Η αναζήτηση βρήκε 304 εγγραφές

Return

από Dimitrisou
Κυρ 12 Οκτ 2025, 22:43
Jump to forum
Jump to topic

Re: Διοίκηση ΚΑΕ ΠΑΟΚ II

Σκεφτόμαστε διαφορετικά, φίλε. Εγώ θα ήθελα να μην ξέρω καν ποιος είναι ο ιδιοκτήτης. Δε με ενδιαφέρει. Το ενδιαφέρον μου περιορίζεται στις 4 γραμμές του γηπέδου όπου θέλω να βλέπω θέαμα και φυσικά να κερδίζει ο ΠΑΟΚ.

Τώρα αν κάποιος προτιμάει ίσως ο ΠΑΟΚ να κινδυνευσει να πέσει στην Α2 ...
από Dimitrisou
Τετ 15 Οκτ 2025, 19:04
Jump to forum
Jump to topic

Re: Volley Ανδρών: Αγώνες & νέα 2025-2026

Μαγκες εννοειτε ευχαριστω στον Μυστακιδη οπως και σε οποιον βοηθαει..αμετρητα ευχαριστω και στον Ιβαν γιατι τοσα χρονια δινει και δινει στα τμηματα του ΑΣ..φετος περα απο τα υποχρεωτικα και εγω να ημουν δεν θα δινα ευρω παραπανω..δεν υπαρχει λογος τωρα να αρχισουμε τις κοντρες και εδω..
από Dimitrisou
Τετ 15 Οκτ 2025, 20:33
Jump to forum
Jump to topic

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες ΧVII

Τζάμπα χαλιέστε παιδιά. Με προπονητή τον Λουτσέσκου θα είχε την μοίρα των Θυμιάνη και Τσιφτσή. Να βάλουμε στην εξίσωση και τον Γιώργο που έφερε και άλλον τερματά με αποτέλεσμα να πάει τρίτος ο Τσιφτσής.... Η αξιοποίηση Ελλήνων παικτών κάτω των 25 που ήρθαν με μεταγραφή είναι σε ιστορικό χαμηλό ...
από Dimitrisou
Πέμ 16 Οκτ 2025, 14:40
Jump to forum
Jump to topic

Re: Εξελίξεις ΠΑΕ-ΑΣ ΠΑΟΚ ΙΙ

Τι θα γίνει με αυτόν τον τύπο που το μόνο που μπαίνει να κάνει είναι να μπριζωνει κόσμο;
από Dimitrisou
Πέμ 16 Οκτ 2025, 20:54
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε θα διαφωνήσω μόνο στο ότι ο πρώην πρόεδρος του ΑΣ το άξιζε εν μέρει.
Και λίγα του κάνανε.
Για όλα τα άλλα που αναφέρεις δεν ξέρουμε τίποτα σαν δεδομένο οπότε θα δείξει..
από Dimitrisou
Πέμ 16 Οκτ 2025, 22:29
Jump to forum
Jump to topic

Ε εντάξει πως κάνετε έτσι λες και βιάζετε κάνεις!
Α ξέχασα ο ΑΣ έλεγε δεν μπορεί να περιμένει το έργο...
από Dimitrisou
Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:43
Jump to forum
Jump to topic

Εικάζω ότι προϋποτίθενται .... χαρμόσυνα χαμπέρια για την απόκτηση της ΚΑΕ από τον νέο sugar daddy, ώστε να βρουν θάρρος και να εμφανιστούν με λίγη αυτοπεποίθηση τα τσατσόνια του ΑΣ για να παίξουν το επόμενο δρώμενο.
Στα φρύδια μου παντελώς για αυτούς τους τύπους, να είμαι απολύτως ειλικρινής ...
από Dimitrisou
Πέμ 16 Οκτ 2025, 23:52
Jump to forum
Jump to topic

Είναι και αυτό ένα ενδεχομενο...κάποιοι ξαφνικά τον τελευταίο καιρό έχουν χάσει τη μιλιά τους...
από Dimitrisou
Παρ 17 Οκτ 2025, 16:29
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε συγγνώμη αλλά αυτό το ο ΑΣ περίμενε χρόνια τον Ιβάν και τώρα ξερογλειφεται γιατί θέλει να γίνει το έργο είναι αστείο να ακούγεται..όπως και η άλλη δικαιολογία ότι είπε ο κυρ κυρ βρείτε λεφτά και βρήκαμε..
Εσύ αν έχεις ένα σπίτι να χτίσεις θα περιμένεις χρόνια τον εργολάβο και αν μετά από χρόνια ...
από Dimitrisou
Παρ 17 Οκτ 2025, 16:56
Jump to forum
Jump to topic

Φίλε συγγνώμη αλλά αυτό το ο ΑΣ περίμενε χρόνια τον Ιβάν και τώρα ξερογλειφεται γιατί θέλει να γίνει το έργο είναι αστείο να ακούγεται..όπως και η άλλη δικαιολογία ότι είπε ο κυρ κυρ βρείτε λεφτά και βρήκαμε..
Εσύ αν έχεις ένα σπίτι να χτίσεις θα περιμένεις χρόνια τον εργολάβο και αν μετά από ...
από Dimitrisou
Παρ 17 Οκτ 2025, 17:06
Jump to forum
Jump to topic

Έχω αρνητική προδιάθεση γιατί μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα...αν προσπάθησαν και αν δέχτηκαν απειλές κτλ κτλ ας βγούμε να τα πούνε...αλλιώς είναι άχρηστα και το μόνο που κάνουν είναι να τους γελοιοποιούν περαιτέρω...καταλαβαίνω αυτά που λες και δεν λέω ότι έχεις άδικο αλλά εγω προσωπικα βασιζομαι ...
από Dimitrisou
Σάβ 18 Οκτ 2025, 20:32
Jump to forum
Jump to topic

Re: Προμηθέας-ΠΑΟΚ, 18/10, 19:30, ΕΡΤ2

Μπράβο μάγκες και ας έχουν πέσει πάνω σας να σας ξεσκίσουν! :opaokara:
από Dimitrisou
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:00
Jump to forum
Jump to topic

Re: Αεκ-ΠΑΟΚ 19/10-21:00,cosmotesportsHd

Ραζβαν τους πηρες την ταυτοτητα..η καλυτερη εμφανιση που θυμαμαι εκει μεσα..
Μπραβο σε ολους! :opaokara:
από Dimitrisou
Κυρ 19 Οκτ 2025, 22:03
Jump to forum
Jump to topic

Να σκασω ειμαι..
Δεν πειραζει την αλλη κυριακη..
από Dimitrisou
Δευ 20 Οκτ 2025, 22:04
Jump to forum
Jump to topic

Το μονο σιγουρο ειναι οτι το κυνηγι δεν το γλυτωνουν(νομικο εννοω παντα μην παρεξηγηθω)...τωρα το αν θα ειναι απο τον κοσμο η απο τον τελη θα δειξει..
Δεν τους λυπαμαι να ρωτουσαν καποιον που ξερει και του κοβει που πηγαιναν να μπλεξουν..