Η αναζήτηση βρήκε 571 εγγραφές
- Δευ 08 Σεπ 2025, 20:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Υπαρχουμε καποιοι (πολλοι) που αν και ποδοσφαιρικοί (σαν αθλημα) αγαπάμε και γουσταρουμε να ασχολούμαστε με όλα τα αθλήματα Γιάννη, αδικεις πολλους με αυτη σου τη τοποθετηση. ΠΑΟΚ ειμαι και στο χαντμπολ ΠΑΟΚ ειμαι και στο βόλλει και στο Πολο. Το οτι δεν ειμαι αυθεντια δεν σημαινει οτι δεν αγαπώ τα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Τσαλοπουλε μορφή
- Δευ 08 Σεπ 2025, 23:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν αντεξα να μη σχολιασω στο ποστ του

- Τρί 09 Σεπ 2025, 00:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Πανάκας πάντως λέει ότι θα κρατήσει(κάτω από 1% έχει) για να συνεχίσει να ασκεί έλεγχο και στη επόμενη διοίκηση της ΚΑΕ :mrgreen:
Πάντως δεν υπάρχει περίπτωση κάποιος μας κάνει πλάκα, κάτι χάλασε, κάτι στράβωσε.
Τα 100 χρόνια μας θέλουμε να γιορτάσουμε, όχι να τα ζήσουμε όλα μαζεμένα σε μία ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 00:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Και έχουμε ακόμα Σεπτέμβρη
- Τρί 09 Σεπ 2025, 13:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω το ρεπορτάζ ( ΑΡΔ, δεν είναι AI, κάντε το ρεπορτάζ )
Αφού πρώτα ήπιαν το τσαγάκι τους
https://i.postimg.cc/5yXn5NLm/Generated-Image-September-09-2025-12-25-PM.png
Στην συνέχεια έφαγαν τα περιτίφ με σαρμά διαβάζοντας κάτι τυχαίο
https://i.postimg.cc/Y95b3BRK/Generated-Image-September-09 ...
- Τρί 09 Σεπ 2025, 18:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Ειναι κατι σαν ανεπισημο μνημονιο με τους βασικους ορους της συμφωνιας.
Συνηθως αυτο λειτουργει σαν "μπουσουλας" για να υπογραφει μετα η επισημη συμφωνια.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 10:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Έτσι κ. Μυστακίδη μου δεν πάμε πουθενά, όσο παρά και να έχει η τσέπη. Αυτός ο δρόμος που έχεις διαλέξει είναι πολύ μακριά από τον πλανήτη ΠΑΟΚ και ας δηλώνεις οπαδός του.
- Πέμ 11 Σεπ 2025, 13:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Μάλλον είναι μεγάλα τα μπάτζετ 10-20εκ το χρόνο για να κοντράρουμε τον βάζελοι-γαυρικο καθεστώς / Ευρωλίγκα και ο δισεκατομμυριούχος επενδυτής το γύρισε στο Βόλλει που βγαίνουν τα κουκιά.
Όχι, δεν είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου η πρεμούρα των φαντομάδων του μεσονυκτίου ...
ΥΓ Είχαμε και ομαδάρα στη ...
Όχι, δεν είναι το γήπεδο ποδοσφαίρου η πρεμούρα των φαντομάδων του μεσονυκτίου ...
ΥΓ Είχαμε και ομαδάρα στη ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο χατζο ακόμα και αν έχει δει το μέλλον και γνωρίζει ότι ο μυστακίδης θα καταστρέψει τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αρνηθεί ην πρόταση του μυστακίδη... εκτός και αν αποφασίσει να μετακομίσει στην Σιβηρία...γι αυτό ας αφήσουμε κατά μέρος εξυπνάδες δημοτικού.
Επίσης έχει γραφτεί καμιά 500αρια φορές από τότε ...
Επίσης έχει γραφτεί καμιά 500αρια φορές από τότε ...
- Παρ 12 Σεπ 2025, 16:55
- Jump to forum
- Jump to topic
Τον Χατζόπουλο τον στολίσανε μέσα σε 1 ώρα με ότι χαρακτηρισμό μπορείς να φανταστείς μόνο και μόνο επειδή είπε ότι έχουμε και άλλον ενδιαφερόμενο...τον Χατζόπουλο που κανονικά θα έπρεπε να τον ευχαριστούμε που υπάρχει το τμήμα κάποιοι (οι περισσότεροι) τον έχουν φέρει σε μια κατάσταση να είναι με το ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 19:11
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Είχα αρκετές ημέρες να ενημερωθώ από το τέλησπορτ και η αλήθεια είναι αγνοούσα το τελευταίο αριστούργημα του κυρ Στέλιου. Με ανάγκασε ο Θανάσης Χατζόπουλος να το κάνω.
Δεν ξέρω πόσο κάνουν οι κολώνιες του Ναν για τις οποίες ενδιαφέρεται ο αρθρογράφος, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές για να σβήσουν ...
Δεν ξέρω πόσο κάνουν οι κολώνιες του Ναν για τις οποίες ενδιαφέρεται ο αρθρογράφος, αλλά σίγουρα δεν είναι αρκετές για να σβήσουν ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 20:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Έλα βρε πως κάνετε έτσι; Υπέπεσε το γραφείο τύπου σε μια αστοχία γιατί στο δικό τους το μυαλό όσο περισσότερο απαξιωθεί η τωρινή κατάσταση τόσο περισσότερο θα υποδεχτούμε με βαγια τον επίδοξο.
Είπαμε...μην μολύνετε το τοπικ
Μπάσκετ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα (τμήματα και διχασμός στο λαό ...
Είπαμε...μην μολύνετε το τοπικ
Μπάσκετ εσύ να πας καλά και όλα τα άλλα (τμήματα και διχασμός στο λαό ...
- Τετ 24 Σεπ 2025, 09:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι εξυπηρετεί? Τίποτα.
Αντίθετα, η έλλειψη μόρφωσης που βγάζει κάνει ζημιά.
Ο Μυστακίδης θα καταλάβει σύντομα, όπως νωρίς το κατάλαβε και ο Σαββίδης, οτι στη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα βρει σοβαρά άτομα και επαγγελματίες να συνεργαστεί, και οτι οι περισσότεροι κάνουν κακό, παρα καλό με την αμορφωσιά ...
Αντίθετα, η έλλειψη μόρφωσης που βγάζει κάνει ζημιά.
Ο Μυστακίδης θα καταλάβει σύντομα, όπως νωρίς το κατάλαβε και ο Σαββίδης, οτι στη Θεσσαλονίκη δύσκολα θα βρει σοβαρά άτομα και επαγγελματίες να συνεργαστεί, και οτι οι περισσότεροι κάνουν κακό, παρα καλό με την αμορφωσιά ...