Αναζήτηση για περισσότερες από 1507 εγγραφές

Return

από leomatos88
Δευ 27 Απρ 2026, 20:25
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Αλος ένας που δεν έχει πενθήσει ποτέ. Που μπορεί να χάσει αφερδο μάνα πατέρα και να ΠΑΕι στον βόλο πριν τα τριήμερα να δει ποδόσφαιρο. Θα το εντάξω στην γενικότερη αναισθησία του κόσμου πλέον. Τουλάχιστον δεν θα πονέσετε ποτέ. Είναι κάτι και αυτό. Btw ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ και ο αδερφός του ήταν ...
από Taseos
Δευ 27 Απρ 2026, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Καλά έκανε και βοήθησε κόσμο. Τον ΠΑΟΚ δεν έπρεπε ποτέ να πάρει. Ηταν το μεγάλο του λάθος. Αν έπαιρνε ομάδα του ΠΟΚ θα είχε 20 τρόπαια θα είχε νέα γήπεδα χωρίς να βάλει μια και θα ήταν θεός.
από Taseos
Δευ 27 Απρ 2026, 21:13
Jump to forum
Jump to topic

Α δεν έχω τέτοια προβλήματα. Και με μπανε ( ως παίκτη) προσωπολατρης και με κορφα και με λακη οικονομιδη και με βιερινια και με σαββιδη και πιθανώς θα είμαι και με τέλη αν με μου φέρει τίτλους και κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή ! Δεν έχω πρόβλημα με αυτούς τους χαρακτηρισμούς .λατρευω όσους κάνουν μεγάλο ...
από Μπαρκαρούτσος
Δευ 27 Απρ 2026, 21:16
Jump to forum
Jump to topic

Τις μαλακίες που διαβάζω (εδώ μέσα και εκτός) για το Σαββίδη, μόνο από λήκια για τον Καρυπίδη έχω διαβάσει.
Για τον Καρυπίδη!!
από Μπαρκαρούτσος
Δευ 27 Απρ 2026, 21:24
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξαναμπαίνω σ'αυτό το topic μέχρι την επόμενη ήττα, να μπω να διαβάσω για ψόφους, πουτάνας γιους και ζώδια μια κι έξω.
από Мир
Δευ 27 Απρ 2026, 21:30
Jump to forum
Jump to topic

Είμαστε έτοιμα για τη δημιουργία του Paokmania fight club πιστευω, τους πιασαμε τους καταλληλους σφυγμους.
Να ιδρύσουμε και 2 σχολές πάλης του Σαββιδιοκου και τους Μυσταγιοκου και να αρχίσουμε τους εναγκαλισμούς.
από Taseos
Δευ 27 Απρ 2026, 21:33
Jump to forum
Jump to topic

Οι σφυγμοί μου είναι μια χαρά :D γιατί ευτυχώς δεν έχω συγγενείς μάλλον που μετά την κηδεία μου θα πάνε να δουν μπάλα, η μια μέρα πριν ψοφήσω στο νοσοκομείο θα πουν εντάξει σε είδαμε καλό ταξίδι πάμε στα 130 χρόνια του ΠΑΟΚ να τραγουδήσουμε ΠΑΟΚ εκδρομές ναρκωτικά. Νοιώθω μια ανακούφιση βασικά
από jibbie
Δευ 27 Απρ 2026, 21:40
Jump to forum
Jump to topic

παιδια πολυ σωστα ολα αυτα περι πενθους και με βρισκουν 100% συμφωνο, με την υποσημειωση οτι καθε ανθρωπος πενθει με τον δικο του τροπο, δεν υπαρχουν ΠΑΟΚομετρα στο πενθος. θα ηθελα απλα να αναλογιστειτε αφου τα γραφετε που τα γραφετε για τον Ιβαν, τι σημαινει αυτο για τον Λουτσεσκου σε σχεση με το ...
από -keeper-
Δευ 27 Απρ 2026, 21:56
Jump to forum
Jump to topic

Δε θα επηρεαστεί η δουλειά του ;;;;
Ειλικρινά δεν περίμενα ότι θα άκουγα κάτι τέτοιο μετά από όσα βιώσαμε όλοι μας φέτος ..
από Equalizer
Δευ 27 Απρ 2026, 22:06
Jump to forum
Jump to topic

1. Όσοι βρίζουν σκαια επί προσωπικού μένουν εκτός

2. Τόσα χρόνια με αυτή τη γελοία συζήτηση περί απουσίασ Σαββίδη ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να αναρωτηθεί γιατί ρε πουστη μου ο Ιβάν τις φορές που έρχεται πάει και κρύβεται στο Πόρτο Καρράς και όχι στο Μακεδονία Παλλάς; Γουστάρει τα λίγα που του περισσεύουν να ...
από Sera4
Τρί 28 Απρ 2026, 12:10
Jump to forum
Jump to topic

Εξακολουθεί να υπάρχει ένα σύμπλεγμα ακατάσχετης αοριστολογίας αναμεμειγμένης με ψήγματα μπουρδολογίας.

Γενικά οι σελίδες μετά τον εξευτελισμό από τα αμούστακα του ΟΦΗ, είναι ένα γενικότερο τουρλουμπούκι χωρίς να υπάρχουν ακριβείς θέσεις, προτάσεις, στοιχεία και επιχειρήματα.

Αυτό που έλεγε και η ...
από nothu
Τρί 28 Απρ 2026, 12:12
Jump to forum
Jump to topic

Dimitrisou έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 11:54 Εγώ άλλο θέλω να σχολιασω...
Ρε σεις όλοι χοροπηδηξατε με τη νδ ,αν δεν τους γουστάρει κάνεις πως σκατα βγαινουν :lol: ;
Λερναία υδρα. Ένα κοβεις 10 βγαίνουν. Αυτοι που φωνάζουν δεν τους ξανά ψηφίζω 9 στους 10 πανε και το ρίχνουν πάλι εκεί.
από JohnDag
Τρί 28 Απρ 2026, 12:15
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανακοινώσεις ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Δε νομίζω ότι ο Παπαμιμίκος είναι τόσο πολύ κίνηση με πολιτικό αποτύπωμα. Τουλάχιστον όχι τόσο πολύ όσο πιστεύουν κάποιοι.

Γνωρίζοντας 2-3 πράγματα για το πως λειτουργεί ο Ιβάν, περισσότερο θεωρώ πως η επιλογή έχει να κάνει με το ότι ο Παπαμιμίκος είναι οικογένεια και τον εμπιστεύεται παρά ...
από PaokPatraG4
Τρί 28 Απρ 2026, 13:03
Jump to forum
Jump to topic

Στον Πυροσβέστη πήγαινε που ειναι κ Σερίφης.....Απλά έπρεπε να κάνω παράθεση μου διέφυγε....
από dragon
Τρί 28 Απρ 2026, 13:14
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ανδρέας Παπαμιμίκος - Σύμβουλος του Προέδρου

Panx Romana έγραψε: Τρί 28 Απρ 2026, 13:09 όσο περνάει η ώρα γίνεται χειρότερο
μιλάμε για Βατερλώ
τον έβγαλαν για να μην μας πει τπτ καινούργιο
εντελως αντιεπικοινωνιακος
ΔΛΔ τι περιμενες να πει?
Παντα ιδιες ειναι αυτες οι "press conferences''
να χαμε να λεγαμε