Η αναζήτηση βρήκε 949 εγγραφές
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Πραγματικά πάντως αυτο που εχουν καταφέρει οι του ΑΣ ειναι για Όσκαρ βλακειας. Το μόνο που εχουν καταφέρει ειναι να οδηγούν το όλο πρότζεκτ σε ναυάγιο. Δεν είναι ότι κατάφεραν να απαξιώσουν εαυτόν,κατάφεραν να κάψουν και το χαρτί Μυστακιδη πριν καλά καλά εμφανιστεί. Ακόμα και αν ο Ιβαν όντως δεν ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου προσωπολατρη του μεγαλύτερου ευεργέτη του ΠΑΟΚ . Τιμή μου. Βγαίνει και σε εικονισμα να πάω να αγοράσω;
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
Δεν έχω πρόβλημα, στα παπαρια μου σιγά μη δώσω αναφορά σε αντικειμενικους ισαποστακηδες και θεωρητικους της φιλοσοφίας του κωλου.
Και σε τσαντίρι να μας πάει να παίζουμε ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Εχουν πλάτες και κάνουν επίδειξη δύναμης
Αποκλείεται να είναι τόσο καθυστερημένοι
Αυτοί βασικά μπορεί και να είναι , αυτοί που τους βάζουν όμως , δεν είναι @Maklaz
Αυτοί βασικά μπορεί και να είναι , αυτοί που τους βάζουν όμως , δεν είναι @Maklaz
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Σιγά την επίδειξη δυναμης. Σείστηκε το σύμπαν.DamoN έγραψε: Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:05 Εχουν πλάτες και κάνουν επίδειξη δύναμης
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Και καλά να πάθουμε σα λαός που τόσες δεκαετίες είμαστε αδιάφοροι για τον ΑΣ.
Ναι είναι δύσκολο να εγγραφείς, αλλά αν το κυνηγούσαμε χρόνια τώρα θα είχαν αλλάξει τα πράγματα , έστω και σιγά σιγά
Ναι είναι δύσκολο να εγγραφείς, αλλά αν το κυνηγούσαμε χρόνια τώρα θα είχαν αλλάξει τα πράγματα , έστω και σιγά σιγά
- Jump to forum
- Jump to topic
Χαρά στο κουράγιο σας και την υπομονή σας που ανοίγετε συζήτηση μαζί του
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι και ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ πάλι υποστηρίζω την άλλη άποψη.
Ότι η περίοδος της παντοκρατορίας του Ιβάν Σαββίδη στον χώρο του ΠΑΟΚ, έπαψε και φθίνει καθημερινά.
Ο ευθύνη βαρύνει και τον ίδιο. Ηγέτης ναι, ευεργέτης ναι όμως η κλεψύδρα αδειάζει και όπως συμβαίνει με όλους τους κύκλους έτσι ήλθε ο καιρός να καταλάβει ότι ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Και για την ταχύτητα είναι σωστή η παρατήρηση του συμφορουμητη γιατί ο Ιβαν έμεινε να κυκλοφορεί με ένα άλογο, όταν ο ραλίστας της χάρτινης διαθέτει όχημα με πολλαπλάσια ιπποδύναμη στους αγώνες ταχύτητας που συμμετέχει.
https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x430/cu483x532/0,49,483,320 ...
https://www.thetoc.gr/Content/ImagesDatabase/p/767x430/cu483x532/0,49,483,320 ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:12
- Jump to forum
- Jump to topic
απο το inpaok
Χαλασμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media από τη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα οι μη λογικές απαιτήσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ στο μνημόνιο συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα που παραδόθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η σελίδα του Ερασιτέχνη στο Facebook γέμισε με επικριτικά σχόλια για τα όσα ...
Χαλασμός γίνεται τις τελευταίες ώρες στα social media από τη στιγμή που βγήκαν στη δημοσιότητα οι μη λογικές απαιτήσεις του ΑΣ ΠΑΟΚ στο μνημόνιο συνεργασίας για τη Νέα Τούμπα που παραδόθηκε στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Η σελίδα του Ερασιτέχνη στο Facebook γέμισε με επικριτικά σχόλια για τα όσα ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:25
- Jump to forum
- Jump to topic
Πολλά τα εκατομυρια ρε παιδιά που πετιουνται.
Πάντως θα ήταν χρήσιμο να ερωτηθεί σήμερα
ο αόρατος Θεσσαλονικεας επενδυτής, αν του αρέσουν
οι όροι του μνημονίου που έθεσε ο ΑΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν θα τους
υπογράψει εφόσον ο Ιβάν αρνηθεί.
Και τέλος επειδή είναι καινούριος στον ΠΑΟΚ, αν επειδή
στον ...
Πάντως θα ήταν χρήσιμο να ερωτηθεί σήμερα
ο αόρατος Θεσσαλονικεας επενδυτής, αν του αρέσουν
οι όροι του μνημονίου που έθεσε ο ΑΣ στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αν θα τους
υπογράψει εφόσον ο Ιβάν αρνηθεί.
Και τέλος επειδή είναι καινούριος στον ΠΑΟΚ, αν επειδή
στον ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Για να χαβαλεδιάσουμε λίγο, διότι μόνο για κάτι τέτοιο αξίζει η όλη φάση, εφόσον σπαταλάμε έστω κι ελάχιστη φαιά ουσία για σχολιασμό των χθεσινών ξεφτιλικιων, παραθέτω αυτό το τουιτερικό ΜΝΗΜΕΙΟ, που έχει κατακτήσει ήδη τη διαδικτυακή Αθανασία. Κλαίω ακόμα με λυγμούς, ρε μ@λ@κες!
https://i.ibb.co ...
https://i.ibb.co ...
- Τρί 04 Νοέμ 2025, 23:46
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρίξτε μια ματιά στο κείμενο. Έχει φωτογραφίες και δεν είναι η ώρα να τις ανεβάζω μια μια εδώ
https://www.paokmania.gr/blog/257968-poso-pio-xekathara
Chatgpt αναλύει το προταθέν μνημόνιο, βγάζει αποτέλεσμα 100-0 εις βάρος του ΑΣ σε ο,τι αφορά το πόσο δίκαιο, ισορροπημένο, τίμιο είναι αυτό που ...
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ρε και πατήσει το κουμπί του "γήπεδο σε άλλη περιοχή" τι γέλια έχουμε να κάνουμε
- Τετ 05 Νοέμ 2025, 00:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ το μόνο που έχω να πω σε αυτά τα γατάκια του ερασιτέχνη είναι ότι πρέπει κάποιος να είναι αυτοκτονικα ηλίθιος για να κάνει μετωπική επίθεση σε έναν άνθρωπο που ως ξένος σε μια χώρα κατάφερε μέσα σε μια 5ετια να γκρεμίσει ένα τεράστιο σύστημα που μέχρι τότε όχι μόνο δεν τολμούσε κανείς να ...