Αναζήτηση για περισσότερες από 1963 εγγραφές
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 10:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Προφανως διαφωνουμε τοτε.Δηλαδη θα τρελαθω ο ενας αναφερει αοριστα χρεη και μαλιστα πρωτος χρονικα και ο αλλος απανταει νομιμες υποχρεωσεις και ο κακος ειναι αυτος που αναφερεται στο νομιμες...Ελα Χριστε και Παναγια...
Εντάξει, πιστεύω ότι ο Χατζόπουλος κορόιδεψε τον Τέλαρο, τον έσυρε μέχρι την ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 11:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Μυστακίδης άφησε υπονοούμενα ότι η ΚΑΕ έχει μη-νόμιμα χρέη.
Όμως , σύμφωνα με το joshua και το σνουφελ ( που τους θεωρώ πολύ σοβαρά παιδιά για αυτό τους αναφέρω) η ΚΑΕ πρέπει να βγει και να αποδείξει ότι δεν έχει νόμιμα χρέη.
Δε πάει έτσι ρε παιδιά.
Είσαι κλέφτης και στημένος Δημήτρη. Βγες και ...
Όμως , σύμφωνα με το joshua και το σνουφελ ( που τους θεωρώ πολύ σοβαρά παιδιά για αυτό τους αναφέρω) η ΚΑΕ πρέπει να βγει και να αποδείξει ότι δεν έχει νόμιμα χρέη.
Δε πάει έτσι ρε παιδιά.
Είσαι κλέφτης και στημένος Δημήτρη. Βγες και ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 13:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Λευκός καπνός στον ορίζοντα!
Ελπίζω οριστικά και χωρίς άλλα δράματα!
Ελπίζω οριστικά και χωρίς άλλα δράματα!
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 14:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ελπίζω ο Χατζόπουλος μετά τη λήξη αυτής της φαρσοκωμωδίας να εξαφανιστεί από τα κοινά του ΠΑΟΚ. Απλά δεν του αξίζει. Μετρηθήκαμε και χάσαμε για ακόμα μια φορά. Συγχαρητήρια και σε όσους τον έβγαλαν στη σέντρα από χθες με λάσπη για να τρώει όλο το ανάθεμα στο διαδίκτυο.
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
Μακριά Θανάση μου αν με το ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:27
- Jump to forum
- Jump to topic
πιστεύετε δε θα χαρω αν η ομάδα μεγαλουργησει με τον τελη.φυσικα και με στεναχωρησε η σταση του απεναντι στον ιβαν αλλά ΠΟΤΕ δε θα ηθελα κακο του ΠΑΟΚ γιατι για καποιον εχω κακη εντυπωση.τη στιγμή που θα γινει μελος της οικογένειας θα στηρίζεται από ολους μας.
επισης η ειρωνεία καλο θα ήταν να ...
επισης η ειρωνεία καλο θα ήταν να ...
- Δευ 24 Νοέμ 2025, 21:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Εδω δν δινει καποιος διαπιστευτηρια αν ειναι ΠΑΟΚ..ουτε θα απολογηθουμε γτ θεωρησαμε περιεργο (να μν πω τπτ αλλο) αυτο που εγινε το καλοκαιρι...προφανως αν γινει προεδρος ο Τελης ειμαστε ολοι μαζι του..Στα καλα κ στα ασχημα...Προφανως κ θα εχει τη στηριξη ολων μας..κ εσεις τωρα που πετατε ειρωνειες ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 10:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξέρω δεν κάνει να μιλάμε ονομαστικά αλλά θα σκάσω. Ακόμα δεν ανέλαβε επίσημα ο Μυστακίδης και ο Μπουζας έβγαλε την γλώσσα σαν πινέλο και άρχισε να ζωγραφίζει. Μην το πω αλλιώς. Από θεσσαλονικευς και δισεκατομμυριούχος έγινε παγκόσμιος. Έλεος πια με τα γιουσουφακια για ένα μεροκάματο κάπου όπα ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 11:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας μη ξοδευουμε χρονο σε δημοσιογραφικα σκουπιδια οπως ο κυρ Μιμης.Στο ζουμι,ελπιζω σημερα να εχουμε ευχαριστα νεα.
Υ.Γ. χωρις να θελω να γινω δικηγορος του κιθαριστα,δεν χρειαζεται κιολας,ενα πραμα θα πω,η εμπιστοσυνη δεν χαριζεται αλλα κερδιζεται!Εδω θα ειμαστε και θα κρινουμε,οπως κριναμε κ τον ...
Υ.Γ. χωρις να θελω να γινω δικηγορος του κιθαριστα,δεν χρειαζεται κιολας,ενα πραμα θα πω,η εμπιστοσυνη δεν χαριζεται αλλα κερδιζεται!Εδω θα ειμαστε και θα κρινουμε,οπως κριναμε κ τον ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 11:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Άντε με το καλό να τελειώσει ΚΑΙ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΔΙΑΚΡΙΤΟΙ ΡΌΛΟΙ ΟΛΩΝ ΑΛΛΟ ΠΑΕ ΑΛΛΟ ΚΑΕ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Η ΑΠΟΓΕΊΩΣΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΎ ΤΜΉΜΑΤΟΣ ΝΑ ΈΧΕΙ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΆΣΚΕΤ, μεγάλη ευκαιρία του τέλη να σβήσει την τεράστια μουτζούρα της αθλιας εισόδου του στα του ΠΑΟΚ, μπορεί να το κάνει.....ας ασχοληθούμε ...
- Τρί 25 Νοέμ 2025, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Παγκοσμιε ουτε σε ηθελα ουτε σε θελω αλλα οπως φαινεται θα σε λουστω
Δεν ταιριαζεις ουτε στημ ηθικη μου,ουτε εχεις την παραμικρη σχεση με τις αξιες μου
Ομαδα ευρολιγκας θα κανεις δεν αμφιβαλω αλλα δεν θα σε κρινω εκει.Θα σε κρινω στην σταση που θα εχεις οταν αρχισει ο πολεμος απο κατω,οπως εκρινα ...
Δεν ταιριαζεις ουτε στημ ηθικη μου,ουτε εχεις την παραμικρη σχεση με τις αξιες μου
Ομαδα ευρολιγκας θα κανεις δεν αμφιβαλω αλλα δεν θα σε κρινω εκει.Θα σε κρινω στην σταση που θα εχεις οταν αρχισει ο πολεμος απο κατω,οπως εκρινα ...
- Τετ 26 Νοέμ 2025, 18:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν ο ΠΑΟΚ στην μπαλα εχει ιστοριες με δακρυ, ο μεγαλος ΠΑΟΚ στο μπασκετ γραφει σεναρια ολοκληρα!!!
Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
Πρωταθληματα με τον Αρη που κυριολεκτικα ευθυγραμμιστηκαν πλανητες για να τα χασουμε, το λαθος του προδοτη φασουλα και το κλαμα του Μπανε στο τελικο με Ρεαλ (θεουλη μου εκλαιγα μια βδομαδα), ο ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:37
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Θανάσης Χατζόπουλος
Κ.Θαναση Χατζοπουλε το ευχαριστω ειναι λιγο.
Ευχαριστουμε που κρατησες ζωντανο τον ΠΑΟΚ μας.
Ευχαριστουμε για τις μεγαλες νικες και την ευρωπαικη πορεια.
Ευχαριστουμε που εφερες τον κοσμο πισω στο γηπεδο.
Ευχαριστουμε που μας εβγαλες απο τα οικονομικα σκοταδια.
Ντομπρος,μαγκας,ΠΑΟΚτσης.
Δεν εχεις να ...
Ευχαριστουμε που κρατησες ζωντανο τον ΠΑΟΚ μας.
Ευχαριστουμε για τις μεγαλες νικες και την ευρωπαικη πορεια.
Ευχαριστουμε που εφερες τον κοσμο πισω στο γηπεδο.
Ευχαριστουμε που μας εβγαλες απο τα οικονομικα σκοταδια.
Ντομπρος,μαγκας,ΠΑΟΚτσης.
Δεν εχεις να ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης Μεγαλομέτοχος ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Αφού είναι παπάς.
Αφού δεν πήρε τη Τούμπα θα τη κάνει με ελαφρά πηδηματάκια.
Χαλάλι τα αδικαιολόγητα μπαν που φάγαμε για πάρτη σου απ'τους ξερόλες.
Και γι'αυτούς που μέχρι τη Δευτέρα το βράδυ ήλπιζαν να χαλάσει η δουλειά.
Γιατί;
Για να μη δυσαρεστηθεί ο άλλος ήθελαν τον ΠΑΟΚ με μπάτζετ α2.
Ρίξτε ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 13:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Είμαι λίγος, ελάχιστος για να σε κρίνω.
Τα γράψανε όλα τα παιδιά παραπάνω.
Καθολική αποδοχή από τον κόσμο μας, επιτυχημένο έργο, προσπάθεια για να διδάσκεται στα Business Administration του κόσμου...
Αφήνεις την ομάδα στα καλύτερα δυνατά χέρια με τεράστια περιουσία και θέληση για γιγάντωση.
Πέτυχες ...
Τα γράψανε όλα τα παιδιά παραπάνω.
Καθολική αποδοχή από τον κόσμο μας, επιτυχημένο έργο, προσπάθεια για να διδάσκεται στα Business Administration του κόσμου...
Αφήνεις την ομάδα στα καλύτερα δυνατά χέρια με τεράστια περιουσία και θέληση για γιγάντωση.
Πέτυχες ...
- Πέμ 27 Νοέμ 2025, 14:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυλαία;;
Θα αδειάσει ο πάγκος..
Θα μείνεις στην ιστορία πρόεδρε!

Θα αδειάσει ο πάγκος..
Θα μείνεις στην ιστορία πρόεδρε!