Η αναζήτηση βρήκε 945 εγγραφές
- Τρί 12 Αύγ 2025, 19:58
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙV
Αν υποθέσουμε ότι έκλεισε ο Ζαφείρης, για μένα δεν υπάρχει κανένα δίλημμα στο Λοκονγκα ή Μαροκινός. Λοκονγκα με κλειστά τα μάτια. Όχι μόνο επειδή είναι καλύτερος, αλλά γιατι είναι αυτό που χρειαζόμαστε περισσότερο., μπορεί να παίξει στην θέση του Μεϊτέ. Ο Μαροκινός μου κάνει περισσότερο σαν ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 15:26
- Jump to forum
- Jump to topic
Αυριο ανακοινώνεται ο Ζαφειρης Μάγκες μου ότι να ναι γράφουν στην Τσεχία έχετε τον λόγο μου.
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 16:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν, λέω αν , αύριο ή και σήμερα μάθουμε πως ο ΠΑΟΚ την αφήνει την περίπτωση, ρε blackzone, να σε κράξουμε ή όχι;
Φυσικά, αλλά εγώ δε βγαίνω και λέω λόγια του κώλου εδώ και μέρες έχω μάθει ότι το ντιλ έχει κλείσει και η Σλαβια απλά ψάχνει αντικατάσταση, αυτά που ανεβάζει ο πρόεδρος τους άμα στα ...
- Πέμ 14 Αύγ 2025, 17:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Να κοπούν τα σχολια ότι αν δε βγει η μεταγραφή τι θα μας πουν αυτοί που τη δίνανε κλεισμένη.
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
Τα παιδια που μάθανε κάτι το μάθανε και το μετέφεραν. Ο ΠΑΟΚ την έχει πάει την υπόθεση όσο δεν πάει παρακάτω...
Αν ο αλλος είναι ανισορροπος και δεν πουλήσει δεν φταίνε τα παιδιά.
Ηρεμήστε λιγο να ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 14:21
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 82. Soualiho Meïté
Παιδιά είναι απλό, ΠΑΟΚ με Meite 4/4 και πρωτάθλημα στο Βικελίδης
ΠΑΟΚ την επόμενη περίοδο χωρίς Meite 0/8 ντέρμπι
ΠΑΟΚ με Meite στα playoff εξαιρετικό φινάλε 4/6
Δεν θέλει ανάλυση, είναι απλά ο καλύτερος παίχτης που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Τους κάνει στο κέντρο 1v2 1v3, και ενώ το κάνει αυτό εχει ...
ΠΑΟΚ την επόμενη περίοδο χωρίς Meite 0/8 ντέρμπι
ΠΑΟΚ με Meite στα playoff εξαιρετικό φινάλε 4/6
Δεν θέλει ανάλυση, είναι απλά ο καλύτερος παίχτης που υπάρχει για τον ΠΑΟΚ. Τους κάνει στο κέντρο 1v2 1v3, και ενώ το κάνει αυτό εχει ...
- Παρ 27 Ιουν 2025, 14:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: 82. Soualiho Meïté
Αν τον πλαισιώσουν με έναν παίκτη, που θα μπορεί να τρέχει 10 φορές το γήπεδο σε κάθε αγώνα και θα "το έχει" στις θέσεις 6-8, από τον άξονα δεν θα περνάει ούτε μύγα και η μπάλα θα βγαίνει άνετα μπροστά.
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:14
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: ΠΑΟΚ 0-0 WAC 7/8 ΣΧΟΛΙΑ - ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Δεν άλλαξε κάτι τρομερό από πέρσι, γιατί επί της ουσίας δεν άλλαξε και το ρόστερ από πέρσι.
Το να μπλοκάρεις επιθετικά μπορεί να συμβεί. Το να κάνεις τον σταυρό σου που δυο φορές σημάδεψαν τον Παβλένκα, δεν είναι καλός οιωνός.
Θετικές εντυπώσεις από τη πρώτη εμφάνιση του Κένι και θετική εμφάνιση ...
Το να μπλοκάρεις επιθετικά μπορεί να συμβεί. Το να κάνεις τον σταυρό σου που δυο φορές σημάδεψαν τον Παβλένκα, δεν είναι καλός οιωνός.
Θετικές εντυπώσεις από τη πρώτη εμφάνιση του Κένι και θετική εμφάνιση ...
- Πέμ 07 Αύγ 2025, 22:56
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Razvan Lucescu V
Δεν γίνεται να προσπαθούμε να νομιμοποιήσουμε τον παραλογισμό.
Όχι, δεν είναι εικόνα ομάδας που 10/11 είναι από την περσινή ομάδα αυτό το πράγμα.
Δεν γίνεται να θεωρηθεί φυσιολογικό ότι δεν καταφέραμε ούτε υποψία ευκαιρίας 100 λεπτά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Το ότι σήμερα δεν είμαστε με ...
Όχι, δεν είναι εικόνα ομάδας που 10/11 είναι από την περσινή ομάδα αυτό το πράγμα.
Δεν γίνεται να θεωρηθεί φυσιολογικό ότι δεν καταφέραμε ούτε υποψία ευκαιρίας 100 λεπτά απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο.
Το ότι σήμερα δεν είμαστε με ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Προετοιμασία και φιλικά 2025-26
Στο γκολ που δεχθήκαμε θα δώσω ευθύνη και στον Παβλένκα, ο οποίος αντί να διώξει την μπάλα, την έδωσε στον Καμαρά που ήταν κλεισμένος και ο οποίος Καμαρά θέλει διπλό κοντρόλ και περιστροφή για να φύγει. Λάθος και των δύο.
Κατά τα άλλα, γενικά καλή η αμυντική συμπεριφορά. Λόβρεν, Κεντζιόρα και ...
Κατά τα άλλα, γενικά καλή η αμυντική συμπεριφορά. Λόβρεν, Κεντζιόρα και ...
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:36
- Jump to forum
- Jump to topic
Έχω να δω τελείωμα επιθετικού με μισή ευκαιρία στον ΠΑΟΚ ούτε θυμάμαι από πότε...Μπράβο στο μικρό.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:44
- Jump to forum
- Jump to topic
Baba και Taison είναι από τους χειρότερους. Μπαλντέ και Μύθου μικρές εκπλήξεις.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:45
- Jump to forum
- Jump to topic
Πάντως από το πολύ λίγο που έχουμε δει μέχρι τώρα, ο Μπαλντέ παίζει να είναι και ο mvp. Αθλητικός και με καλό χειρισμό της μπάλας.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:47
- Jump to forum
- Jump to topic
Εγω εχω φαει καψουρα με τον Κεννι,πολυ αγκρεσιβ,πολυ τσαμπουκας,ματι που γυαλιζει.
- Τετ 16 Ιούλ 2025, 15:52
- Jump to forum
- Jump to topic
Καλό είναι μέχρι να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο ο μπαλντε να μην ξαναμπεί
- Σάβ 26 Ιούλ 2025, 16:32
- Jump to forum
- Jump to topic
Προκλητικοί σε πολλά φιλικά οι διαιτητές
Στα αγωνιστικά, κακώς κράζετε τον Γκουγκε τόσο πολύ
Βεβαίως είχε κακές στιγμές αλλά έκανε καλές αποκρούσεις και εξαιρετικές μακρινές μεταβιβάσεις
Χατσιδης ωραίος και ο Μύθου επισης
Στα αγωνιστικά, κακώς κράζετε τον Γκουγκε τόσο πολύ
Βεβαίως είχε κακές στιγμές αλλά έκανε καλές αποκρούσεις και εξαιρετικές μακρινές μεταβιβάσεις
Χατσιδης ωραίος και ο Μύθου επισης