Η αναζήτηση βρήκε 384 εγγραφές
- Παρ 10 Οκτ 2025, 13:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ε ωραια, εμενα δεν με νοιαζει ποιος εχει τι. Θελω να πεφτουν οσο περισσοτερα λεφτα γινεται.
Οπως τα λες ο καθενας εχει την αποψη του.
Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ. Εχω μεγαλη απορια το που μπορουμε να φτασουμε και ποιο ειναι το πλανο.
Και ...
- Παρ 10 Οκτ 2025, 16:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Συγγνώμη φίλε αλλά χτύπησες red flag στο μυαλό μου με την πρόταση:
"Εγω θελω να δω τον μυστακιδη σαν θεσσαλονικιο ΠΑΟΚτση να εχει ενα τμημα οπως το μπασκετ."
Συνεχίστε, συγγνώμη για την διακοπή.
Καλα μην κολλας ρε φιλε στο θεσσαλονικιος.
Αυτο που εννοω ειναι οτι μια ζωη στη Βορεια Ελλαδα ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 15:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
Θέλω να πω τόσα πολλά αλλά..... άστο.
Ένα πράγμα μόνο, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεις.
Ναι, εσένα εννοώ, που έγραψες το κείμενο.
Προσπαθείς να καθιερώσεις τον Α.Σ. ως τον μοναδικό, αντικειμενικό ρυθμιστή που θα μοιράσει την "πίτα" μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Κάνεις προσπάθεια να νομιμοποιήσεις ...
Ένα πράγμα μόνο, γιατί ξέρω ότι μας διαβάζεις.
Ναι, εσένα εννοώ, που έγραψες το κείμενο.
Προσπαθείς να καθιερώσεις τον Α.Σ. ως τον μοναδικό, αντικειμενικό ρυθμιστή που θα μοιράσει την "πίτα" μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων. Κάνεις προσπάθεια να νομιμοποιήσεις ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 17:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Μπορείς σε παρακαλώ να περιγράψεις τι σημαίνει για σένα "εγγυήσεις χρηματοδότησης ενός εργου;"
αλλά και για ποιο λόγο οι εγγυητικές δεν μπορούν να καλύψουν την υλοποίηση του εργου??
Μπορείς να αναφέρεις ποιες οι απαιτήσεις εγγυήσεων στα εργα παραχώρησης???
200 εκατομμυρια μετρητα σε ...
- Σάβ 11 Οκτ 2025, 17:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Πιστεύει κανείς στα σοβαρά ότι ο άνθρωπος που έριξε εκατοντάδες εκατομμύρια για να χτίσει την υστεροφημία του ως ο πρόεδρος που άλλαξε την ιστορία του ΠΑΟΚ και ολόκληρου του συλλόγου, θα ρίσκαρε να μείνει στην ιστορία ως αυτός που άφησε την Τούμπα ένα γιαπί;
Η ίδια του η κληρονομιά είναι η ...
Η ίδια του η κληρονομιά είναι η ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Το να γράφεις μια ανακοίνωση ως Α.Σ. ΠΑΟΚ και να ξεκινάς με το "Συνεργάτες του επιχειρηματία Αριστοτέλη Μυστακίδη...", βάζοντας τον εαυτό σου ως τον παθητικό δέκτη της συνάντησης, είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό επικοινωνιακό λάθος
Δεν γράφει καν "η διοίκηση του Α.Σ. θα συναντηθεί". Γράφει ...
Δεν γράφει καν "η διοίκηση του Α.Σ. θα συναντηθεί". Γράφει ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 19:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Το τρύπημα και η στιαπου και ο καημένος ο Ιβάν...
Δε βαρεθήκατε, ρε Ιβανόσκυλα ( με την καλη εννοια)
. Αν δεν έβγαινε ο Κυρ Κυρ να πει πως δεν μπορεί ο Σαββίδης μόνος του να κάνει το γήπεδο ή το είχε φτιάξει τόσα χρόνια, ούτε Τελης θα υπήρχε, ούτε ΑΣ. Σε μία σχέση όταν μπαίνει τρίτος ή ή έχει ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 20:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Maklaz,
εγώ δεν είμαι προσωπολατρης. Δε μ' ενδιαφέρει ούτε ο Σαββίδης ,ούτε ο Μυστακίδης. Εννοείται πως θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ακόμη και στο πιγκ πογκ.
Αυτά τα ηθικοπλαστικά σας για τον κόσμο των δισεκατομυριουχων μου φαίνονται αστεία και του κατηχητικοϋ
Θα μπορούσες έστω να φέρεις τα ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Maklaz,
εγώ δεν είμαι προσωπολατρης. Δε μ' ενδιαφέρει ούτε ο Σαββίδης ,ούτε ο Μυστακίδης. Εννοείται πως θέλω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ακόμη και στο πιγκ πογκ.
Αυτά τα ηθικοπλαστικά σας για τον κόσμο των δισεκατομυριουχων μου φαίνονται αστεία και του κατηχητικοϋ
Θα μπορούσες έστω να φέρεις τα ...
- Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.
Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 ...
- Δευ 13 Οκτ 2025, 14:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Ουυυφφφ τώρα , κάνετε την τρίχα τριχιά μπας και βρεθεί κάτι.
Υπάρχουν δεκάδες άλλα ποστ που περιμένουν απαντήσεις, αλλά δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο.
Συμβουλή μου, και όποιος θέλει την ακολουθεί, χωρίς να είμαι τίποτα εδώ μέσα.
Έχουμε πει όλοι την άποψη μας, το να αναλωνόμαστε ξανά στα ίδια και στα ...
Υπάρχουν δεκάδες άλλα ποστ που περιμένουν απαντήσεις, αλλά δεν βλέπω τον ίδιο ζήλο.
Συμβουλή μου, και όποιος θέλει την ακολουθεί, χωρίς να είμαι τίποτα εδώ μέσα.
Έχουμε πει όλοι την άποψη μας, το να αναλωνόμαστε ξανά στα ίδια και στα ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 19:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Γεγονός 5
Μόλις εμφανίστηκε ο Τέλης, εμφανίστηκε και ο Σαββίδης με ελικόπτερο, με βίντεο, με Ζαφείρη με μακέτα για το γήπεδο που περιμέναμε να την δούμε 4 χρόνια και ακούγαμε θα την εμφάνιζαν τον επόμενο μήνα.
(Μεταξύ μας περίμενα κάτι καλύτερο σχεδιαστικά για το γήπεδο αλλά αυτό είναι άλλο ...
- Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
"Συγγνώμη, δεν μπορούμε αύριο, ίσως την άλλη εβδομάδα".
Ραντεβού με την γκομενάκι θα βγείτε ΡΕ;
Ντροπή δεν έχετε πάνω σας ΡΕ;
Η στρατηγική τους είναι ολοφάνερη και προσβλητική για τη νοημοσύνη μας.
Δεν θέλουν να δώσουν κανένα μνημόνιο στον Σαββίδη, για να μην του δώσουν την ευκαιρία να το ...
Ραντεβού με την γκομενάκι θα βγείτε ΡΕ;
Ντροπή δεν έχετε πάνω σας ΡΕ;
Η στρατηγική τους είναι ολοφάνερη και προσβλητική για τη νοημοσύνη μας.
Δεν θέλουν να δώσουν κανένα μνημόνιο στον Σαββίδη, για να μην του δώσουν την ευκαιρία να το ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 10:28
- Jump to forum
- Jump to topic
Γιώργος Κουβεντίδης
Τα γεγονότα τα ίδια είναι πιεστικά, όχι η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό έχει ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου, όταν είχαμε παραδώσει ως ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη ένα προτεινόμενο μνημόνιο που προβλέπει τα πάντα και ουσιαστικά κωδικοποιεί την κατασκευή ενός νέου γηπέδου. Αναφέρονται τα πάντα ...
Τα γεγονότα τα ίδια είναι πιεστικά, όχι η επιστολή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αυτό έχει ξεκινήσει στις 21 Ιουλίου, όταν είχαμε παραδώσει ως ΠΑΕ στον Ερασιτέχνη ένα προτεινόμενο μνημόνιο που προβλέπει τα πάντα και ουσιαστικά κωδικοποιεί την κατασκευή ενός νέου γηπέδου. Αναφέρονται τα πάντα ...
- Παρ 17 Οκτ 2025, 18:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Για το deadline της 31/12 στον Ιβάν Σαββίδη: «Δεν κολλάει στην καταληκτική ημερομηνία ο Ερασιτέχνης, αυτή όμως προκύπτει και από το γεγονός ότι αρχές Ιουνίου έχουμε την ολοκλήρωση του Προεδρικού Διατάγματος στο κομμάτι που σας ανέφερα και αυτό επιβάλει ως τότε να έχουν αρχίσει τα έργα. Αυτά θα ...