Αναζήτηση για περισσότερες από 1502 εγγραφές

Return

από navigator11
Τετ 22 Απρ 2026, 07:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 14. Andrija Zivkovic

Δυστυχώς όμως μιλάμε για την ψυχή αυτής της ομάδας. Οι απουσίες του Ζιλε και του Μίχα κατά τη γνώμη μου είναι μη διαχειρίσιμες. Το 90+% αυτό θεωρεί ότι ισχύει πρωτίστως για τον Μεϊτέ, που επίσης είναι τεράστια απώλεια. Αλλά χωρίς τους άλλους 2 επί της ουσίας ο ΠΑΟΚ είναι άλλη ομάδα.
από ΑποστόληςΑ
Τετ 22 Απρ 2026, 13:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Συζήτηση για το ρόστερ, αποχωρήσεις κτλ (ποδόσφαιρο) ΙV

Dimitrisou έγραψε: Τετ 22 Απρ 2026, 12:21 Κοίτα στο δικό μου σκεπτικό ο έξτρα μεσοεπιθετικός θα ήταν ιδανικο να παίζει μια πλευρά και το δέκα,έτσι ώστε να υπάρχει έξτρα λύση και εκεί..
Κάτι σαν τον Ιβανουσετς δηλαδή που δεν βγήκε...
Balde
από gika
Τετ 22 Απρ 2026, 13:52
Jump to forum
Jump to topic

Το πρόβλημα δεν είναι να μείνουν οι Μπαμπά, Οζντοεφ ή Τάισον. Το πρόβλημα είναι όταν οι εναλλακτικές στις θέσεις τους είναι οι Τειλορ, Μπιανκο και Ιβανουσετς και καταλήγεις να τους βλέπεις βασικούς σε 40 παιχνίδια.
από ΑποστόληςΑ
Πέμ 23 Απρ 2026, 19:59
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Δηαλδή όποιος τραυματίζεται να τον πετάμε στον Καιάδα ή να βρούμε τρόπους να παίζει τόσο, ώστε να μην τραυματίζεται; Για να είμαι και πιο σωστός ο Γιακουμάκης πρόσφερε φέτος στον ΠΑΟΚ ή όχι;
Για μένα, το έχω ξαναπεί, είναι το καλύτερο φορ μετά τον Prijo.
από icue
Σάβ 25 Απρ 2026, 23:53
Jump to forum
Jump to topic

Re: 20. Χρήστος Ζαφείρης

Ο παικτης ηρθε στα μεσα της χρονιας. Προλαβε την ομαδα στα καλα της ενα εναμιση μηνα σκαρτο. Του χρονου θα κριθει.
από renegade
Κυρ 26 Απρ 2026, 00:42
Jump to forum
Jump to topic

Πάλι καλά που τον έχουμε δει και αλλού γιατί θα νομίζαμε ότι μας έφεραν τον Ηλιάδη
από gergeo4
Κυρ 26 Απρ 2026, 01:55
Jump to forum
Jump to topic

ειστε φοβεροι..συνεχιστε ετσι δυναμικα..ολοι αχρηστοι!να φυγουν.
από Miles
Κυρ 26 Απρ 2026, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Re: 11. Taison Barcellos Freda

Κρίμα που δεν μπόρεσες να παίξεις και τα 55 φετινά παιχνίδια το ίδιο καλά. Τι σου ζητάμε ρε;
από tutuyo
Δευ 27 Απρ 2026, 10:09
Jump to forum
Jump to topic

Re: Razvan Lucescu VI

σωστη η κριτικη στον προπονητη αλλα ας μην ξεχναμε οτι περασε και μια μεγαλη προσωπικη στεναχωρια
δεν ειμαστε στην οικογενεια του, δεν ξερουμε τις καταστασεις, ουτε τι επιπτωση εχει ενα τετοιο θλιβερο γεγονος στο ανθρωπο και στον επαγγελματια

εγω πιστευω οτι ο θανατος του πατερα του τον ...
από Equalizer
Δευ 27 Απρ 2026, 12:16
Jump to forum
Jump to topic

Τόσο η ανάλυση γενικώς της σεζόν, όσο και των πρόσφατων αποτυχημένων αγώνων, κατά την ταπεινή μου γνώμη δείχνει και αποδεικνύει πως οποιοσδήποτε μηδενισμός και απαξίωση προς στελέχη, ρόστερ και προπονητές είναι ο ΣΙΓΟΥΡΟΣ δρόμος προς την πλήρη αποτυχία

Ο ΠΑΟΚ έχει μονίμως το ίδιο πρόβλημα: Είναι ...
από scarsick
Δευ 27 Απρ 2026, 22:20
Jump to forum
Jump to topic

Εσύ ρε σίχαμα έχεις το θράσος να ξαναγράφεις εδώ μετά το παρακάτω;
paok_athens_g4 έγραψε:Ρε βάζει τον καμάρα ο παλιοπουστας ελεος
από renegade
Δευ 27 Απρ 2026, 22:36
Jump to forum
Jump to topic

Πάντως στην συνέντευξη που έδωσε διακρίνεις ξεκάθαρα ότι καταλαβαίνει πολύ καλύτερα κάποια πράγματα από κάποιους δήθεν οπαδούς της ομάδας

@Σουριναμέζος
Έλα ρε συ Σου
Ο μόνος προπονητής που έχασε πρωτάθλημα και έμεινε ήταν ο Μάρτινς.
στην διετία που έχανε το πρωτάθλημα ο Μεντιλιμπαρ ήταν ο τέταρτος
από JohnDag
Τετ 29 Απρ 2026, 13:27
Jump to forum
Jump to topic

Re: 7. Γιώργος Γιακουμάκης

Μακάρι να μείνει, θυμηθήκαμε επιτέλους ξανά φέτος τι σημαίνει να παίζεις με κανονικό φορ.

Αν πλαισιωθεί με μια αξιόπιστη λύση από πίσω (με τον Γερεμέγιεφ 3ο) θα μπορέσει να βγάλει την χρονιά πιο άνετα και χωρίς τόσους τραυματισμούς.
από Panostas1995
Πέμ 30 Απρ 2026, 18:36
Jump to forum
Jump to topic

Όλα εξαρτώνται από τον παίκτη...

Αν ο Τσαπρας θέλει να παίξει δεξί Μπακ (απολύτως λογικό) θα επιλέξει να πάει στον Παναθηναϊκό ή ΑΕΚ που θα έχει σημαντικό ρόλο, σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό θα είναι 2-3η λύση

Αν βλέπει λίγο μπροστά στη καριέρα του θα επιλέξει να γίνει στόπερ που έχει όλα τα στοιχεία να ...
από xrisitsapa
Δευ 04 Μάιος 2026, 09:57
Jump to forum
Jump to topic

Re: 65. Γιάννης Κωνσταντέλιας

Ωραία φάση ο τύπος ανύπαρκτος να παίζει κρυφτούλι για 60 λεπτά έβγαλε τα κάστανα απ τη φωτιά ο Ζιφκο πάρε μια φάση σε όλο το ματς να χαρεί το πόπολο και συνεχίζουμε

Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσετε τις απαιτήσεις σας αν σας καλύπτει αυτή η εικόνα και η αλλαγή αυτής στο μισό του δεύτερου ημιχρόνου ...