Γουσιο σημερα τι εφταιξε ο αναδρομος ερμης?
Αντε σπιτι τωρα και αλλη φορα να σεβεσαι ομαδες που σου δωσαν ευκαιρια να τις προπονησεις..
Η αναζήτηση βρήκε 713 εγγραφές
- Δευ 11 Μάιος 2026, 16:57
- Jump to forum
- Jump to topic
- Δευ 11 Μάιος 2026, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Βέβαια η μια διοίκηση κοντεύει δεκαπέντε χρόνια και η άλλη ούτε ένα έτος, αλλά οκ.
Το γεγονός βέβαια οτι στους πρώτους 6 μήνες, έχουμε ήδη καταγγελίες για διαπλοκή δεν το λες καλό οιωνό.
Ποια διαπλοκή; Βεζυρτζής και Οικονομιδης τάχθηκαν στο πλευρό του ΑΣ και κόντρα στον Μυστακίδη. Δεν ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 19:31
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας πω κι εγω την ταπεινη μου γνωμη.
Χαιρομαι ιδιαιτερα που διακρινω πως ο Μυστακιδης ειναι ενας ψυχρος και αποφασιστικος επιχειρηματιας. Ειδε οτι κατι δεν ταιριαζει και δεν υπολογισε ουτε συναισθηματισμους ουτε τιποτα.
Δεν μου κανεις? Φευγεις και ερχεται καποιος που θα κανει. Προφανως αυτη η ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 21:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γίνεται ρε φίλε, θα με αναγκάσετε να δω Today να ουμε που πανηγυριζαν για Βεζυρτζη, λεγαν για ενότητα (λολ) όπως λεει τωρα ο Βεζυρτζης αλλα κατι μου λεει οτι δεν σχολιασαν την κινηση της διοικησης. Εχουν παθει κοκομπλόκο τα τρολακια στο Χ
ΥΓ: καμία αναφορά στο τουίτερ του διδύμου για την ΚΑΕ ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 21:20
- Jump to forum
- Jump to topic
Τι γίνεται ρε φίλε, θα με αναγκάσετε να δω Today να ουμε που πανηγυριζαν για Βεζυρτζη, λεγαν για ενότητα (λολ) όπως λεει τωρα ο Βεζυρτζης αλλα κατι μου λεει οτι δεν σχολιασαν την κινηση της διοικησης. Εχουν παθει κοκομπλόκο τα τρολακια στο Χ
ΥΓ: καμία αναφορά στο τουίτερ του διδύμου για την ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 14:54
- Jump to forum
- Jump to topic
Δεν μου φανηκε περιεργο οτι αποχωρησαν οι Οικονομιδης-Βεζυρτζης,αλλα αντικειμενικα η αποχωρηση και οσα ειπε σημερα ο Μπουντουρης ειναι περιεργα.
Ο Μπουντουρης εκτος απο πρωην αθλητης της ομαδας ειναι και επαγγελματιας του μπασκετ.
Λαθος κινηση καθως θα μπορουσε να στησει δυνατες ακαδημιες.
Μακαρι ...
Ο Μπουντουρης εκτος απο πρωην αθλητης της ομαδας ειναι και επαγγελματιας του μπασκετ.
Λαθος κινηση καθως θα μπορουσε να στησει δυνατες ακαδημιες.
Μακαρι ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 15:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Μια ειναι η προσληψη που καιει αυτη τη στιγμη.
Ενος σοβαρου και γνωστη GM,γιατι αυτην την στιγμη ποιος θα αποφασισει μπασκετικα μεσα στην ομαδα περα απο τον Τρινκιερι?
Καλος χρυσος ο Τσιαρας αλλα νεος στο μετα τον αθλητισμο μπασκετ και δεν μπορουμε να τα ριξουμε ολα πανω στον Ιταλο.
Ενος σοβαρου και γνωστη GM,γιατι αυτην την στιγμη ποιος θα αποφασισει μπασκετικα μεσα στην ομαδα περα απο τον Τρινκιερι?
Καλος χρυσος ο Τσιαρας αλλα νεος στο μετα τον αθλητισμο μπασκετ και δεν μπορουμε να τα ριξουμε ολα πανω στον Ιταλο.
- Τρί 12 Μάιος 2026, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Το καινουργιο η το παλιο?DimitrisS έγραψε: Τρί 12 Μάιος 2026, 15:24 Συυγνωμη για το οφτοπικ αληθεια, μια ερωτηση κανω και φευγω.
Το PAOK Sports Arena που βρισκεται, ξερει καποιος να μου πει;
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Αληθεια ποιος ασχολειται με αυτους..πιθανον ουτε αυτος που αγαπησαν ξαφνικα ..
Οταν κανεις κατι για να βγαλεις λεφτα πρεπει να βαλεις κιολας τσαμπα δεν γινετε..
Οταν κανεις κατι για να βγαλεις λεφτα πρεπει να βαλεις κιολας τσαμπα δεν γινετε..
- Τρί 12 Μάιος 2026, 16:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Ανησυχητική εξέλιξη όσο και αν έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν οι αποχωρήσαντες ως "μεταβατικοί"
Θέλω να πω και κάτι άλλο, στον ΠΑΟΚ μαλώνουμε όλοι με όλους από τα γεννοφάσκια μας, ο ίδιος ο ΠΑΟΚ από διαφωνίες εντός της Ένωσης Κωνσταντινουπολιτών ιδρύθηκε, αλλά αυτό το φαινόμενο με τα ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 17:08
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ κατά του ΠΑΟΚ ΙΙΙ
Βασικά το να χρησιμοποιείς αυτήν την φωτό είναι επίθεση στον κόσμο του ΠΑΟΚ όχι στην ΠΑΕ η τον Σαββίδη...αλλά θέλει και μυαλό για να το σκεφτείς...
Αυτή η φωτό είναι αντίδραση στον χαμό ενός παιδιού όχι αντικείμενο πειράγματος..καμιά ντροπή..
Αυτή η φωτό είναι αντίδραση στον χαμό ενός παιδιού όχι αντικείμενο πειράγματος..καμιά ντροπή..
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Νίκος Μπουντούρης
Επισης τωρα διαβασα και την συνεντευξη του και ανεβηκε ακομη παραπανω στην εκτιμηση μου.
Κυριος ηρθε κυριος φευγει.
Αυτα που λεει βεβαια πρεπει να μας προβληματιζουν(οχι οτι δεν τα ξεραμε).
Κυριος ηρθε κυριος φευγει.
Αυτα που λεει βεβαια πρεπει να μας προβληματιζουν(οχι οτι δεν τα ξεραμε).
- Τρί 12 Μάιος 2026, 18:51
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu VI
Εχουν παρει πρωταθλημα και μας εχουν τσαλαπατησει φετος. Λογικα θα θελουν το δικο μας αριστερο μπακ που δεν προλαβαινε τιποτα.
Οκ καταλαβαμε το ενα γκολ παραπανω στα μεταξυ μας ειναι τσαλαπατημα :lol: :lol: :lol:
Στα αποτελεσματα ειμαστε στην απολυτη ισοβαθμια αλλα δεν βαριεσαι ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 22:53
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Σωστά , δεν ασχολήθηκε ο Ιβαν , αλλά και γιατί να βάλει ο Τελης τρολ ;; Η επένδυση του και ο τρόπος λειτουργίας , η ομαδάρα που ετοιμάζει και τα σαλόνια της Ευρωλίγκα είναι η προπαγάνδα του αν θες
Επίσης ούτε ο Τελης ασχολήθηκε με τον Ιβαν , ήρθε να ζητήσει να φτιάξει το γήπεδο , όταν είχε ...
- Τρί 12 Μάιος 2026, 23:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Αριστοτέλης Μυστακίδης
Πραγματικά πιστεύετε ότι έστω και ένας από τους δύο πληρώνει λογαριασμούς στο ίντερνετ για προπαγάνδα; Ολόκληρη κυβέρνηση ξεγυμνώθηκε σε αυτό, και δεν θα είχε γίνει με του Σαββίδη ή του Μυστακίδη.
Εγώ λέω καλύτερα να αποδεχτούμε ότι υπάρχουν πολλοί που πλέον αγανάκτησαν με τον τρόπο διοίκησης του ...