Άλλη μια μέρα χωρίς ανανέωση Ντέλια, χωρις φορ, χωρίς χαφ και χωρίς στόπερ.
Με αγορές ως τώρα 2 εκατομμύρια ευρώ.
Η αναζήτηση βρήκε 981 εγγραφές
- Τρί 29 Ιούλ 2025, 16:24
- Jump to forum
- Jump to topic
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 09:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2025 - ΙΙΙ
Ο Ιβάν δεν ήξερε ότι ο Ντέλιας θα πήγαινε στη Στουτγάρδη. Όπως και ο Κούλης δεν ήξερε για Τέμπη, ΟΠΕΚΕΠΕ κλπ.
Ευτυχώς ο Ιβάν το πήρε πίσω και έσωσε την παρτίδα.
Φέρε τώρα ένα καλό χαφ και ένα καλό φορ!
Ευτυχώς ο Ιβάν το πήρε πίσω και έσωσε την παρτίδα.
Φέρε τώρα ένα καλό χαφ και ένα καλό φορ!
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:04
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια φιγουράρει στην επικαιρότητα της ασπρόμαυρης ατζέντας με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το σύνθημα!
-Το σύνθημα το έδωσε όταν πήγε να τον πουλήσει για ένα ξεροκόματο και πήρε πίσω την ίδια του την απόφαση;
Οι άνθρωποι του Δικεφάλου δεν έχασαν λεπτό ...
-Το σύνθημα το έδωσε όταν πήγε να τον πουλήσει για ένα ξεροκόματο και πήρε πίσω την ίδια του την απόφαση;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:05
- Jump to forum
- Jump to topic
Το λέει δίπλα στο "Στα πρώτα ματς πρέπει να πας με δύο φορ, τρία χαφ και τρία στόπερ και αν γίνει κάτι κάνε τον σταυρό σου".tolis14 έγραψε: Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:01 Ρε παιδιά να ρωτήσω. Που είναι γραμμένο ότι όλο το ροστερ πρέπει να κλείσει Πριν την έναρξη της προετοιμασίας;
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:09
- Jump to forum
- Jump to topic
Ποια πώληση , θέατρο ήταν. Η βαλίτσα ήταν άδεια και το αεροδρόμιο prop γεμάτο ηθοποιούς.
Και τα άρθρα των γερμανικών εφημερίδων στημένα και οι δηλώσεις του ΤΔ της Στουτγκάρδης μούφα.
Γυρίστηκαν στο ίδιο στούντιο με την προσελήνωση το 1967.
Και τα άρθρα των γερμανικών εφημερίδων στημένα και οι δηλώσεις του ΤΔ της Στουτγκάρδης μούφα.
Γυρίστηκαν στο ίδιο στούντιο με την προσελήνωση το 1967.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:12
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά να ρωτήσω. Που είναι γραμμένο ότι όλο το ροστερ πρέπει να κλείσει Πριν την έναρξη της προετοιμασίας;
Αύγουστο φτάσαμε, σε λίγες μέρες παίζεις το πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ποια προετοιμασία;
Λείπουν τουλάχιστον δυο βασικοί παίκτες ενδεκάδας και ένας ή δυο ρολίστες.
Από βασικούς λείπουν ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Εντάξει αφήστε με εμένα να έχω μνήμη, εσείς ξεχάστε και συνεχίστε το χειροκρότημα.
Εδώ στη γωνία μου είμαι εγώ ήσυχος με την έγκαιρη (όπως κάθε χρόνο) μεταγραφική ενίσχυση.
Εδώ στη γωνία μου είμαι εγώ ήσυχος με την έγκαιρη (όπως κάθε χρόνο) μεταγραφική ενίσχυση.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:23
- Jump to forum
- Jump to topic
Ρε παιδιά να ρωτήσω. Που είναι γραμμένο ότι όλο το ροστερ πρέπει να κλείσει Πριν την έναρξη της προετοιμασίας;
Το λέει δίπλα στο "Στα πρώτα ματς πρέπει να πας με δύο φορ, τρία χαφ και τρία στόπερ και αν γίνει κάτι κάνε τον σταυρό σου".
Σύμφωνοι. Οπότε σας χάλασε ο Μειτέ και ο Ντεσπόντοφ ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:38
- Jump to forum
- Jump to topic
Η ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Κωνσταντέλια φιγουράρει στην επικαιρότητα της ασπρόμαυρης ατζέντας με τον Ιβάν Σαββίδη να δίνει το σύνθημα!
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 12:40
- Jump to forum
- Jump to topic
Α Οκ δεν είναι παλαίμαχος ο Λόβρεν. Άλλον Λόβρεν θυμάμαι πέρυσι.
Ούτε είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς ο Μιχαηλίδης.
Και ο Τσάλοφ χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή. Τόσα ενενηντάλεπτα (μηδέν) έκανε πέρυσι.
Μακάρι να μην γίνει τίποτα από όσα γράφω. Αλλά με τα ευχολόγια μπροστά δεν πας.
Ούτε είναι επιρρεπής σε τραυματισμούς ο Μιχαηλίδης.
Και ο Τσάλοφ χαίρει της απόλυτης εμπιστοσύνης του προπονητή. Τόσα ενενηντάλεπτα (μηδέν) έκανε πέρυσι.
Μακάρι να μην γίνει τίποτα από όσα γράφω. Αλλά με τα ευχολόγια μπροστά δεν πας.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 15:16
- Jump to forum
- Jump to topic
Αν θυμάμαι καλά δεν ήταν η Μαρσέιγ το πρόβλημα.
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 17:19
- Jump to forum
- Jump to topic
Ας αφήσουμε το καθαρά ποδοσφαιρικό κομμάτι στην άκρη.
Διάολε ας δεχτούμε ότι ο παίκτης θα έρθει εδώ και θα βγει ο καινούργιος Πρίγιο.
Μόνο εγώ θεωρώ αδιανόητα υπερβολικό ποσό τα 2.8Μ (συν 1.3Μ για τριετές συμβόλαιο) για έναν 27χρονο παίκτη με αυτό το βιογραφικό;
Τι να πω δεν ξέρω, ίσως να είμαι ...
Διάολε ας δεχτούμε ότι ο παίκτης θα έρθει εδώ και θα βγει ο καινούργιος Πρίγιο.
Μόνο εγώ θεωρώ αδιανόητα υπερβολικό ποσό τα 2.8Μ (συν 1.3Μ για τριετές συμβόλαιο) για έναν 27χρονο παίκτη με αυτό το βιογραφικό;
Τι να πω δεν ξέρω, ίσως να είμαι ...
- Τετ 30 Ιούλ 2025, 23:39
- Jump to forum
- Jump to topic
Η αμήχανη στιγμή που περιμένουμε μεταγραφές ενώ ξέρουμε ότι η ΠΑΕ αυτή την στιγμή έχει αλλά πιο σημαντικά θέματα από φίδια που έτρεφε χρόνια τωρα.. ελπίζω απλώς να είμαστε σε θέση να τα " τρέξουμε" ταυτόχρονα γτ καλώς ή κακώς η ομάδα θα μας ενώσει και η ομάδα χρειάζεται λίγες προσθήκες!
- Πέμ 31 Ιούλ 2025, 13:02
- Jump to forum
- Jump to topic
Εκφραση ενδιαφεροντος παντως και ληψη ακυρου οπως ελεγε ο Τζορμπατζογλου απο 20 περιπτωσεις δεν ειναι να ρωτας για παικτη που η ομαδα κοστολογει ξερω γω 7 ενω εσυ εχεις ταβανι πχ 3. Αυτο ειναι εκφραση βλακειας.
- Παρ 01 Αύγ 2025, 09:54
- Jump to forum
- Jump to topic
O Dukes of Hazzard αξιζει 4εκ,σεντερ φορ ειναι,πολυ καλα νουμερα κανει.Εδω δωσαμε 2,2εκ για Τισσουνταλι που ουτε καθαρο φορ ηταν,ουτε σε τοπ πρωταθλημα επαιζε.
Οι καλοι παικτες με καλο βιογραφικο κοστιζουν,αν τον θες κ σου κανει,τα σκας.Φετος ο ΠΑΟΚ εκανε εξυπνες κινησεις διχως κοστος (Τεηλορ,Κεννυ ...
Οι καλοι παικτες με καλο βιογραφικο κοστιζουν,αν τον θες κ σου κανει,τα σκας.Φετος ο ΠΑΟΚ εκανε εξυπνες κινησεις διχως κοστος (Τεηλορ,Κεννυ ...