Η αναζήτηση βρήκε 946 εγγραφές

Return

από Dimitris_L4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Η ανακοίνωση γιατί βγήκε πριν τον αγώνα;

Πρωτον ανακοινωση που ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ την ομαδα..
Δευτερον ΔΕΝ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ καπου την ομαδα..το σημαντικοτερο ειδικά για σημερα.
Τριτον η απορια πρεπει να ειναι γιατι ο ΑΣ εκανε αυτα τα εγκληματα κ οχι το timing..
Τεταρτον ΕΥΓΕ στα παιδια που την εβγαλαν...ΕΥΓΕ ...
από eorptol1
Κυρ 05 Οκτ 2025, 10:51
Jump to forum
Jump to topic

Συμφωνώ , αλλά δεν είναι καθόλου διχαστικό κανείς δεν συμφωνεί με τίς αθλιότητες ΑΣ πέρα από Καλαφάτη κάποιους μεγάλοοπαδους και βόθροπόλις....
από eorptol1
Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:28
Jump to forum
Jump to topic

Γερασίμου έγραψε: Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:05 Ο ρόλος του ΚυρΚυρ με την "περίεργη" κατά την άποψή μου δήλωση που έκανε στην γενική συνέλευση της 2/6/25, διερευνήθηκε;
Εγώ ξέρω ότι όταν ζητούσε έξτρα λεφτά ο κατσαρης επικοινωνουσε απευθείας με Ιβάν, μην τα φορτώνουμε στον κυρ κυρ ..... τώρα γιατί όχι σε τόσο κρίσιμο θέμα?
από Cylon-4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:30
Jump to forum
Jump to topic

Επιτελους καποιος εβαλε το παρεακι του Λακωματος στην θεση του.
Θεωρω οτι αυτη η ανακοινωση θα ειναι η απαρχη σοβαρων εξελιξεων.
από Kabamaru11
Κυρ 05 Οκτ 2025, 11:59
Jump to forum
Jump to topic

Σωστη η ανακοινωση,τοσο σε περιεχομενο οσο και σε υφος,ΑΚΟΜΑ κ το χρονικο της.Ειναι ανακοινωση συσπειρωσης,να φανουν αληθειες,ακομα και σε περιπτωση κακου αποτελεσματος σημερα,να μη τα βαλει ο κοσμος κατα της ΠΑΕ (περι αγωνιστικου εχει ευθυνες προφανως).Ο κοσμος ειναι στα κοκκινα αυτη την στιγμη ...
από loukas karadimos
Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:36
Jump to forum
Jump to topic

Ποια θ4?

Να βγει να πει τι? Αφού έτοιμη γραμμένη την είχε την ανακοίνωση μετά το πραξικόπημα

Το νου σας εκεί κάτω χαμηλά εσείς σήμερα στο πέταλο, πλέον είστε σέντρα…

Όσον αφορά το σχόλιο της κατά τ άλλα καταπληκτικής ανακοίνωσης περί Ιβαν

Γιατί εδώ και μέρες τα λέμε κάποιοι εδώ μέσα και τρώμε ...
από keep_paokizein
Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:43
Jump to forum
Jump to topic

Τραγικη η μερα που βγηκε η ανακοινωση. Τραγικη. Συγχαρητηρια.

Κατηγορείς τον Α.Σ. με πρακτικές Α.Σ. .... ανακοίνωση πριν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.... έτσι για "ενότητα" .....

Aνακοίνωση στο σωστό χρόνο, για να είναι προσεκτικοί αυτοί που στις τελευταίες αγωνιστικές μεταφέρουν το διχασμό ...
από Guitarman
Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:44
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ περιμένω τις αντιδράσεις των "μόνο ΠΑΟΚ" ισαποστασακηδων να μας πούνε πώς βλέπουν την ανακοίνωση...

1-2 ψελλίζουν κάτι για το ταιμινγκ... για την ουσία κάνεις...
από aivas19
Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:46
Jump to forum
Jump to topic

Τραγικη η μερα που βγηκε η ανακοινωση. Τραγικη. Συγχαρητηρια.

Κατηγορείς τον Α.Σ. με πρακτικές Α.Σ. .... ανακοίνωση πριν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι.... έτσι για "ενότητα" .....

Aνακοίνωση στο σωστό χρόνο, για να είναι προσεκτικοί αυτοί που στις τελευταίες αγωνιστικές μεταφέρουν το ...
από Dimitrisou
Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:50
Jump to forum
Jump to topic

Διαβάζοντας την ανακοίνωση(που περισσότερο παράθεση γεγονότων είναι) περιμένω από ΑΣ ,Θ4 και λοιπούς να βγουν με αποδείξεις και να πουν ότι τα πράγματα δεν έγιναν έτσι.
Αν αυτό δεν γίνει σημαίνει ότι ισχύουν αυτά που γράφονται και αυτοί είναι και επίσημα απέναντι στον ΠΑΟΚ.
Όχι απέναντι στον Ιβάν η ...
από eorptol1
Κυρ 05 Οκτ 2025, 12:59
Jump to forum
Jump to topic

Με όσα αθλια έκανε ο ΑΣ υπάρχουν ακόμη υποστηρικτές τούς?
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:09
Jump to forum
Jump to topic

Το λάθος στο τάιμινγκ της ανακοίνωσης είναι ότι έπρεπε να βγει κάποιες βδομάδες πιο πριν, όταν και αυτά αποφασίστηκαν.

Πέραν όμως από την κουστωδία του ΑΣ, στο τρύπημα συμμετείχαν και συγκεκριμένα κεφάλια του οργανωμένου κινήματος, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν επίσης την τύχη του Κατσαρή μαζί με το ...
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:19
Jump to forum
Jump to topic

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν

Απεγνωσμένες αρλουμπες για να μην γίνει αυτό που πρέπει, που είναι η συγγνώμη, η ακύρωση κάθε συμφωνίας και η άμεση παραίτηση όλων των εγκληματιών εις βάρος του συλλόγου

Όλα τα άλλα είναι προσπάθειες κάθε φορά να τρυπηθεί κι άλλο το πατωμα
από Sera4
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:24
Jump to forum
Jump to topic

Αν ο Μάκης είχε πει αφήστε τον Νικόλα να λέει ότι θέλει δεν το ξέρω. Ούτε μπορώ να κρίνω τον Μάκη ούτε τον Νικόλα, είμαι πολύ λίγος να τους "αγγίξω". Αν είναι γραφικότητα το να λέει ο καθενας την αποψή του , τότε και εγώ γραφικός είμαι οπως και η Θ4.
Πάντως για γραφικός ο Νικόλας πολλές αλήθειες ...
από Equalizer
Κυρ 05 Οκτ 2025, 13:25
Jump to forum
Jump to topic

Η επίκληση στον Κυριάκο είναι μια στημένη γελοιοτητα.

Όποιος βλέπει τι 'πρωκτοσελιδα" υπήρξαν την αμέσως επόμενη μέρα της δήλωση Κυριάκου, ποιοι προσελήφθησαν λίγο καιρό μετά και ποιες κλικες έχουν δημιουργηθεί, καταλαβαίνει μέσα σε περίπου τρία δευτερόλεπτα τι παιζεται.

Προβληματικά timing και ...