Η αναζήτηση βρήκε 457 εγγραφές

Return

από trouman
Κυρ 28 Δεκ 2025, 15:46
Jump to forum
Jump to topic

Re: Ιβάν Σαββίδης VII

Η μεγαλύτερη εγγύηση για το τι είναι ο Σαββίδης, είναι ο πόλεμος που δέχεται, το ποιοι τον πολεμάνε..

Οπότε είμαστε σε καλό δρόμο, όπως εξαρχής.

Θα υποφέρετε πολύ εσείς που περιμένετε τη φθορά του...

Όσοι πάλι δικοί μας δυσκολεύονται με Σαββίδη για λόγους αισθητικής , τους ενοχλούν τα ...
από eorptol1
Τρί 27 Ιαν 2026, 18:37
Jump to forum
Jump to topic

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .....
από Psagmenos4
Πέμ 12 Φεβ 2026, 08:14
Jump to forum
Jump to topic

Μεγάλε ευεργέτη του του μεγάλου ΠΑΟΚ. Να κάνουμε διπλα για πλάκα στην Αθήνα , να πηγαίνουμε τελικούς κυπελλου και να μην καίγεται η πολη(ως τεράστιο επίτευγμα), να πηγαίνουμε στην Ευρώπη να κοντραρουμε τους πάντες στα ίσια να παίρναμε από την league phase και να λέμε εντάξει δεν έγινε και τίποτα ...
από tad
Πέμ 12 Φεβ 2026, 13:12
Jump to forum
Jump to topic

Αυτό που έγινε το καλοκαίρι δοκίμασε όλο τον οργανισμό του ΠΑΟΚ ... σε πολύ υψηλό επίπεδο ...

πρόεδρε είδες στην πράξη ότι ο μέσος ΠΑΟΚτσής πέρασε το τεστ όχι απλά καλά αλλά εξαιρετικά ... προφανώς υπάρχουν εξαιρέσεις αλλά η μεγάλη πλειοψηφία συμπεριλαμβανομένου του μεγάλου και σπουδαίου ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ...
από tzo_1926
Δευ 20 Απρ 2026, 08:06
Jump to forum
Jump to topic

Re: 100 Χρόνια ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚΑΡΑ μου το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει..

Ζήσαμε την επέτειο των 100...Στα 200 δε θα είναι κανένας μας εδώ.

Για πάντα υπηρέτες της μεγάλης ιδέας..

Bizim ΠΑΟΚ!!!

Χρόνια πολλά
από navigator11
Δευ 20 Απρ 2026, 18:46
Jump to forum
Jump to topic

Υπερκαψούρα ΠΑΟΚαρα μέχρι τέλους, χρόνια πολλά και με όσο λιγότερες άδικες απώλειες γίνεται εφεξής. Και δεν αναφέρομαι σε κάποιον τίτλο. Αυτό είναι αναπόφευκτο στη βαλκανική κωλοτρυπίδα, που έχουμε το "προνόμιο" να αναπνέουμε. Σημαντικοί και οι τίτλοι και οι διακρίσεις αλλά δε θα γίνουν ποτέ ο ...
από nkoss
Δευ 20 Απρ 2026, 20:23
Jump to forum
Jump to topic

Χρόνια πολλά παιδιά!
Μια υπενθύμιση επίκαιρη.
Ο ΠΑΟΚ δεν έγινε μεγάλος από τους τίτλους.
από gika
Τρί 21 Απρ 2026, 23:46
Jump to forum
Jump to topic

@gika

Γεια σου φίλε gika και χρόνια πολλά για την ομαδάρα μας.

Χρόνια μας πολλά! Διαφωνούμε σε πολλά και θα τα γράψω παρακάτω, αλλά χαίρομαι που επιτέλους κάποιος προσπαθεί να κάνει συζήτηση και όχι να πετάξει την μπάλα στην κερκίδα με ειρωνίες.

- Οι δικαιολογίες και οι φήμες για όσα έχουν ...
από Parolos
Τετ 22 Απρ 2026, 10:10
Jump to forum
Jump to topic

Ο κόσμος νομίζει ότι η πραγματική ζωή είναι reels στο κινητό.

Όπως θέλει κάθε 10 δευτερόλεπτα να παίρνει "δόση" από το κινητό, έτσι θέλει και κάθε βδομάδα να παίρνει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα.

Πάνω σε αυτό είναι και το "δε θέλω το κυπελλακι" που πριν 24 χρόνια είχαμε ΓΕΝΙΚΗ ΠΑΝΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ που ...
από Sera4
Τετ 22 Απρ 2026, 10:28
Jump to forum
Jump to topic

Όταν ένας μπατίρης γίνεται εκατομμυριούχος το ίδιο συναίσθημα έχει εκείνη τη στιγμή, όταν μετά από χρόνια συνεχίζει να βγάζει εκατομμύρια; Όχι είναι η απάντηση.

Το 2019 απλά επιστέγασε το κλείσιμο του ΠΑΟΚ του λιγούρη, πολλών γενιών που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν χωρίς τίτλους, πόσο μάλλον ...
από eorptol1
Τετ 22 Απρ 2026, 10:44
Jump to forum
Jump to topic

Ρε σιχαματα του Χ ο θάνατος είναι για όλους για όλους λίγος σεβασμός δεν βλάπτει, τρέξατε να βγάλετε όλη την σκατοψυχια σας ελεεινοι τύποι....να ζήσετε Ιβάν να τον θυμάστε:(:(
από Parolos
Τετ 22 Απρ 2026, 15:37
Jump to forum
Jump to topic

και μονο που τα πειρολ του αναφερουν για προσωπικες και επαγγελματικές υποθεσεις βρισκεται σημερα στην πολη και οτι ειναι ΠΙΘΑΝΟΝ να συναντηθει με στελεχη της ομαδας και οτι επισης ειναι ΑΓΝΩΣΤΟ αν θα ειναι στον τελικο καταλαβαίνει και ο οποιος ασχετος ποσο σε δευτερη μοιρα εχει βαλει ο διος τον ...
από ABOLEYTOI
Τρί 05 Μάιος 2026, 18:50
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

μπράβο embuji για το τόπικ.

Παίρνω αφορμή από την προτροπή του Maklaz και αλλάζω το θέμα.

Προσωπικά αισθάνομαι περίεργα νιώθοντας μέσα μου τη μεταμόρφωση από οπαδό σε πελάτη. Ταυτίζομαι με το δικέφαλε μεγάλωσα και άλλαξαν πολλά, ομώς εγώ ακόμα εδώ πιστά. Αναμφισβήτητα πιστός είναι ο οπαδός, κι ο ...
από Ιάσονας
Τρί 05 Μάιος 2026, 19:01
Jump to forum
Jump to topic

Re: Λειτουργία ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Θετικά, αρνητικά και αναγκαίες βελτιώσεις

Η αλήθεια είναι πως το θέμα της κούλας και των εισιτηρίων με έχει προβληματίσει πολύ. Οι τιμές τους είναι σε πολλές περιπτώσεις εξωφρενικές, φθηνότερο συνδέσμων 350 με καπέλο άλλα 50 για ερασιτέχνη μου είπε ένας πιτσιρικάς στη δουλειά, και όμως πάνε από επαρχία γήπεδο. Ξέρω πως η ζήτηση θα πέσει με ...
από Tolaros
Τετ 13 Μάιος 2026, 20:51
Jump to forum
Jump to topic

Μη γράφουμε τη χαζομάρα με την αυτάρκεια, δεν υπάρχει αυτάρκεια, ένα σκασμό λεφτά δίνει.
Μακάρι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ να ήταν πόσα λεφτά δίνει ο Ιβάν, θα λυνόταν πολύ εύκολα.
Δυστυχώς αν δεν αλλάξει η λειτουργία όλης της ομάδας , αύριο να βγει να πει ο Ιβάν ότι αυξάνει το μπάτζετ 20% ακλαφτα θα πάνε