Συνοπαδοι με τους λευτερια στα αδερφια τους δεν θα γινουμε ποτε..
Ο ΠΑΟΚ δεν βρισκει στελεχη ακριβως γιατι και 2 3 αποδεδειγμενα καλους που εχουμε πρεπει να τους αποκαθυλωνουμε..
Μας ενοχλουν αυτοι οι 2 λογω Ιβαν(λες και με τον Μυστακιδη δεν μιλησαν για την ΚΑΕ) αλλα οι γνωστοι αγνωστοι που το ...
Η αναζήτηση βρήκε 296 εγγραφές
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:30
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ
προσβαλεις δυο ανθρωπους που προσφερουν ελεος ρε west τους θεωρεις υποκινουμενους ΑΥΤΟΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.....υποκινουμενοι ειναι τα ανθρωπακια του ΑΣ κατσαρης φορυρναρης μπεκιαρης πατριδας και η μανταμ.....
Για τους τωρινούς του ΑΣ θα συμφωνήσω 1000% ,
Είπα καθαρά προσέφεραν παρα ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Το πρόβλημα δεν είναι τόσο όμως τι πιστεύεις εσύ ή εγώ.Συμφωνουμε, διαφωνούμε,η άποψη μας θα μείνει στο φόρουμ Η ανακοίνωση των συνδέσμων αφήνει ξεκάθαρες αιχμές για τους δύο αυτούς ανθρώπους,για αυτό γίνεται όλη η κουβέντα, προκύπτουν απορίες και ερωτήματα.
Εγω παντως αν ημουν Χατζοπουλος και ...
- Τετ 22 Οκτ 2025, 22:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Anwil Wloclawek-ΠΑΟΚ, 22/10, 21:45, ΕΡΤ2
Ειναι καλος τωρα ο Μπραουν? 
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 12:51
- Jump to forum
- Jump to topic
https://www.paokmania.gr/podosfairo/dioikitika/257505-synedriasi-paok-thriler-entaseis-kai-telika-logiki
"Αυτό που πρέπει να σημειωθεί είναι πως το συμβούλιο κράτησε πάνω από πέντε ώρες και κατά διαστήματα είχε πάρα πολύ μεγάλη ένταση. Ενδεικτικό της έντασης ήταν πως σε ένα σημείο της ...
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 22:59
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Ληχτό ρέεεε
- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:01
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 23/10-22:00,cosmotesportshd
Ναι ρε μάγκες και ας πήγαμε να φύγουμε από καρδιά!Ναιιιι

- Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:41
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Συλλυπητηρια φιλε μου..να ζησεις να την θυμασαι..embuji έγραψε: Πέμ 23 Οκτ 2025, 23:17 Είμαι στο χωριό γιατί αύριο είναι η κηδεία της γιαγιάς μου. Το ποσό το είχα ανάγκη αυτό δε λέγεται. Το τι χαρά μου έδωσε η ομάδα σε ένα ματς που το είχα ξεγραμμένο.
ΚΑΨΟΥΡΑ ΜΟΥ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ
- Παρ 24 Οκτ 2025, 13:22
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Παιδιά και η Ρεάλ να είσαι αν δεν έχεις και την τύχη μαζί σου θα χάσεις..έτσι είναι το ποδόσφαιρο.
Όσο για το πέναλτι τους θα μπορούσε να το δώσει ναι αλλά ξέρουμε πως θα πήγαινε μετά το παιχνίδι;Όχι.
Αν βέβαια έδινε εκείνο το πέναλτι εγώ είδα και μια μπάτσα μέσα στην περιοχή τους στον Ντελια μετά ...
Όσο για το πέναλτι τους θα μπορούσε να το δώσει ναι αλλά ξέρουμε πως θα πήγαινε μετά το παιχνίδι;Όχι.
Αν βέβαια έδινε εκείνο το πέναλτι εγώ είδα και μια μπάτσα μέσα στην περιοχή τους στον Ντελια μετά ...
- Παρ 24 Οκτ 2025, 23:24
- Jump to forum
- Jump to topic
Μα ρε παιδια το λεει ξεκαθαρα ο ανθρωπος να το χαιρονται!Αυτος δεν θα το χαιρεται δεν ειναι ΠΑΟΚ..
Πετρουλακη αυτο ελειπε ρε να ριξει 250μυρια και να το κανει δωρεα..τι κυμπαριδες γινομαστε ολοι με ξενες τσεπες..
Πετρουλακη αυτο ελειπε ρε να ριξει 250μυρια και να το κανει δωρεα..τι κυμπαριδες γινομαστε ολοι με ξενες τσεπες..
- Δευ 27 Οκτ 2025, 00:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-ΝΠΣ Βόλος 3-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Οι ιδιοι οι παικτες και ο προπονητης δεν το βλεπουν ετσι οποτε παμε παρακατω..paokpantou έγραψε: Κυρ 26 Οκτ 2025, 21:47 Σταματήστε κάποιοι να ειρωνεύεστε το βαριά βαριά έπαιξε ακόμα και αυτό τον ρόλο του ώστε η ομάδα να συνέλθει και να μπει θέμα εγωισμού σε κάποιους παίχτες
Χαλαρό και σβηστό 3-0 πέρσι ο βόλος μας πήρε Διπλό
- Τρί 28 Οκτ 2025, 21:06
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Δηλαδή τους δίνει τα λεφτά που έχουν να παίρνουν και δεν τα θέλουν;
Δεν αμφιβάλω ότι τα δίνει απλά μου φαίνεται περίεργο.
Δεν αμφιβάλω ότι τα δίνει απλά μου φαίνεται περίεργο.
- Τετ 29 Οκτ 2025, 21:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ - ΑΕΛ Τετάρτη 29/10, 21:30, COSMOTE SPORT1 HD
Εγώ τον Μπιάνκο θα τον αγόραζα με κλειστά μάτια...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 14:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Αρχίσαμε... Δε θα δίνει λέει το Καυτατζόγλειο η κυβέρνηση!!! :lol: :lol: :lol:
Ούτε οι ίδιοι οι φρουροί του Σαββίδη δεν πιστεύουν πως πρόκειται να κάνει γήπεδο ποτέ! :lol:
Φυσικά θα φταίει πάντα κάποιος άλλος...
Πέρνα το , ρε equalizer. Δε βαριέσαι να επαναλαμβανουν όλοι αυτά που υποστηριζεις ...
- Πέμ 30 Οκτ 2025, 21:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II
Άρα ξεφτυλιζονται άλλη μια φορά όλοι αυτοί που ειρωνευόταν τον Χατζόπουλο όταν είπε για ενδιαφέρον από Αμερική και μας λέγανε ότι κάνει νέρα επειδή είναι Σαββιδικος κτλ κτλ...