Η αναζήτηση βρήκε 705 εγγραφές
- Τρί 12 Μάιος 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Όπως και να έχει εγώ δεν αμφιβάλλω ούτε μειώνω την προσφορά του ευεργέτη Ιβαν , που είναι κρίμα να έχει πάρει μόνο αυτά τα τρόπαια , ακόμη και φέτος δεν φταίει αυτός κατά τη γνώμη μου σε κάτι (ο λουτσεσκου ειρωνευόταν σε συνέντευξη για το αν τελείωσε η μεταγραφική περίοδος για να ησυχάσει) αλλά θα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 11:29
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Μάθαμε από τον Μπουντούρη ότι ΠΑΕ και ΚΑΕ είναι στα μαχαίρια, τι λε ρε παιδί μου από τα σύννεφα πέσαμε. Το γράφετε και με μπολντ, λες και υπήρχε έστω και ένας να πιστεύει ότι τα πάνε καλά. Δε θα το πιστέψετε επίσης, ΕΞΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΑ , πρώτοι εδώ.
Είναι τατιάνα του ελβετοθεσσαλονικέα η μάνα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 13:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπονητικό κέντρο Πυλαίας
Μπήκα να διαβάσω το άρθρο..αυτό το αγοράστηκε με περισσότερα από 1 και λιγότερο από 2 εκατ. με πέθανε..
μάθετε να γράφετε ρε...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 19:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Basketball 2026-2027
Ναι δεν το εννοούσα κάπως ..
Πιο πολύ στο ότι φαίνεται να τον πιστεύει ο Τρινκιερι και για πιο υψηλό επίπεδο το είπα .
- Τετ 13 Μάιος 2026, 19:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ιβάν Σαββίδης VII
Ε εντάξει από το βαριά βαριά του ΠΑΟΚ η φανέλα είναι πρόοδος...
Τουλάχιστον αυτό δείχνει και αγάπη για την ομάδα ..
Τουλάχιστον αυτό δείχνει και αγάπη για την ομάδα ..
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:50
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ο κόσμος παίζει μπάσκετ
Στο -15 ο Παο, η αλήθεια είναι οτι τον έχουν σκίσει στα φάουλ και στους άλλους δεν δίνουν, αλλά ψυχραιμία μηδέν. Τεχνική στον Αταμάν που άρχισε να εκνευρίζεται. Κατά τη γνώμη μου δύσκολα γυρίζει.
Ολη η αιτια της αποτυχιας τους περσι και φετος.
Και εκνευριζει την ομαδα του και τους δινει μονιμα ...
- Τετ 13 Μάιος 2026, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Ε ναι ειναι και αυτο το παραμυθακι οτι λογω ΠΑΟΚ κανει και κραταει τις δουλειες..φοβαται η ΝΔ τον λαο λες και μετα απο τοσα που εχει κανει εχει χασει καμια ΠΑΟΚτσηδικη ψηφο.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 23:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μπορω να ακουω κλαψα απο την καε βαζελος για διαιτησια..
Μετοχος εισαι σε μια ιδωτικη διοργανωση κια μαλιστα βαρυ χαρτι..δεν την ελεγχει ομοσπονδια..αν θες να κανεις κατι γι αυτο το κανεις..
Μετοχος εισαι σε μια ιδωτικη διοργανωση κια μαλιστα βαρυ χαρτι..δεν την ελεγχει ομοσπονδια..αν θες να κανεις κατι γι αυτο το κανεις..
- Τετ 13 Μάιος 2026, 23:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο πολυς Αταμαν το μονο που ειχε ,περα απο πανακριβες ομαδες,ηταν οτι ηξερε να δινει ψυχολογια.
Φετος μετα απο καθε ματς δινει στεγνα κι αλλον παικτη του.
Λες και τους διαλεξε καποιος αλλος ξερω γω.
Φετος μετα απο καθε ματς δινει στεγνα κι αλλον παικτη του.
Λες και τους διαλεξε καποιος αλλος ξερω γω.
- Τετ 13 Μάιος 2026, 23:43
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Τουλαχιστον σημερα αντωνη εκδηλωθηκες ανοιχτα..οχι με χαζομαρουλες..
Καποια στιγμη ειναι βεβαιο οτι θα σε καταλαβουν και στην ΚΑΕ και μετα να δω για ποια ομαδα θα κανεις ρεπορταζ..
Μπορει να ψαχνουν στο αλλαμπαουτκαρις..
Καποια στιγμη ειναι βεβαιο οτι θα σε καταλαβουν και στην ΚΑΕ και μετα να δω για ποια ομαδα θα κανεις ρεπορταζ..
Μπορει να ψαχνουν στο αλλαμπαουτκαρις..
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 00:10
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Ραζβαν μου για μενα εισαι πολυ καλος προπονητης.
Φετος τα καναμε σαλατα με τραυματισμους και φυσικη κατασταση..
Μπορεις να βρεις τι φταιει?μπορεις να το αλλαξεις?θα δεχτεις αλλαγες προσθηκες σε αυτον τον τομεα η οτι χρειαστει?
Αυτο ειναι το μονο ερωτημα μου.
Φετος τα καναμε σαλατα με τραυματισμους και φυσικη κατασταση..
Μπορεις να βρεις τι φταιει?μπορεις να το αλλαξεις?θα δεχτεις αλλαγες προσθηκες σε αυτον τον τομεα η οτι χρειαστει?
Αυτο ειναι το μονο ερωτημα μου.
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 11:15
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Έχουν ακουστεί για Αραβία, Εθνική Ρουμανίας, ΑΕΚ, και Μπεσίκτας. Αν ξέρεις για Μπάγερν οκ. Συνήθως αν δεν ξέρουμε δεν υποθέτουμε ότι υπάρχουν πάντως.
Αρχικά δεν στο είπα επιθετικά όντως ρώτησα ..
Αλλά ρε συ δηλαδή που περιμένουμε να πάει δηλαδή;αν ήταν νμγια επίπεδο Μπάγερν όπως λες σε εμάς ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 16:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Επειδη δεν ειμαι ουτε στο μυαλο του κυρκυρ ουτε μεσα στην ΠΑΕ,να ρωτησω ποιο το παραλογο ακομη και ετσι να το εννοουσε?ποια ΠΑΕ στην ελλαδα εχει πληρωσει 100% το γηπεδο της?πιο κοντα στο 0% ειναι η χρηματοδοτηση απο ΠΑΕ παρα στο 100%.
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...
Εκτος αν εμεις και εκει πρεπει να κανουμε τους ηρωες.
Στον ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 17:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις
Θα ήθελα πολύ να μάθω το αντικείμενο εργασίας του Βιερινια στην ομάδα από πέρυσι. Με τι ασχολήθηκε και ποια τα αποτελέσματα.
Έτσι για να ξέρουμε αν χρειαζόμαστε στελέχη τα οποία θα έχουν λόγο και συμμετοχή ή απλά θα παριστάνουν τις γλάστρες.
Βαρύς χαρακτηρισμος συγγνώμη κιόλας, αλλά αυτήν την ...
- Πέμ 14 Μάιος 2026, 18:34
- Jump to forum
- Jump to topic
Στην διοίκηση της ΠΑΕ πρέπει να αλλάξουν τα περισσότερα αν όχι όλα. Μέχρι και πλακάκια και τα κουφώματα. Για πρόσωπα τα γράψαμε όλοι.
Στο ΟΡΕΝ δυστυχώς μην περιμένετε να φύγει το κάθε troll που μας την λέει και από πάνω. Δεν είναι κανάλι ΠΑΟΚ, είναι κανάλι που εδρεύει στην Αθήνα και ο όποιος ...