτών στην ιεραρχία κρίνεται από τον ...
Και από πότε κόπτεται ο οπαδός του ΠΑΟΚ που δήλωνε ευθαρσώς μέχρι χθες ότι η ομάδα έχει από 1 έως 1,5 επιθετικό;
Ο Γερεμέγεφ ήρθε για να έχει η ομάδα μια 3αδα επιθετικών. Η κατάταξη αυτών στην ιεραρχία κρίνεται από τον ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 10:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Δηλαδή μετά και την χτεσινή εμφάνιση για εγκλήματα θα διαβάζουμε? Εντάξει ούτε εμένα μου γεμίζει το μάτι ο Γερεμεγιεφ, αλλά μήπως τελικά δεν είναι τόσο εγκληματίες αυτοί που έχουν φτιάξει την καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα? Που είναι ο τσιριβεγια που ζήλευε εδώ μέσα πολύς κόσμος? Η πληρότητα στα σέντερ ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 13:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Χρειαζομαστε τυρακι απο Ολλανδο,Πατερ,Μαυροζωνα και Ginola να εχουμε λιγο ζωουλα για τις επομενες μερες. Και για κερασακι Πορκαρο.
- Δευ 22 Δεκ 2025, 20:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Το κομμένος της ζελας από μόνο του δεν λέει κάτι . Μιλάμε για μια από τις πιο αμπαλες ΠΑΕ ever. Χρυσάφι πιάνουν , σκατ@ γίνετε . Δηλαδή έκοψαν τον Γερεμεγιεφ που τους έχει δώσει ένα σκασμό βαθμούς για τον Σβιντερφσκι και τον Πάντοβιτς.
Γενικά περίεργη μεταγραφή ναι . Έχει μια λογική ακραία . Εγώ ...
Γενικά περίεργη μεταγραφή ναι . Έχει μια λογική ακραία . Εγώ ...
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Η μεταγραφική περιοδος δεν έχει καν αρχίσει επίσης αλλα νταξει προχωράμε
- Δευ 22 Δεκ 2025, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο ένας λέει ξεφτίλα ο άλλος ξερναμε έχετε χάσει την μπάλα εύκολες κρίσεις με την απαξίωση έτοιμη πρώτα απ'όλα στον σύλλογο......εγώ πλέον γελάω με αυτά γιατί η ιστορία δεν μας δίδαξε τίποτε ΝΑ ΜΗΝ ΚΆΝΟΥΜΕ ΕΎΚΟΛΕΣ ΚΡΊΣΕΙΣ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΈΡΩΝ...και να μήν ξερναμε εύκολα......
- Τρί 23 Δεκ 2025, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic