Αναζήτηση για περισσότερες από 1502 εγγραφές

Return

από Panostas1995
Δευ 04 Μάιος 2026, 14:34
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Ρόστερ ΠΑΟΚ 2026-2027

Τ/Φ: Πανβλενκα, Τσιφτσης, Μοναστηρλης

Δ.Μπ: Κεννι , Σάντσες

Αρ.Μπ: Μπαμπα ή Τέιλορ

ΣΤ: Μιχαηλίδης, Κεντζιορα,

Χαφ: Μεϊτε, Ζαφείρης, Οζντοεφ

Αριστερό εξτρέμ: Τάισον

Δεξί εξτρέμ: Ζιφκοβιτς, Χατσιδης

Δέκα: Ντελιας, Πέλκας

Φορ: Γερεμεγιεφ, Μύθου

Θεωρώ πως με ...
από pavlos06
Τρί 05 Μάιος 2026, 11:20
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

O παίχτης ήρθε στην χειρότερη περίοδο της ομάδας και έχει δώσει αθλητικά στοιχεία στο ανασταλτικό κομμάτι που αν ελειπε θα είχαμε την τρύπα του οζοντος. (Μειτε ταισον baba μαρκάρουν με τα μάτια ή βαδίζοντας)

Πήραμε έναν πολύ καλό αθλητή που ξέρει μπάλα. Τώρα τι παιχτη περιμεναν κάποιοι ιδέα δεν έχω.
από Panostas1995
Τρί 05 Μάιος 2026, 20:06
Jump to forum
Jump to topic

Μ'αρεσει που οι περισσότεροι κράζουμε ότι δε βάζει ο Λουτσεσκου μικρούς Έλληνες αλλά μόλις σας πει κάποιος να βασιστούμε σε ένα μικρό για Μπακ απ λέτε πως δε μπορει και πως θέλει δουλειά....δλδ είναι καλύτερος ο ξενερωμενος Ντεσποτοφ για αλλαγή του ζιφκο;
από aivas19
Δευ 11 Μάιος 2026, 12:48
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

Ο Χατσίδης πέρασε τον Ντεσπότοφ στην ιεραρχία. Πάλι αυτό το στόρι με τους νέους, μυαλό δε βάλαμε. Ποιον νέο έχει η χάρτινη; Τον Καλοσκάμη που σκουπισε τον πάγκο; Ο ΜΕΓΑΣ ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ Μεντιλιμπαρ που τον εχει τον Μουζακίτη; Ένα πράγμα δουλεύει σωστά, οι ακαδημίες και η μετάβαση στην πρώτη ομάδα, να το ...
από curtis
Δευ 11 Μάιος 2026, 14:08
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θεωρω οτι δεν φταιει το ροστερ για την αποτυχια φετος.
Ουτε ο γαυρος ουτε οι κουλα δεν ειχαν καλυτερα ροστερ απο εμας(τρυπες εχουν ολες οι ομαδες παγκοσμιως).
Οι στοχοι χαθηκαν λογω τραυματισμων και απωλειας σημαντικων μοναδων που αναγκαστηκα τεντωσε σωματικα ακομη και τους υγιεις΄.
Μπορεις να ...
από smoothcriminal1926
Δευ 11 Μάιος 2026, 14:52
Jump to forum
Jump to topic

Τι αξιοποίηση ακαδημιών έκανε ο Αμπελ? Ότι πέταξε τον Τζόλη μέσα στα πλέι-οφς αφού είχε χάσει όλους τους στόχους? Τι Mandela effect έχει δημιουργήσει αυτός ο τύπος τέλοσπαντων...

Μήπως εσείς έχετε mandela effect; Αν κάνω βέβαια λάθος διορθώστε με. Τον Μιχαηλίδη ποιός του έδωσε φανέλα ...
από DamoN
Τρί 12 Μάιος 2026, 17:18
Jump to forum
Jump to topic

Επειδή έχω βαρεθεί να διαβάσω αυτό για την διάρκεια της ΑΕΚ κλπ κλπ
Εσείς όλοι θέλετε να μ πείτε πως αν ο πινεδα έλειπε όσο ο Μειτε
Ο Βαργκα όσο ο Γιακουμάκης ο γιοβιτς όσο ο Ντελιας ο κοιτα όσο ο Ζιβκοβιτς ο ρελβας όσο ο μιχαηλιδης ο ρότα όσο ο κενι και ο στρακοσια όσο ο παβλενκα η Κούλα θα ήταν ...
από embuji
Τρί 12 Μάιος 2026, 18:23
Jump to forum
Jump to topic

εκανες γκαλοπ;
από Ettien26
Τρί 12 Μάιος 2026, 19:30
Jump to forum
Jump to topic

Toσο σιγουρος πια?Μαλλον Πενραις και Πηλιος ειναι καλυτεροι ακομη και απο αυτον τον Μπαμπα..αλλα γραφουν και λενε βεβαια δεξια και αριστερα..

Σε κάποιες θέσεις είναι καλύτεροι αυτοί, σε κάποιες εμείς.

Αλλά ακόμη και αν δεν είναι ευχαριστημένοι από αυτούς δεν σημαίνει ότι θα προτιμούσαν τον ...
από Τρόμος
Τετ 13 Μάιος 2026, 18:53
Jump to forum
Jump to topic

Εάν μιλάμε για παίκτες από Ρωσία και Ουκρανία έχουμε πάρει τρεις: Σάχωβ,Χατσερίδη και Τσάλοβ. Άντε να βάλω και τους Γεωργιανούς Νίνούα και Γκουκεσασβίλι. Να βάλω και τον ρωσικής καταγωγής Σουηδό Γερεμέγεφ; Με το ζόρι έχουμε 6 παίκτες σε 12-13 χρόνια.... Τώρα εάν μιλάμε για Βραζιλιάνους, Ισπανούς και ...
από cartman
Τετ 13 Μάιος 2026, 18:57
Jump to forum
Jump to topic

Αν η ομάδα δεν είχε την επιδημία των τραυματισμών εγώ πιστεύω θα ήταν πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα θες 3 βασικούς και οι αντίστοιχοι βασικοί να γίνουν ποιοτικές λύσεις από πάγκο. Δεξί στόπερ στυλ Βαρελα, αριστερό εξτρέμ στυλ Γκάρι Ροντρίγκεζ , και αριστερό Μπακ Γιαννούλη. Στο σέντερ φορ δεν ξέρω
από nunies4
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:56
Jump to forum
Jump to topic

Θα δούμε τη διαχείριση του χρόνου που θα έχει και αυτός απαιτητικά ευρωπαϊκά και όχι Σαμροκ και Τσέλιε. Τα ίδια και ο Αλμέιδα την πρώτη χρονιά και μετά είδαμε τη δεύτερη.
Να πάνε να φέρουν ένα σοβαρό ξένο προπονητή να τελειώνουμε, ούτε Νίκολιτς ούτε τίποτα

Ο Νίκολιτς δεν είναι σοβαρός ...
από nunies4
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:00
Jump to forum
Jump to topic

Βρε μια χαρά είναι ο άνθρωπος. Απλά μην τρελαθούμε.. επιλογή ρίσκο θα ήταν.
από george188
Τετ 13 Μάιος 2026, 21:54
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Κουμπώνει στα θέλω του προπονητή κ με το παραπάνω. Εγώ τον θέλω. Στα αρνητικά οι πολλοί τραυματισμοί του, βέβαια ποιος δεν έβγαλε φέτος..
από aivas19
Πέμ 14 Μάιος 2026, 06:19
Jump to forum
Jump to topic

Έχουν ακουστεί για Αραβία, Εθνική Ρουμανίας, ΑΕΚ, και Μπεσίκτας. Αν ξέρεις για Μπάγερν οκ. Συνήθως αν δεν ξέρουμε δεν υποθέτουμε ότι υπάρχουν πάντως.

Αρχικά δεν στο είπα επιθετικά όντως ρώτησα ..
Αλλά ρε συ δηλαδή που περιμένουμε να πάει δηλαδή;αν ήταν νμγια επίπεδο Μπάγερν όπως λες σε εμάς ...