Το πώς πανηγύρισε το πρώτο γκολ ο Ραζβάν, ήταν ενδεικτικό κατά τη γνώμη μου πόσο φοβόταν το παιχνίδι απόψε.
Το πόσο επιδραστικός ήταν στο ματς ο Χατσίδης, είναι άλλη μια απόδειξη τι τρομερή δουλειά γίνεται προπονητικά στην ομάδα.
Το ότι η ομάδα με τραυματισμούς, με ιώσεις, με απουσίες παίζει και ...
Η αναζήτηση βρήκε 98 εγγραφές
- Κυρ 18 Ιαν 2026, 21:12
- Jump to forum
- Jump to topic
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Οσφπ - ΠΑΟΚ Κυρ. 10/5 19:30 Cosmote Sport 3
Μεγαλη η αγωνία marsantos μου και δεν ξέρω πως να τη διαχειριστω :lol:
Sera καλησπέρα.
Εννοείται φίλε μου πως είναι απόλυτα λογικό να υπάρχουν συναισθήματα ανεπάρκειας, απογοήτευσης και ότι άλλο θες.
Προσωπικά δεν τα νιώθω σε τόσο μεγάλο βαθμό ώστε να έχω ψυχολογία παραίτησης καθότι ως άνθρωπος ...
- Κυρ 10 Μάιος 2026, 22:57
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
από marsantos » 10 Μάιος 2026, 23:40
Αλλά φέρτε όποιον πρόεδρο θέλετε, όποιον προπονητή και όποιο ρόστερ επιθυμείτε και ότι μπάτζετ θέλετε. Η συχνότητα κατακτήσεων τίτλων είναι αδύνατο να αλλάξει δραματικά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Άντε, κάποια πενταετία μπορεί να πάρουμε και δεύτερο ...
Αλλά φέρτε όποιον πρόεδρο θέλετε, όποιον προπονητή και όποιο ρόστερ επιθυμείτε και ότι μπάτζετ θέλετε. Η συχνότητα κατακτήσεων τίτλων είναι αδύνατο να αλλάξει δραματικά στο ελληνικό ποδοσφαιρικό περιβάλλον.
Άντε, κάποια πενταετία μπορεί να πάρουμε και δεύτερο ...
- Δευ 11 Μάιος 2026, 12:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1,mvp-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Το ποδόσφαιρο δεν είναι σκάκι, είναι τάβλι. Κι αν δεν το παραδεχτούμε αυτό, κάθε ανάλυση θα ξεκινά από λάθος βάση. Προφανώς και πρέπει να εξεταστούν οι κακές κινήσεις που έγιναν, όμως το παιχνίδι κρίθηκε στο ζάρι.
Η δυσκολία μας να αποδεχτούμε την τυχαιότητα και η ανάγκη να βρίσκουμε παντού ...
Η δυσκολία μας να αποδεχτούμε την τυχαιότητα και η ανάγκη να βρίσκουμε παντού ...
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Κράτος - ΠΑΟΚ 0-2 - MVP, σχολια και παραλειπόμενα
Είναι καλό να πηγαίνεις στο εξοχικό και τον χειμώνα.
Λίγο να ανοίξεις τα παντζούρια, να μπει αέρας και φως, να ανοίξεις λίγο το νερό.
Καλό είναι.
Λίγο να ανοίξεις τα παντζούρια, να μπει αέρας και φως, να ανοίξεις λίγο το νερό.
Καλό είναι.
- Τετ 14 Ιαν 2026, 20:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Ο Ιβαν και ο στρατηγός το έχουν καταφέρει αυτό...κατεβαίνουμε Καραϊσκάκης και το διπλό θεωρείται άλλη μια μέρα στη δουλειά.
Υγ. Μπράβο ρε Μύθου αγόρι μου!
Υγ. Μπράβο ρε Μύθου αγόρι μου!
- Τετ 14 Ιαν 2026, 21:03
- Jump to forum
- Jump to topic
wickerman έγραψε: Τετ 14 Ιαν 2026, 20:53 Ο άλλος ο πουσταράς ο Ταρεμί νομίζει έχουμε ακόμη Θεοφάνεια. Τόσες βουτιές έκανε τον σταυρό δεν μπόρεσε να τον πιάσει.![]()
![]()
![]()
![]()

- Τετ 04 Φεβ 2026, 23:35
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟ-ΠΑΟΚ 0-1,MVP-Σχόλια &Παραλειπομενα
Ας μας πει κάποιος γιατί δε δίνεται το λιγότερο κίτρινη στο μαρκάρισμα γεντβαι στον πελκα
Μιλάμε για σκαριά! Σε αντίθετη περίπτωση σε εμάς θα είχε καλέσει το βαρ για κόκκινη!
Για ποιο λόγο δεν έχει πάρει κάρτα ο τετευ που έχει τραβήξει πάνω από 5-8 φορές φανέλα αντιπάλου και μετά διαμαρτύρεται ...
Μιλάμε για σκαριά! Σε αντίθετη περίπτωση σε εμάς θα είχε καλέσει το βαρ για κόκκινη!
Για ποιο λόγο δεν έχει πάρει κάρτα ο τετευ που έχει τραβήξει πάνω από 5-8 φορές φανέλα αντιπάλου και μετά διαμαρτύρεται ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 21:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Wolfsberger AC - ΠΑΟΚ 0-1 Mvp, Σχόλια & Παραλειπόμενα
ΔΕν αγχώθηκα ΚΑΘΟΛΟΥ σήμερα!!!
Γιάννης, 47 χρονών!

Γιάννης, 47 χρονών!

- Παρ 29 Αύγ 2025, 12:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ-Rijeka 5-0 MVP, σχόλια & παραλειπόμενα
Ολα καλα κι ολα ωραια, αλλα στα καλυτερα στιγμιότυπα της αναμετρησης ειναι δυνατον να μην ειναι η προσπαθεια με την πιρουετα του Ντελια στο πρωτο ημιχρονο μετα το γκολ του.
Ντροπη.
Ντροπη.
- Παρ 24 Οκτ 2025, 00:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΛΙΛ-ΠΑΟΚ 3-4,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Έπρεπε να χαμηλώσω πρώτα τους σφυγμούς μου, να βάλω να πιω ένα ρουμι και να κάνω ένα τσιγάρο έξω στον κήπο με την ηρεμία μου μιας και μέσα στο σπίτι απαγορεύεται. Τελικά ήπια τρία ποτηρια κι έκανα 5 τσιγάρα αλλά χαλάλι!
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
Έπειτα μπήκα μέσα στο σπίτι, μάζεψα το σπασμένο Μουρανο και τα κομμάτια από ένα ...
- Δευ 25 Αύγ 2025, 11:03
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 8. Soualiho Meïté
Ιδια κοψια, ιδια ραθυμια, ιδια αποτελεσματικοτητα (στα καλα του)

- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:18
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Δεν ξέρω αν τον πρόλαβαν και πόσοι, αλλά τον ανακηρύσσω κι επισήμως το φετινό μου πουλέν(πέρσι είχα τον Μεϊτέ).
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 22:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 77. Kiril Despodov
Προσπαθώ να θυμηθώ τελευταία φορά που ήταν τόσο καλός και δεν έγραψε γκολ ή ασίστ
- Πέμ 28 Αύγ 2025, 23:00
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 3. Jonjoe Kenny
Φανερή η εντολή να κάνει συρτες σεντρες
Σαφώς καλύτερη η συνεργασία του με Ντεσποντοφ απ ότι με Ζίφκοβιτς
Σαφώς καλύτερη η συνεργασία του με Ντεσποντοφ απ ότι με Ζίφκοβιτς