Καλά κάνει ο Χατζόπουλος και εξετάζει την πρόταση τού Μυστακίδη. Έτσι άντε, άντε δεν δίνεις ένα ιστορικό τμήμα χωρίς να σιγουρέψεις οτι ο νέος ιδιοκτήτης έχει καλές προθέσεις εκτός από λεφτά.
Καλά κάνει και λέει «υπάρχει και άλλη πρόταση». Ο άνθρωπος θέλει να δείξει οτι όλα εξετάζονται και γίνονται ...
Η αναζήτηση βρήκε 337 εγγραφές
- Δευ 08 Σεπ 2025, 16:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ
Περί τής Θύρας 4 και όσα λέγονται θα πάρω θέση, ως παλιό της μέλος (εγγεγραμμένος από τον Μάκη το 1985)
Ξεχωρίστε όλοι, και οι υποστηρικτές και οι κριτικοί δύο πράγματα:
- Την Θύρα 4 ως έναν ιστορικό σύνδεσμο, συνυφασμένο με την ιστορία τού ΠΑΟΚ, την οποία οφείλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να την ...
Ξεχωρίστε όλοι, και οι υποστηρικτές και οι κριτικοί δύο πράγματα:
- Την Θύρα 4 ως έναν ιστορικό σύνδεσμο, συνυφασμένο με την ιστορία τού ΠΑΟΚ, την οποία οφείλουμε όλοι οι ΠΑΟΚτζήδες να την ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 17:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Σε ολες μα ολες τις επιχειρησεις γινεται πρωτα οικονομικος ελεγχος που μπορει να κρατησει καποιο διαστημα.Ειναι το φυσιολογικο.
Το να βλεπουν καποιοι δρακους εκει που δεν υπαρχουν,ειναι δικο τους προβλημα και οχι του Χατζοπουλου.
Το να βλεπουν καποιοι δρακους εκει που δεν υπαρχουν,ειναι δικο τους προβλημα και οχι του Χατζοπουλου.
- Δευ 08 Σεπ 2025, 18:14
- Jump to forum
- Jump to topic
είναι σε κρίσιμο σταυροδρόμι η πορεία του μπάσκετ μας και είναι φυσικό από την ανυπομονησία μας να βλέπουμε δράκους.
Πολλές υπερβολές στα αυθαίρετα συμπεράσματα.
Αν αποσυρθεί, αν καθυστερήσει επίτηδες ο Θανασης, αν συμπέσει με την προθεσμία του έργου της Ν.Τούμπας,
ποια προσφορά έγινε πρώτη (έχει ...
Πολλές υπερβολές στα αυθαίρετα συμπεράσματα.
Αν αποσυρθεί, αν καθυστερήσει επίτηδες ο Θανασης, αν συμπέσει με την προθεσμία του έργου της Ν.Τούμπας,
ποια προσφορά έγινε πρώτη (έχει ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:13
- Jump to forum
- Jump to topic
Ξεκινάω με κάτι δεδομένο στο μυαλό μου,την πεποίθηση ότι τον Χατζόπουλο δεν δικαιούται να τον κακολογει κανείς.
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
Είμαι από αυτούς που θέλουν τον Ιβάν στο τιμόνι της ΠΑΕ.
Είμαι επίσης από αυτούς που καλοβλέπουν την είσοδο του Μυστακίδη στην ΚΑΕ, αφού η οικονομική του επιφάνεια δημιουργεί άλλα δεδομένα ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:49
- Jump to forum
- Jump to topic
Θα θελα να το χα σκεφτεί εγώ να το σερβίρω στους ποδοσφαιρικούς μας αδελφούς που ΔΕ νοιάζονται και τόσο για το μπάσκετ .
Το λες, το ξαναλές, και το έχεις κάνει καραμέλα από την πρώτη στιγμή που εκδήλωσε ενδιαφέρον ο Μυστακίδης.
Γιατί επιμένεις να μας τσουβαλιάζεις όλους;
Αν εσύ το βλέπεις ...
- Δευ 08 Σεπ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγώ τις 10 δικές μου τις πουλάω γιατί με νοιάζει μόνο ο κωλος μου και όχι το καλό του ΠΑΟΚ
Ελάτε να τις πάρετε
(σαν άλλος Πρέκας)
Ελάτε να τις πάρετε

- Παρ 12 Σεπ 2025, 16:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο χατζο ακόμα και αν έχει δει το μέλλον και γνωρίζει ότι ο μυστακίδης θα καταστρέψει τον ΠΑΟΚ δεν μπορεί να αρνηθεί ην πρόταση του μυστακίδη... εκτός και αν αποφασίσει να μετακομίσει στην Σιβηρία...γι αυτό ας αφήσουμε κατά μέρος εξυπνάδες δημοτικού.
Επίσης έχει γραφτεί καμιά 500αρια φορές από τότε ...
Επίσης έχει γραφτεί καμιά 500αρια φορές από τότε ...
- Τρί 23 Σεπ 2025, 21:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Ε ναι τυχαία ήταν το μόνο μέσο που αιμυνοδεψε τον τέλη στο παλατάκι. Πιθανώς είχε ακούσει τον ασύρματο. Άσε μας ρε
To paoktoday το εβγαλε πρωτο με διαφορα. Οπως και μια μερα πριν ειχε βγαλει παλι πρωτο ολες τις ανακαινισεις και οτι θα συναντιοντουσαν στις 20 του μηνος.
Αρα και ο τσακαλεας ...
- Κυρ 10 Αύγ 2025, 17:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές BasketBall 2025-2026
Δηλαδή κλείσαμε όσον αφορά τους ξένους ή περιμένουμε κάτι ακόμη;
Προς το παρόν μάλλον κλείσαμε. Λογικά ένας έβδομος ξένος ίσως έρθει στα μισά της σεζόν.
Δεν αποκλείω λόγω και της στήριξης της ΚΑΕ στην ΠΑΕ στην κόντρα με τον ΑΣ να υπάρξει προς τις γιορτές κάποιο "δώρο" για τα 100 χρόνια από ...
- Δευ 15 Σεπ 2025, 16:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Γράφετε σε έναν ρατσιστή επιχειρήματα ώστε να καταλάβει ότι είναι ρατσιστής, απλά το λέω αν δεν το πήρατε χαμπάρι.
- Δευ 15 Σεπ 2025, 22:48
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εθνική Ελλάδος μπάσκετ - Σχόλια, νέα και γενική συζήτηση
Ήρθε η εργάσιμη Δευτέρα και "έχασα" 3 σελίδες από το τοπικ (εθνική μπάσκετ ;) , πότε έγιναν όλα αυτά;;;
Για εμένα το πιο ωραίο αναμνηστικό του χάλκινου μεταλλίου είναι η φώτο στην απονομή με τα Αντεντοκουμπακια!!
Μπράβο στον Γιάννη και στην οικογένεια του.
Πατρίδα μας η γη.
Φυλή το χωριό μας.
No ...
Για εμένα το πιο ωραίο αναμνηστικό του χάλκινου μεταλλίου είναι η φώτο στην απονομή με τα Αντεντοκουμπακια!!
Μπράβο στον Γιάννη και στην οικογένεια του.
Πατρίδα μας η γη.
Φυλή το χωριό μας.
No ...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 02:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII
'χιδια Calabrεζικα. Ποιός αρχηγός της Μίλαν; Παγκιτης ήταν και στοίχημα για το βαζελο. Οι ουκρανικές ομάδες δεν θα έπρεπε να παίζουν όπως δεν θα έπρεπε και οι εβρεϊκες. Αλλά είπαμε μόνο οι Ρώσοι έχουν κέρατα και ουρά. Και ο Ιβάν είναι ο δάκτυλος του σατανά...
- Παρ 15 Αύγ 2025, 08:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Καλαμπρια ειναι ανυπαρκτος. Επαιζε Μιλαν επειδη προερχεται απο τις ακαδημιες της ομαδας και επειδη η Μιλαν ειναι πλεον μικρομεσαια ομαδα
- Παρ 15 Αύγ 2025, 12:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Είναι οι καλοί Ουκρανοί και οι κακοί Ρώσοι. Έτσι του 'ρθε μια μέρα του Πούτιν να εισβάλει. Όπως το ίδιο έκαναν και οι Παλαιστίνιοι στους κακομοίρηδες του Ισραήλ που έτυχε να ζουν στα εδάφη που τους είχε υποσχεθεί με οφισιαλ βουλοκερι ο μέγας ύψιστος. Των άλλων ο θεός ήταν φεικ άρα πολύ τους πέφτουν ...