Η αναζήτηση βρήκε 950 εγγραφές

Return

από renegade
Κυρ 03 Αύγ 2025, 22:38
Jump to forum
Jump to topic

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ

Ο Γιακουμάκης είναι μια πολύ καλή περίπτωση και γίνεται ακόμα πιο καλή αν επιβεβαιωθεί ο Ολλανδός για τον τσάλοφ
Το παιδί το μόνο που του λείπει για να είχε όλα τα κουτάκια του λουτσεσκου τσεκαρισμενα είναι ότι δεν έχει το κατέβασα που είχε ο Ολιβέιρα σεψηλες μπάλες και το συνδικαλιστικό του ...
από bane1980
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:19
Jump to forum
Jump to topic

Όσο το σκέφτομαι, τόσο περισσότερο μου αρέσει ο Γιακουμάκης.

Ταύρος
Έχει το γκολ
Φαίνεται να είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο προπονητής
Έλληνας
Κίνητρο για μουντιάλ, και εαν ισχύει ότι θέλει ΠΑΟΚ, ακόμα καλύτερα. Από το να παρακαλάμε καμία πριμαντονα ή κάνα Μαροκινό μπομπερ.

Όσο για το δανεικός ...
από Blackgr4
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:32
Jump to forum
Jump to topic

Τον Γιακουμάκη δεν τον έχω παρακολουθήσει για να έχω άποψη. Συγκρίνοντας μόνο τα νούμερα και την ανοδική του πορεία, σε σύγκριση με τα αντίστοιχα του Μαροκινού που ήταν να έρθει, νιώθω πως πρέπει να πάμε αεροδρόμιο..
Αυτά για τον φορ.

Πάμε στα σημαντικά (για εμένα).
Κάνω τον σταυρό μου , για τα ...
από JohnDag
Κυρ 03 Αύγ 2025, 23:57
Jump to forum
Jump to topic

Εγώ πάντως ειδικά μετά την απόκτηση Γιακουμάκη Ντεσποντοφ δεν πουλούσα με τίποτα.

Με την ευχέρεια που έχει ο Κρητικός στο ψηλό παιχνίδι και στο τελείωμα φάσεων με παράλληλες μπαλιές από πλάγια αυτό το δίδυμο μπορεί να ξεκλειδώσει πολλά ματς μέσα στην χρονιά.

Ταιριάζουν πολύ τα χαρακτηριστικά των ...
από Rexaris
Δευ 04 Αύγ 2025, 01:39
Jump to forum
Jump to topic

Δεν ξέρω, εμένα με έχει πιάσει ένας ενθουσιασμός για τον Γιακουμάκη, ίσως και επειδή τον συγκρίνω με τον Κεντίρα και μου φαίνεται ακόμη καλύτερος. Και νούμερα έχει, και γηγενής είναι και συντοπίτης μου είναι ;)

Άντε να τελειώνει αυτό και να συγκεντρωθούμε στον κεντρικό μέσο και το στόπερ που ...
από Blackgr4
Δευ 04 Αύγ 2025, 08:46
Jump to forum
Jump to topic

Τρολαρισμα με μεγάλη δόση αλήθειας όμως ...Τους καλύτερους παίκτες να φέρεις ,αν δεν δόσεις λεφτά σε ομάδες θα είσαι πάντα ο Ιβάν που δε δίνει λεφτά...Δίνεις λεφτά σε ομάδες ,δε βγαίνουν οι μεταγραφές,Ε τουλάχιστον τότε προσπάθησες αλλά δεν σου βγήκε...

Μεγάλη δόση αλήθειας;

Ας έδινε κάθε ...
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:26
Jump to forum
Jump to topic

Οκ τα 2,5 - 3 εκ για Γιόβιτς είναι πολλά ενώ τα 3,5 εκ αγορά και 1,5 εκ σε Κεντίρα είναι νορμάλ.
Παιδιά ο Γιόβιτς είναι ενεργό μέλος των πλάβι. Μια χαρά κίνητρο έχει, αν δεν είχε θα βρισκόταν τώρα στα εμιράτα.
Φτάσαμε να προτιμάμε των Γιακουμάκη στα 30 plus από τον Γιόβιτς στα 28.
από Blackgr4
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:29
Jump to forum
Jump to topic

Γιατί δεν λες 2 στα τελευταία 7 και λες 1 στα τελευταία 6; και υπάρχει και ένα κύπελλο ενδιάμεσα. Και 3 δεύτερες θέσεις. Καθόλου άσχημα για 'παρατημένη' ομάδα λέω εγώ. Τι περίμενες δηλαδή, πρωτάθλημα κάθε χρόνο; Οι ανταγωνιστές δηλαδή (εκτός του γάβρου) που δεν είναι παρατημένοι, τι παραπάνω ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:31
Jump to forum
Jump to topic

Στο μεταξύ τα ίδια άτομα που μετράνε ως έξοδα ακόμα και τα μπουκαλάκια νερού της προετοιμασίας για να πείσουν (τον εαυτό τους?) ότι σκάμε χρήμα, θεωρούν όχι πχ το 3 χρόνια επί 2,5Μ στον Γιόβιτς είναι πολλά και τρελό ρίσκο, αλλά το 3,5Μ στη Νάπολι και το 3χ1,5Μ στον Κεντίρα είναι λελογισμένη κίνηση ...
από Ριαν_Καπαγιαννιδης
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Συνηθως η αγορα μιλαει απο μονη της. Για το εναν ενδιαφερθηκε η οβιεδο και για τον αλλο η κρεμονεζε πχ. Το οτι έχετε εσεις μια τεραστια διαφορα στο μυαλό σας δεν σημαινει οτι ισχυει κιολας απαραιτητα. Επίσης ο ενας πέρσι ήταν 5 μηνες στα πιτς.

Ας μην πάμε σε συγκρίσεις μεταξύ ενός παίκτη ...
από Dimitris_L4
Δευ 04 Αύγ 2025, 09:51
Jump to forum
Jump to topic

Εγω θεωρω οτι αυτο που λεει ο @makispaspartou ειναι η νοοτροπια που υπαρχει στις μεταγραφες...Αν δωσεις λεφτα οι παιχτες ερχονται..τελεια κ παυλα..ειτε λεγεται γιοβιτς ειτε λεγεται ντουκς ειτε βελτεσεν ειτε ειτε ειτε...Κ σ αυτο νομιζω συμφωνουμε ολοι!!!
από Mitsospaoki4
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:03
Jump to forum
Jump to topic

Δεν χωνεύεται έτσι εύκολα ότι καταλήγει ο Γιοβιτς στους χάρτινους.
Δυστυχώς και φέτος θα περιμένουμε να κάνει μαγικά ο προπονητής, όταν οι άλλοι (πιθανότατα) θα έχουν πάλι ανώτερα μπάτζετ.

Υγ: Μετά την μεγάλη δήλωση Κουβεντίδη πως την προηγούμενη εβδομάδα θα είχαμε 1-2 νέους παίχτες , τώρα τελικά ...
από Iceman92
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:06
Jump to forum
Jump to topic

Τελικά είχε δίκιο ο Κουβεντιδης για Γιοβιτς! όντως πλέον εμείς είμαστε εκτος πραγματικότητας! όλοι οι υπόλοιποι συμβαδίζουν με την πραγματικότητα
από Odi
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Δηλαδή αν είχαμε ενισχυθεί ήδη όπως έπρεπε και βλέπαμε αυτούς τους αντιπάλους για τα play off του Europa δεν θα μπορούσαμε να πάμε για μεταγραφική υπέρβαση;
από makispaspartou
Δευ 04 Αύγ 2025, 10:07
Jump to forum
Jump to topic

Μία από τις προτάσεις στα φορ, μαντέψτε ποιου, ήταν ο Αμπέλ Ρουίθ.
Δεν ξέρω αν ήταν ο νούμερο ένα ή ο νούμερο δύο, ξέρω ότι ήταν δεδομένα μία καλή επιλογή, παίκτης που κάνει τσεκ σε πολλά κουτάκια από τα ζητούμενα του Λουτσέσκου και ένα όνομα που σίγουρα θα προκαλούσε ενθουσιασμό στους οπαδούς ...